>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Stworzenie dowodu osobistego

Status
Zamknięty.
S 0

szyjka_66

Użytkownik
Otorz ostatnio chcialem wyplacic pieniadze z bet-at-home.com, lecz zauwyazylem, ze wpisalem przypadkowo zla date urodzenia.:-| Czy jest jakis program, w ktorym mozna stworzyc screen dowodu osbistego?

PS. Prosze o modow o nie blokowanie mi konta. Screen dowodu chce tylko, aby wykorzystac jednorazowo, aby wyplacic moje uczciwie zarobione pieniadze.

dindek 41

dindek

Użytkownik
bardzo dobry grafik by to zrobil;d ale ja nie wiem czy jest do tego jakis specjalny dowod, po 2 to jest chyba przestępstwo

dawidm 9

dawidm

Użytkownik
heh, najprosciej to chyba wziac z dowodu cyferki (z peselu albo z innego dowodu) i tak posklejac zeby tworzyly tą datę która chcesz uzyskać. Przy dobrych chęciach to nawet w paincie da radę, żeby wyglądało w miarę profesjonalnie ;]
A jeszcze prościej napisać do supportu, że przez pomyłkę wprowadziłeś złą datę ;) nie powinni robić problemów. Sam kiedyś pisałem jak wprowadziłem jakieś dane źle (bodajże w adresie jakaś literówka) i zmienili bez problemu ;)
pzdr

bernard 0

bernard

Użytkownik
Ale trzeba raczej skan dowodu wysłać, oryginalnego. Więc jak jesteś niepełnoletni to lepiej nic nie pisz.

S 0

szyjka_66

Użytkownik
Moze powiem wprost. Jestem niepelnoletni, mam 270zl na moneybookers i nie moge ich wyplacic bo mam zablokowane konto:-|, a zeby odblokowac potrzeba skan. Czy jest moze mozliwosc zmiany imienia?????????????????

edyyy 0

edyyy

Użytkownik
lol imienia nie zmienisz... mogłeś z początku pomyśleć i nie fałszować pochopnie danych... trzeba było założyć konto na kogoś z rodziny pełnoletniego ;)
z tym to raczej nic nie zrobisz.. możesz jedynie spróbować sfałszować screena

S 0

szyjka_66

Użytkownik
Wiem, wlasnie o tym mysle, lecz nie wiem jak to zrobic???? Temu kto by mi mogl pomoc &quot;podrasowac&quot; screena bylbym godzien nawet zaplacic z pare dyszek ????

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
Moze powiem wprost. Jestem niepelnoletni, mam 270zl na moneybookers i nie moge ich wyplacic bo mam zablokowane konto:-|, a zeby odblokowac potrzeba skan. Czy jest moze mozliwosc zmiany imienia?????????????????
jaki byl powod zablokowania. bo oni od tak sobie nie blokuja, moze sprawdzili ze nie ma takiej osoby, i dlatego zablokowali,i jak zobacza ze im wyslesz skan na osobe ktora nie ma moga Ci narobic powaznych problemow

escabar 24

escabar

Użytkownik
270 zł nie jest warte oszustwa... chytry dwa razy traci.. Nie ma sensu kombinować za parę zł, szyjka, moja rada nie ryzykuj.. potem możesz niestety żałować. Bo za takie coś sa bardzo wysokie grzywny.
pozdrawiam

L 147

luminat

Użytkownik
Nie oszukasz bukmachera, bo oni mają dostep do baz danych i moga sprawdzic czy taka osoba faktycznie istnieje i czy wszystkie dane sie zgadzają.
Skan dowodu sluzy tylko i wylacznie do potwierdzenia czy jestes tą osobą za którą się podajesz.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom