Rayo Vallecano - Athletic Bilbao 1 2,15 bet365 100=215
Rayo miał bardzo dobry sezon i ma jeszcze trochę nadziei ze znajdzie się w
LE, musi wygrać u siebie i liczyć na porażkę Betisu z Levante i liczyć na to ze Malaga będzie zawieszona w rozgrywkach
LE. ostatnio bardzo dobra postawa zespołu dwa wygrane mecze. Bilbao zostawił dość rozczarowujące wrażenia po sezonie i oczekuje się ze po okienku transferowym beda większe zmiany kadrowe, ostatnio mieli bardzo rozczarowujące porażki z Levante i niezbyt dobrze pożegnali się ze swoimi kibicami. Bilbao ma słaby bilans ostatnich meczy 4-5-9. Wydaje mi się ze kluczowa role odegra tutaj chęć gry w pucharach i Rayo wygra pewnie swój mecz
FK Senja – Tromsdalen over 2,5 1,55 bwin 100=155 troche bez sesnu zagrałem moglem dac na gosci ale trudno...
Senija wygrał 3-0 na wyjeździe z Skedsmo i zgarnęła bardzo ważne 3 punkty, ciężko dostać informacje odnośnie składu tego zespołu na nast. Mecz ale wydaje mi się ze nie zabraknie nikogo istotnego. Senja spisuje się dosc słabo w defensywie. W ostatni piątek w imponującym stylu Tromsdalen wygrał z Mo przegrywając już 0-2 ostatecznie wygrywając 3-2. Jeśli chodzi o braki u gości to może zabraknąć jednego podstawowych bramkarzy, ale nie odegra to zbyt dużej roli w tym meczu. Faworytem sa tutaj goście ale bardziej kusi mnie Mio wszystko over w tym meczu wiec na niego się zdecyduje
Arna-Bjørnar – Vidar 1 2,7 100=270
Arna przegrała ostatni mecz 0-2 i było to druga porażka w tym sezonie i jednocześnie przerwana passa 4 zwycięstw z rzedu, w tym meczu jednak nie miła nic do powiedzenia i zasłużenie przegrał, gospodarze nie sa zbyt zadowolenie z początku sezonu z 12 meczami zajmuje dopiero 5 pozycje w tabeli. W tym meczu u gospodarzy nie wystąpi obrońca Kvam i pomocnik Orvedal i niepewny jest występ Mortena który zmaga się z bólem kostki. W zespole Vidar powstała wielka plaga i wielu zawodników drużyny nie zagrało co skutkowało porażkami w ostatnich meczach 0-4 i 0-5. Obecnie wydaje się ze już większość zawodników wyzdrowiało i będą gotowi na mecz, ale wciąż większa część drużyny zmaga się z wirusem, do składu po kontuzji wraca Aunan i Ihle którzy na pewno będą chcieli pokazać się trenerowi z dobrej strony. Na pewno w tym meczu nie zabraknie walki i Vidar już nie poniesie tak dotkliwych porazek jak ostatnio ale wydaje mi się ze jeszcze nie jest gotowy żeby pokonać Arne
Valdres - Pors Grenland over 3,5 2,1 bet365 100=210
Mecz pomiędzy sąsiadami w tabeli, Valdres wygrał 2-1 na wyjeździe z Tonsbergiem i było to pierwsze wyjazdowe zwycięstwo, 2-0-1 to jest ich bilans domowy czyli dość okazały. Valders jest klubem dość profesjonalnym jak na ta lige w zespole ma 4 doświadczonych hiszpańskich piłkarzy, którzy sa siła ofensywna drużyny, w tym meczu zabraknie pomocnika Tuv, ale prawdopodobnie będzie testowany szwedzki zawodnik(tego nie jestem pewien), Jeśli chodzi o gości to wygrali ostatni mecz 4:1 u siebie z Nybersund i było to pierwsze zwycięstwo od ostatnich 5 meczy, u gosci nie będzie żadnych kontuzjowanych. Wydaje mi się ze może to być bardzo otwarty mecz z duża ilości goli wiec polecam granie Doveru
Østsiden - Kvik Halden 1 2,15 bet365 100=215
Østsiden przegrał ostatni mecz 0-2 na wyjeździe z Drobak, ich forma jest przeplatałają dobrymi i złymi meczami, zgromadzili jak na razie 8 ptk. Utrzymując miejsce w środkowej części tabeli , dzisiaj zmierza się z sąsiadami z tabeli którzy maja 4 ptk przewagi nad nimi, Halden gral ostanio mecz w pucharze przeciwko Lillestrom po dość wyrównanej walce niestety przegrali (0-2). Na pewno w Halden nie wystąpi doświadczony Hansen , Jacob i Mulac a występ Shabani jest niepewny. Mysle ze gospodarze maja szanse u siebie wygrać
Mjällby – Halmstad over 2,5 2,05 lub 1 1,85 bet365 100=2,05
Mjallby jest na bardzo dobrym 5 miejscu, ale został ostatnio sprowadzony do ziemi przerywając 0-3 z Åtvidaberg, bardo dobra seria w domu 3-1-1, ale jest niepokój w drużynie ponieważ odszedł dyrektor sportowy Thomas Andersson-Borstam, grupa drużyny sprzeciwiła się temu, ale miejmy nadzieje ze nie wpłynie to negatywnie na zespół. Jeśli chodzi o Halmstad to jest przedostatni i musi wygrać tutaj jeśli marzy o tym żeby wziasc latem udział w grupie spadkowej, ostatni mecz zagrali z Norrkoping gdzie wynik był 1-1 i zespol pokazał się z dobrej strony, do zespołu wraca Islandzki napastnik Baldvinsson. W tym meczu można zagrać na gospodarzy ale jednak polecam over albo BTS
Häcken – Elfsborg 1 2,50 100=250 bet365
Mecz miedzy zeszłorocznym srebym medalista i ubiegłorocznym mistrzem. Hacken jest na razie daleko do osiagnieca wyniku z tamtego roku i aktualnie jest na 9 miejscu, a zespół nadal gra nierówno, chociaż ostatni mecz wygrany 0-3 był bardzo dobry i na pewno morale zespołu poszlo w góre, ale zespół nadal nie może wygrać dwa razy z rzędu może tym razem hmm… ?. W zespole nie wystapi Khan i Joza. Jeśli chodzi o statystykę to hacken nie przegrał u siebie z Elfsborgiem od 2006. Jeśli chodzi o gosci to sa na 3 miejscu z 13 ptk. O 5 wiecej od gospodarzy, przegrali tylko jeden mecz w tym sezonie z Helsinngborgiem a ostatnio wygrali bardzo efektownie 6-0 z Brommapojkarna. U gospodarzy niepewne jest czy wystąpi obrońca Jonsson. Będzie to mecz otwarty ale jednak ze wskazaniem na gospodarzy
--------------------------------------------------------------------------
Podsumowanie posta:
-225