>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

>>>STUDENT<<<

Status
Zamknięty.
elano07 1K

elano07

Użytkownik
Bet365
Football 20/04 02:00 Emelec — Deportivo Quito Ecuador Campeonato Nacional H1(+0.5) 1.17 67 PLN

Bet365
Football 20/04 02:00 Emelec — Deportivo Quito Ecuador Campeonato Nacional X2 2.38 33 PLN

elano07 1K

elano07

Użytkownik
Dzisaj polecam Dundee który moze przed swoja publicznoscia sprawic niespodzianke zwyciestwo moze im zapewnic 5 miejsce na koniec sezonu i wydaje mi sie ze powalcza z Celtikiem który juz ma zapewnione mistrzostwo a w następny weekend walczą w pucharze z Hiberlandem

Dundee United
- Celtic 5,50 0-4⛔⛔
STAWKA: 100 PLN
WYGRANA: 550 PLN

elano07 1K

elano07

Użytkownik
Dzisiaj fajne mecze w Norwegii

Bodø/Glimt - Kristiansund BK 1 1,57 200 PLN=314 PLN ✅

Vard Haugesund - Follo 1 1,75 150 PLN= 262 PLN⛔

Ranheim - Strømmen 1 1,33 PEFFUNIA :cool: 500PLN= 665 PLN ✅

Brann - Sarpsborg 08 1 1,57 200 PLN = 314 PLN✅

AKO: 5,73 50 PLN = 286 PLN

--------------------------------------------------------------------------
Podsumowanie posta:
693✅✅✅

elano07 1K

elano07

Użytkownik
Alta- Honefoss 1 3,60 100=360
Wydaje mi się ze przy obecnej formie Alta powinna u siebie ogarnąć

Mo IL – Byåsen 1 2,70 150=405
Gram ze względu na kursy szanse oceniam 50/50

Odd- Sandefjord 2 4,30 50=215
Nie jestem pewien na 100% tego meczu ale dostałem informacje ze Gocie otrzymali ostatnio dosc bogatego sponsora i sa bardzo zmotywowani w tym meczu

Ranheim – Aalesund 2 2,05 100=205 2-2:;/:
Obrońca Daniel Arnefjord jest w sanatorium jest to dość duże osłabienie gospodarzy

Malmö FF - Helsingborg IF X 3,30 100=330
Ciekawy mecz w Szwecji przeczuwam remis

Podsumowanie posta:

+595✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +2
elano07 1K

elano07

Użytkownik
Austria Wien - FC Pasching 1 -1,5 2,02 bet365 100=202⛔⛔⛔ wft ??:]
Puchar Austrii mecz rozgrywany na neutralnym terenie. Trochę dziwne ze mecz jest rozgrywany w czwartek ponieważ puchar Austrii to duże wydarzenie no ale nie jest to istotne. Sezon ligowy zakończył się w ostatni weekend. Austria w tym sezonie wygrała w sumie 27 meczy i dzisiaj ma szanse na zdobycie podwójnej korony, ostatni raz taka okazje Austria Wiedeń miała w 2006 roku. Pasching jest malą sensacja w Austrii w tym sezonie. Nie można mu zarzucić ze miał łatwa drogę do finału, potrafił ograć Salzburg i Rapid Wieden. FC Pashing jest to drużyna która niedawno powstała z połączenia klubów, które zbankrutowały. Austria jest w tym meczu faworytem ale FC Pashing nie jest bez szans, wydaje mi się jeden ze różnica klas jednak jest zbyt duża i chęć Austrii na zdobycie dubletu jest bardzo duża.
Japonia- Bułgaria 2x 2,25 over 2,5 2,15 bet365 100=225✅✅✅

Mecz rozgrywany w Japonii na Toyoto stadion. Jest to bardzo ważny mecz przed pucharem konfederacji dla Japonii, który ta drużyna rozpocznie od meczu z Brazylia, a zespól chce zatrzeć zły ślad po przegranym meczu z Jordania. Bułgaria jest na dobrej drodze do awansu do MŚ, a teraz ma trudne zadanie ponieważ musi na wyjeździe powstrzymać Włochów. W Bułgarii obecnie jest zmiana pokoleniowa. Kursy nie są jakoś zbyt kuszące wiec zaryzykowałbym w tym meczu zagrania na Bułgarie która będzie chciała się pokazać z dobrej strony, wydaje mi się ze będzie to mecz z duża ilością goli wiec polecam jeszcze over 2,5
Fløy FK – Start 2 1,33 bet365 200=266✅✅✅
Floy FK z problemami w drugiej części sezonu, trzy przegrane mecze. Ale zespół wygrał w tych rozgrywkach z Sandnes co było spora niespodzianka, niestety to zwycięstwo nie podbudowało zespołu i w lidze sa bardzo słabi. Floyd jest młodym zespołem . Start wygrał z nimi w 2003 roku 2-1. Start w lidze także cieniuje zdobywając jedynie 13 ptk w 12 meczach. Start wystawi silny skład ale zabraknie Nigeryjczyka Solomona Owello. Będzie to mecz walki ale jednak nie spodziewam się niespodzianki w tym meczu i Start przejdzie do dalszej rundy
Stabæk – Fredrikstad 1 2,25 under 2,5 2,30 bet365 100=225✅✅✅
Bardzo kuszące kursy na ten mecz wiec warty grania. Stabæk zaczyna pokazywać żeby w Adecco Ligaen po niezbyt dobrym starcie. Wspiął się na 6 miejsce w tabeli po 4 zwycięstwach, w piątym meczu przegrał bardzo złym stylu z Fredrikstad 0-4, trzeba tez zaznaczyć ze 4 zwycięstwa wynikają z tego ze zespól Mierzył się z dość przeciętnymi zespołami. Ostatnio Stabæk gra dość pasywnie w defensywnie 2-2-0 w domu do tej pory. Fredrikstad wygrał 3:0 u siebie z HamKam i tym samym wygrał ostanie dwa mecze różniąca goli 7-0, znajduje się jednak na nieco rozczarowującym 9 miejscu w tabeli. Przed tym zespołem jeszcze dużo pracy, ale wydaje mi się ze z czasem ten zespól będzie grał coraz lepiej. Polecam w tym meczu zagrać under 2,5 albo lekko na gospodarzy
Djurgården - Kalmar FF 1 2,30 lub BTS 1,83 bet365 100=230✅ 100=183
Per-Mathias Høgmos musi odbudować drużynę po ostatniej porażce w pucharze z IFK w niedziele zagra 3 bardzo ważny mecz W zespole nie panuje zbyt dobra atmosfera. zespól musi zacząć wygrywać jeśli chce utrzymać się lidze i punktu które musza Gromadzic musza pochodzic z ich własnego terenu. Jeśli chodzi o osłabienie to na lewej obronie nie wystąpi Andriuskevicius i Jesper którzy maja kontuje. Kalmar wygrał ważne derby Smalandii 3-1 z Öster, atmosfera w zespole jest bardzo dobra. Jest to zespól dość dojrzały, od 5 meczy jest to zespól niepokonany. Ostanie mecze pomiędzy tymi zepolami kończył się podziałem punktów ale dzisiaj tak nie Bedzie. Wydaje mi się ze pomimo porblemow gospodarze w końcu zgraja i zaczną pnąc się w gore tabeli
IFK Norrköping – AIK 1x 1,55 Bet365 50=77,5⛔
IFK Norrköping jest to dość stabilna drużyna przegrała tylko jeden z ostatnich pięciu meczy i jest na 8 miejscu z 14 punktami. Ma 1 punkt więcej niż obecny przeciwnik AIK. Obie druzy ni nie zawodzą w porównaniu do ostatniego sezonu. Jeśli chodzi o osłabienia to w zespole IFK Christoffer Nyman mam problemy z żołądkiem i nie wiadomo czy wystąpi. AIK ostatni mecz zremisowało z w derbach Sztokholmu z Djurgalens. Drużyna nie była zadowolona z tego wyniku. Przeczuwam tutaj remis acz kol wiek większe szanse na swoim terenie maja gospodarze, brak Nymana nie będzie aż tak kluczowe w tej potyczce wydaje mi się AIK będzie trochę zmęczony meczem derbowym.
Podsumowanie posta:
+196✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +7
elano07 1K

elano07

Użytkownik
Öster - IFK Göteborg 2 1,95 bet365 200=390⛔

Źle się dzieje w Osterdund, zespół przegrał ważne derby ‘slaget om Småland’ 1-3 z Kalmarem, przegrał 6 ostatnich meczy, zdobyli dopiero 8 punktów z dziesięciu meczy, i sa przedostatni. Kapitan Velic zmaga się z kontuzja i pewnie nie wystąpi w tym meczu. W IFK dobry nastrój po niedzielnym zwycięstwo w Gold Cup przeciwko Djurgarden i sa już na drugim miejscu w tabeli. Jeśli chodzi o osłabienia to zabraknie Allanssona i Augustinssona . Mimo zmęczenia i tych dwóch osłabień u gości warto pograć na IFK są obecnie zdecydowanie lepszym zespołem.

Turcja- Słowenia 1 1,75 bet365 200=350⛔

Mecz zostanie rozegrany w Niemczech. Turcja walczy w El. MŚ ale jak na razie zawodzi, ostatnio zagrali bardzo rozczarowujący mecz z Łotwa który skończył się remisem 3-3 prowadząc nawet 3-1. Turcja ostatnio nie wygrała żadnego ważnego meczu. Ale wydaje mi się ze na ten mecz przyjdzie wiele Tureckich fanów i to może by bardzo motywujące dal drużyny która będzie się chciała w końcu przełamać i pokazać z dobrej strony. Słowenia w jeszcze gorszych nastrojach, przegrali 4 ostanie mecze i już praktycznie nie maja szans na awans do MŚ, jest to zespół który opiera się przede wszystkim na defensywie i nie powinna zagrozi Turkom, wiec wydaje mi się ze jest to dość dobry typ

Girondins Bordeaux - Évian Thonon Gaillard 2 2,00 bet365 150=300✅

Finał Pucharu Francji mecz odbywa się w Paryżu, Bordeaux zakończył sezon na 7 miejscu i musi wygrać tutaj żeby grac w LE, zaimponowali mi końcówka sezonu gdzie naprawdę dobrze się spisywali Jeśli chodzi o Evian ta drużyna cudem uniknęła degradacji, w pucharze potrafili pokonać wielkie PSG, choć tez szczęśliwie bo po rzutach karnych. Jest to bardzo młody klub bo założony w 2003 roku i gra o swoje pierwsze trofeum(oprócz trofeum za zwycięstwo w Ligue 2 i niższych ligach). W Evian zabraknie Govou i Kone. W tym meczu wszystko może się zdarzyć ale jednak liczę na faworytów czyli Girondins Bordeaux który ma zdecydowanie lepszy potencjał kadrowy niż Evian

Nigeria- Meksyk over 2,5 2,1 Bet365 200=410✅

Mecz rozgrywany w Teksasie, jest to ostatni ważny test przed meczami El.MŚ. Jak na razie Meksyk nie zgromadził wystarczająco punktów żeby być pewnym awansu, trener Meksyku będzie miał do dyspozycji najsilniejszy skład. Jeśli chodzi o Nigerie to trochę lepiej stoi w El do MŚ, i także będzie grała za niedługo ważne mecze o punkty, w Nigerii zagra także najsilniejszy skald z niewielkimi wyjątkami ale nie one będę odrywały tutaj kluczowej roli. Ciężko będzie wytypować zwycięstwie w tym meczu wiec wydaje mi się ze będzie dosc duze zagazowanie z obu stron i padnie przynajmniej przynajmniej gol wiec wezmę over 2,5

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Podsumowanie posta:

-40 ⛔⛔⛔

Otrzymane punkty reputacji: +4
elano07 1K

elano07

Użytkownik
Rayo Vallecano - Athletic Bilbao 1 2,15 bet365 100=215⛔
Rayo miał bardzo dobry sezon i ma jeszcze trochę nadziei ze znajdzie się w LE, musi wygrać u siebie i liczyć na porażkę Betisu z Levante i liczyć na to ze Malaga będzie zawieszona w rozgrywkach LE. ostatnio bardzo dobra postawa zespołu dwa wygrane mecze. Bilbao zostawił dość rozczarowujące wrażenia po sezonie i oczekuje się ze po okienku transferowym beda większe zmiany kadrowe, ostatnio mieli bardzo rozczarowujące porażki z Levante i niezbyt dobrze pożegnali się ze swoimi kibicami. Bilbao ma słaby bilans ostatnich meczy 4-5-9. Wydaje mi się ze kluczowa role odegra tutaj chęć gry w pucharach i Rayo wygra pewnie swój mecz
FK Senja – Tromsdalen over 2,5 1,55 bwin 100=155 troche bez sesnu zagrałem moglem dac na gosci ale trudno...⛔
Senija wygrał 3-0 na wyjeździe z Skedsmo i zgarnęła bardzo ważne 3 punkty, ciężko dostać informacje odnośnie składu tego zespołu na nast. Mecz ale wydaje mi się ze nie zabraknie nikogo istotnego. Senja spisuje się dosc słabo w defensywie. W ostatni piątek w imponującym stylu Tromsdalen wygrał z Mo przegrywając już 0-2 ostatecznie wygrywając 3-2. Jeśli chodzi o braki u gości to może zabraknąć jednego podstawowych bramkarzy, ale nie odegra to zbyt dużej roli w tym meczu. Faworytem sa tutaj goście ale bardziej kusi mnie Mio wszystko over w tym meczu wiec na niego się zdecyduje
Arna-Bjørnar – Vidar 1 2,7 100=270✅
Arna przegrała ostatni mecz 0-2 i było to druga porażka w tym sezonie i jednocześnie przerwana passa 4 zwycięstw z rzedu, w tym meczu jednak nie miła nic do powiedzenia i zasłużenie przegrał, gospodarze nie sa zbyt zadowolenie z początku sezonu z 12 meczami zajmuje dopiero 5 pozycje w tabeli. W tym meczu u gospodarzy nie wystąpi obrońca Kvam i pomocnik Orvedal i niepewny jest występ Mortena który zmaga się z bólem kostki. W zespole Vidar powstała wielka plaga i wielu zawodników drużyny nie zagrało co skutkowało porażkami w ostatnich meczach 0-4 i 0-5. Obecnie wydaje się ze już większość zawodników wyzdrowiało i będą gotowi na mecz, ale wciąż większa część drużyny zmaga się z wirusem, do składu po kontuzji wraca Aunan i Ihle którzy na pewno będą chcieli pokazać się trenerowi z dobrej strony. Na pewno w tym meczu nie zabraknie walki i Vidar już nie poniesie tak dotkliwych porazek jak ostatnio ale wydaje mi się ze jeszcze nie jest gotowy żeby pokonać Arne
Valdres - Pors Grenland over 3,5 2,1 bet365 100=210⛔
Mecz pomiędzy sąsiadami w tabeli, Valdres wygrał 2-1 na wyjeździe z Tonsbergiem i było to pierwsze wyjazdowe zwycięstwo, 2-0-1 to jest ich bilans domowy czyli dość okazały. Valders jest klubem dość profesjonalnym jak na ta lige w zespole ma 4 doświadczonych hiszpańskich piłkarzy, którzy sa siła ofensywna drużyny, w tym meczu zabraknie pomocnika Tuv, ale prawdopodobnie będzie testowany szwedzki zawodnik(tego nie jestem pewien), Jeśli chodzi o gości to wygrali ostatni mecz 4:1 u siebie z Nybersund i było to pierwsze zwycięstwo od ostatnich 5 meczy, u gosci nie będzie żadnych kontuzjowanych. Wydaje mi się ze może to być bardzo otwarty mecz z duża ilości goli wiec polecam granie Doveru
Østsiden - Kvik Halden 1 2,15 bet365 100=215⛔
Østsiden przegrał ostatni mecz 0-2 na wyjeździe z Drobak, ich forma jest przeplatałają dobrymi i złymi meczami, zgromadzili jak na razie 8 ptk. Utrzymując miejsce w środkowej części tabeli , dzisiaj zmierza się z sąsiadami z tabeli którzy maja 4 ptk przewagi nad nimi, Halden gral ostanio mecz w pucharze przeciwko Lillestrom po dość wyrównanej walce niestety przegrali (0-2). Na pewno w Halden nie wystąpi doświadczony Hansen , Jacob i Mulac a występ Shabani jest niepewny. Mysle ze gospodarze maja szanse u siebie wygrać
Mjällby – Halmstad over 2,5 2,05 lub 1 1,85 bet365 100=2,05✅
Mjallby jest na bardzo dobrym 5 miejscu, ale został ostatnio sprowadzony do ziemi przerywając 0-3 z Åtvidaberg, bardo dobra seria w domu 3-1-1, ale jest niepokój w drużynie ponieważ odszedł dyrektor sportowy Thomas Andersson-Borstam, grupa drużyny sprzeciwiła się temu, ale miejmy nadzieje ze nie wpłynie to negatywnie na zespół. Jeśli chodzi o Halmstad to jest przedostatni i musi wygrać tutaj jeśli marzy o tym żeby wziasc latem udział w grupie spadkowej, ostatni mecz zagrali z Norrkoping gdzie wynik był 1-1 i zespol pokazał się z dobrej strony, do zespołu wraca Islandzki napastnik Baldvinsson. W tym meczu można zagrać na gospodarzy ale jednak polecam over albo BTS
Häcken – Elfsborg 1 2,50 100=250 bet365⛔
Mecz miedzy zeszłorocznym srebym medalista i ubiegłorocznym mistrzem. Hacken jest na razie daleko do osiagnieca wyniku z tamtego roku i aktualnie jest na 9 miejscu, a zespół nadal gra nierówno, chociaż ostatni mecz wygrany 0-3 był bardzo dobry i na pewno morale zespołu poszlo w góre, ale zespół nadal nie może wygrać dwa razy z rzędu może tym razem hmm… ?. W zespole nie wystapi Khan i Joza. Jeśli chodzi o statystykę to hacken nie przegrał u siebie z Elfsborgiem od 2006. Jeśli chodzi o gosci to sa na 3 miejscu z 13 ptk. O 5 wiecej od gospodarzy, przegrali tylko jeden mecz w tym sezonie z Helsinngborgiem a ostatnio wygrali bardzo efektownie 6-0 z Brommapojkarna. U gospodarzy niepewne jest czy wystąpi obrońca Jonsson. Będzie to mecz otwarty ale jednak ze wskazaniem na gospodarzy
Podsumowanie posta:
-225⛔

elano07 1K

elano07

Użytkownik
Japonia- Australia 2DNB 3,00 100=300 bet365 ZWROT remis w doliczonym czasie...

Japonia jest już prawie gotowa na MŚ brakuje im tylko 1 ptk, ostatnio zagrali bardzo słaby mecz z Bułgaria (0-2), przegrali także 1-2 z Jordania na wyjeździe ale była to ich jedyna porażka w grupie. Japonii wystarczy tylko punkt żeby być już na MŚ. U Japończyków drobny uraz ma Honda ale powinien być gotowy do gry. Jeśli chodzi o Australie to także niezbyt dobre wyniki ostatni mecz w grupie zremisowali z Omanem 2-2. Australi musi tutaj wygrać albo zremisować żeby nawiązać walkę o MŚ. Jeśli chodzi o osłabienie u gosic to zabraknie Jedinaka z Crystla Plalace, nie wiem jak wygląda sytuacja z Cahill, Neille i Holmmanem. Czuje tez ze w tym meczu może paść jakiś over ale zagram jednak na Australie

Oman- Irak 1 2,37 100=237 i bet365 ✅

Będzie to bardzo ważny mecz zwyciesta meczu znacznie przybliży się do awansu. Oman zremisował 1-1 z Libanem w zeszyłm tygodniu, Oman jeszcze nigdy nie zakwalwikował się na MŚ ale dzisiaj jest niepowtarzalna okazja żeby się tam znaleźć. Irak ma 2 ptk straty do Omanu i także ma szanse żeby zakwalwikowac się na MŚ, ale będzie im bardzo ciężko ponieważ maja dwa wyjazdowe mecze z Australia i Japonia. Zespoły musza zaryzykować, mecz będzie zacięty i nikt nie odpuści. Ja postawie na Oman który naprawdę dobrze się spisuje w tych eliminacjach ale polecam tez BTS albo over 2,5

Kazachstan- Bułgaria 2 2,00 bet365 100=200✅

Kazachstan już bez szans na MŚ, jako sukces do El.MŚ zespół może sobie zapisać remis z Austria, ale zespół z każdym rokiem idzie do góry i już nie przegrywa po 5 czy 10 zero. Jeśli chodzi o Bułgarie to zespół naprawdę dobrze gra i zmiana pokoleniowa w drużynie im służy. Faworytem w tym meczu sa Bułgarzy którzy są w gazie jednie czego się boje to zmęczenie podróżami gdyż musieli pokonać dosc długa drogę z Japonii do Kazachstanu, trener na pewno da odpocząć niektórym zawodnikom wejdą rezerwowi ale wydaje mi się ze przy obecnej formie Bułgaria powinna sobie poradzić z Kazachstanem.

Iran- Katar X 3,1 bet365 100=310⛔ remis do 67 minuty..

Jest to bardzo ważny mecz dla obu drużyn, obie maja po 7 ptk i sa odpowiednio 3 i 4 w grupie i nadal maja szanse na MŚ. Katar ma jednak gorsza sytuacje i nie może przegrać tutaj, ponieważ przegrał dwa bardzo ważne mecze z Libanem u siebie i na wyjeździe po 1-0. Jeśli chodzi o Iran to jest w trochę lepszej cytacji ponieważ zagrał tylko 5 meczów i wygrał na wyjedzie z niewygodnym Uzbekistanem i z bardzo silna Koreą Południową, ale trochę zawalił przegrywając u siebie z Uzbekistanem. Ciekawostka jest ze pomiędzy tymi drużynami było ostatnio 4 remisy i dzisiaj także czuje remis i na niego stawiam

Liban- Korea 1 8,00 i 1DNB 6,00 bet365 100=600 remis w 94 minucie....
Liban miał zły rok w litym zostało zawieszonych kilku zawodników krajowych zostało zawieszonych do końca życia. W pierwszym meczu w marcu drużyna przegrała na wyjeździe z Uzbekistanem sa na ostatnim miejscu w grupie i jeśli myślą jeszcze o walce o awans do MŚ to musza to wygrać. Korea znajduje się na bardzo dobrej drodze do awansu i wydaje mi się ze w tym meczu będzie im bardzo ciężko ponieważ teren w Libanie jest bardzo trudnym, wiele zespołów nie czuje się tutaj bezpiecznie ostatnio Korea przegrała tutaj 2-1.Stawiam na Liban bądź DNB

Podsumowanie posta:
+137 ✅

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom