>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

STS - strzeli/nie strzeli - pytanie

S 0

scoobanny

Użytkownik
Witam,

Na stronie STSu zauważyłem poniższy zakład MŚ RPA 2010 MŚ RPA 2010 strzeli/nie strzeli - Hiszpania. Czy, dobrze rozumiem, że dotyczy to całego turnieju, a nie tylko fazy grupowej? Również interesuje mnie zakład MŚ RPA 2010 MŚ RPA 2010 zd.gola w obu połow. Czy oznacza to, że dana drużyna musi zdobyć bramkę w dwóch połowach w jednym meczu, czy też zdobędzie np 1 bramke w meczu X w 1 polowie, a 1 bramke w meczu Y w 2 polowie??? Z góry dziękuję za odpowiedzi ????

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
jest to zakład który dotyczy najbliższego meczu Hiszpanii ze Szwajcarią chyba.
Drugi zakład dotyczy również jednego meczu. Dajmy na to X-gra z Y i stawiasz że X strzeli w obu połowach to musi strzelić w obu połowach aby zakład był na ✅ pozdro

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Zaraz luknę na stronie STS co to za zakłady tam masz. Trochę bez sensu wydaję mi się stawianie czy Hiszpania zdobędzie gola na MŚ.
edit:dobra już wiem. kategoria to wiadomo czego taka ???? bo to MŚ RPA 2010 ????
zauważ że w zakładach typu strzeli / nie strzeli mecze tak jak by się łączyły ze sobą. Czyli jak jest.
2543 16-06 13:30 Chile (strz./nie strz.) 1.15 4.15
2544 16-06 13:30 Honduras (strz./nie strz.) 1.60 2.05

2545 16-06 16:00 Hiszpania (strz./nie strz.) 1.07 5.60
2546 16-06 16:00 Szwajcaria (strz./nie strz.) 1.80 1.80

czyli jak widać ten zakłąd o który się pytasz dotyczy meczu Hiszpanii ze Szwajcaria. W tym przypadku 1 oznacz że dany zespół w tym meczu strzeli w 2 że nie strzeli.
Rozumiesz czy nie za bardzo wytłumaczyłem ??

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
w STS o ile pamiętam zawsze było tak z zakładami strzeli / nie strzeli. Bo tak mają prościej , każda z drużyn pod innym numerkiem i nie trzeba nic kombinować. Pewnie pierwsze kontakty z STS masz i nie wiedziałeś ???? pozdro
temat raczej można zamknąć.

Do góry Bottom