>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

STS - Podwójna szansa (czy może mi to ktoś wytłumaczyć)

everton88 0

everton88

Użytkownik
Witam dziś dołączyłem do grona tutejszych forumowiczów , więc pozdrawiam wszystkich xD...
Mam 1 pytanie czy moze mi ktoś wytłumaczyć na czym polega zakład &quot;Podwójna szansa&quot; i nie chodzi mi tutaj o podpórki typu 1X ,X2 czy 12 ... bo to wiem na czym polega tylko np na podstawie tego zdarzenia w STS co dokładnie to oznacza , bo to widać cos zdecydowanie innego niz standardowe podpórki :p Z Góry dziękuje ...
podwójna szansa 1-1 0-0 2-2 13173 | Newcastle - Manch. City
3.25 1.75 1.35

F 13

f12

Użytkownik
Podwójna szansa oznacza, że jak stawiasz na daną drużynę i ona będzie prowadzić po 1 połowie to już masz zakład wygrany i nie obchodzi Cię wynik całego spotkania. Jednak kursy są wtedy dużo niższe. Jeśli jednak drużyna nie będzie prowadzić po 1 połowie to wtedy musi wygrać w całym meczu , dlatego podwójna szansa bo masz jakby 2 szanse.

G 2

garbaty

Użytkownik
we Fortunie podwojna szansa 1-1 , 0-0 , 2-2 oznacza ze wystarczy wynik trafic do przerwy lub koniec spotkania , a nie ma chyba takich zakladow na zwyciestwo ktorejs z drozyn , tylko na remisy

everton88 0

everton88

Użytkownik
Aha ^^ No i na takie jasne wytłumaczenie liczyłem xD Dzieki F12 , trzeba nad tym pomysleć bo to nie głupie jest =P
Mam jeszcze jedno pytanie do ciebie , jak byś był łaskaw odpowiedzieć...
Jak mam to napisac na kuponie (jestem klientem STSu) zeby to wysłać...
Poprostu numer zdarzenia i np 1-1 , 2-2 czy X-X czy ma to jakieś inne oznaczenia ??

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Na netowej stronie STS masz możliwość zrobienia kuponu , poprzez klikanie na wybrane przez Ciebie opcje wynikowe granych zdarzeń i po wpisaniu stawki za jaką chcesz grać.W ten sposob możesz zrobić kupon, który otrzyma indywidualny numer i z tym numerem udaj się do kolektury, a obsługa na jego podstawie zrobi wydruk gotowergo kuponu wg tych dyspozycji.

Otrzymane punkty reputacji: +3
Do góry Bottom