serafini
Użytkownik
Dzisiaj po zagraniu 2 kuponów a miały być kolejne miałem na koncie 450 zł nagle strona się przeładowała i mam.... -1775,96zł. Oczywiście rzecz niemożliwa, w historii operacji zrobił się bałagan żeby nie powiedzieć burdel, jakieś odejmowane sumy z wygranych kuponów istny koszmar. "Natychmiastowy" - po 30 minutach oczekiwania, kontakt z obsługą online, na szczęście Paniusia wie o co chodzi okazuje się że to skutek awarii z piątku <dziwne> zapewnia mnie, że sztab ludzi nad tym pracuje ale kiedy naprawią nie jest w stanie nawet oszacować i tak ujemny depozyt posiadam do teraz od godziny około 11 rano, mecze które chciałem postawić grają , typy wchodzą a kasa przelatuje koło nosa bo przecież z ponad -1,5 kafla wyrzuca mi że nie mam środków na gre.
Do tego to oczekiwanie na wypłate, można zapomnieć już że się kupon wygrało, jakie tam się mecze miało, a pieniędzy jak nie było tak nie ma. Zaczynam się obawiać czy wogóle dotrą na konto.
Zdecydowanie NIE POLECAM, pod tym względem fortuna bije ich na razie na głowę, brak powyżej opisanych problemów, wypłaty realizowane spokojnie do 24h w przypadku dni roboczych.
Modle się tylko, żeby wyprowadzić wszystkie środki z tego bagna i już tam nie wracam
Do tego to oczekiwanie na wypłate, można zapomnieć już że się kupon wygrało, jakie tam się mecze miało, a pieniędzy jak nie było tak nie ma. Zaczynam się obawiać czy wogóle dotrą na konto.
Zdecydowanie NIE POLECAM, pod tym względem fortuna bije ich na razie na głowę, brak powyżej opisanych problemów, wypłaty realizowane spokojnie do 24h w przypadku dni roboczych.
Modle się tylko, żeby wyprowadzić wszystkie środki z tego bagna i już tam nie wracam