Później usunięcie, ale czy ktoś może podrzucić mi link do możliwości sprawdzenia rozliczenia kuponu, oraz jak będzie rozliczone spotkanie Fish vs Monaco po kursie 1,00? Chodzi o wpisanie numeru kupnu, istnieje taka możliwość?
Jesteś pewien, gdzie to jest napisane:
zobacz co ktoś kiedyś gdzieś napisał na forum: ,,Jeśli mecz w tenisa się nie odbędzie (walkower) lub zostanie przerwany w trakcie (krecz któregoś z zawodników) następuje zwrot stawki. Czyli mecz masz po kursie 1,00 pozdro'' http://forum.bukmacherskie.com/f190/krecz-w-kuponie-zwrot-czy-przegrana-65234.html
to jak to wreszcie jest?
To nie jest na porządku, gdyż doszukalem się, jest napisane: w przypadku rozpoczęcia meczu , który jednak nie zostanie dokończony wszystkie typy odnoszące się do tego meczu/seta będą zweryfikowane kursem 1,00. Jednakże zaklady na wynik pierwszego seta będą utrzymane pod warunkiem , że pierwszy set zostanie zakończony.
A więc na swoje ULGA i ZWROT
raczej chodziło w jakim czasie może zgłosic się po odebranie wygranej - 30 dni, regulamin wystarczy przeczytac, skoro umiesz pisac to czytac pewnie tez, wiec nie wiem co w tym trudnego, żeby samemu sprawdzic ????
Ja mam takie pytanie :
Jak w STS rozliczają remis w futbolu amerykańskim? Postawiłem mecz Atlanta Falcons(+0,5) - New Orleans Saints. W regulaminowym czasie był wynik 23-23 więc powinno nie wejść. Mecz zakończył się wynikiem 26-23 dla Saints i teoretycznie typ jest wtedy trafiony. W przypadku NFL nie można postawić remisu nawet bez żadnych handicapów stąd moje wątpliwości.