Nie będziesz miał nic anulowane, po prostu wynik dokończonego meczu zostanie uznany.Pytanie dotyczy STS - naziemnego !!
Witajcie,
chciałem zapytać Was co w przypadku gdy zagrałem kupon AKO składający się z kilku spotkań i jedno zdarzenie Estoril v PSV zostanie dokończone w dniu dzisiejszym. Pozostałe zdarzenia na kuponie są WYGRANE.
Czy w takiej sytuacji mogę udać się do ziemniaka, gdzie zawarłem zakład i odebrać wygraną z meczy, które się odbyły. Tym samym anulując zakład na mecz Estoril v PSV.
Będę wdzięczny za Waszą pomoc.
Pozdrawiam
Nie słyszałem o takich praktykach także chyba to jakaś ściema.mam pytanie. czy sts dzwonil do Was z jakas oferta lub sprawa na telefon? bo na początku myslalem ze to jakis bank i zakończylem połączenie.
Witam! Mam pytanie odnośnie rozliczania zakładu. Kolega postawił pary na pierwszą serie w skokach narciarskich i przegrał, jednak pierwsza seria nie została zakończona. Jak w takiej sytuacji zostanie rozliczony kupon?
Oczywiście, że możesz. Chyba że jest ograniczenie, że trzeba postawić minimum 3 zdarzenia (np. trzecie lub czwarte ligi polskie). No ale to tyczy się zarówno gry przez internet jak i w punkcie.Witam, chciałbym zapytać czy w punkcie naziemny mogę postawić singla ?
Czy musi być minimum 2 zdarzenia ?
Tak od kilku dni na biurku pani z STS-u stoi terminal na karty.Na głównej stronie sts jest info, że można płacić kartą płatniczą. Chyba to dotyczy zakładów naziemnych, a nie wpłat online.
Jeśli już coś takiego piszesz opisz :pytanie czy macie też problemy z ofertą w sts
Wpłacasz pewna kwotę - np. 200zł.nie rozumiem ????