>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

STS - czy powinien byc zwrot??

K 0

kingonly

Użytkownik
Czesc ????
Kilka dni temu mialem pograny mecz ... ???? Jaki to byl mecz ani skad niestety juz nie pamietam, a nie chce mi sie zerkac na konto, jednak bylo to w stsie.
Okazalo sie jednak, ze mecz odbyl sie na boisku gosci, czego sts nie raczyl zaznaczyc. Pisalem do nich, ze wg ich regulaminu powinien byc w takim wypadku zwrot, jednak &quot;DZIAL ANALIZ&quot; upieral sie, ze oficjalnie gospodarzem od poczatku byla druzyna, ktora jak sie okazalo grala na wyjezdzie wiec w tej sytuacji mecz rozliczaja normalnie. I tak, faktycznie gospodarzem oficjalnym byla druzyna ktora przyjechala w gosci, ale mecz byl grany na stadionie druzyny, ktora widniala w ofercie po prawej stronie. Regulamin sts mowi jasno - liczy sie miejsce rozgrywania spotkania, a nie tego czy organizator postanowil, ze mimo ze graja na wyjezdzie to beda gospodarzem.
Dokladna tresc regulaminu:
W przypadku zmiany miejsca rozgrywania zawodów, gdy informacja o takiej zmianie nie była
opublikowana lub podana do wiadomości Bukmachera w czasie, gdy publikowano informacje
o
Kursach dla poszczególnych typów Wydarzeń, a zakłady zos
tały przyjęte zgodnie z opublikowanymi
Kursami, zakłady są utrzymane w mocy, pod warunkiem, że miejsce rozgrywania zawodów nie zostało
przeniesione na boisko przeciwnika. W przypadku przeniesienia zawodów na boisko przeciwnika,
typowania dla takiego meczu
będą
anulowane
, a Klienci otrzymają zwrot postawionych
stawek
(z
zastrzeżeniem pkt 7.4.)
Warunek do zwrotu stawki zostal spelniony. Mecz zostal przeniesiony na boisko przeciwnika. Nigdzie nie jest napisane, ze w zwiazku z tym federacja ma rowniez zmienic miejsce zapisu (gosp po prawej, gosc po lewej). Idzie cos z tym zrobic? Wyklocac sie? Dopne swego?
Pozdrawiam serdecznie.

K 0

kingonly

Użytkownik
Doberman Mistrzuniu, rozmawialem z nimi przez ponad godzine. Upieraja sie, ze oficjalnym gospodarzem meczu Druzyna A vs Druzyna B, byla druzyna A. I tak oficjalnie jest.
Ale mecz rozgrywany byl na stadionie domowym Druzyny B. ...

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Doberman Mistrzuniu, rozmawialem z nimi przez ponad godzine. Upieraja sie, ze oficjalnym gospodarzem meczu Druzyna A vs Druzyna B, byla druzyna A. I tak oficjalnie jest.
Ale mecz rozgrywany byl na stadionie domowym Druzyny B. ...
To ogromny ⛔ dla nich za wprowadzanie klienta w błąd, zamieść screen żeby przedstawić jaki przebieg miała ta sytuacja.

K 0

kingonly

Użytkownik
Myslisz ze moge z nimi jakos powalczyc?? Co prawda byla to mala sumka, ale fakt, ze nalezal mi sie zwrot, nie ulega watpliwosci, tak mysle ???? a po drugie albo niech trzymaja sie regulaminu albo niech go dopracuja. Podobna sytuacje mialem kiedys w totolotku to zaczeli rozliczac od wtedy tak jak powinni

wsparciests 167

wsparciests

Użytkownik
Myslisz ze moge z nimi jakos powalczyc?? Co prawda byla to mala sumka, ale fakt, ze nalezal mi sie zwrot, nie ulega watpliwosci, tak mysle ???? a po drugie albo niech trzymaja sie regulaminu albo niech go dopracuja. Podobna sytuacje mialem kiedys w totolotku to zaczeli rozliczac od wtedy tak jak powinni

Hej!
Podaj nam w wiadomosci prywatnej o jaki mecz chodzi i jaki masz login na STS.PL. Skonsultujemy i spróbujemy pomóc ????

K 0

kingonly

Użytkownik
Nie dam rady pw. chodzi o mecz Lanus v San Martin Formosa.
Copa Argentina 2016/17 | 32avos Antonio Romero 21.10 hs. 14° Canal 600
tj. z Twittera Lanus. Wiem, ze to nie oficjalne zrodlo, ale gdzie indziej tez mozna znalezc info. Antonio Romero Formosa Estadio to obiekt San Martin.
Jesli sie myle, prosze- poprawcie mnie, ale chyba nie;)

K 0

kingonly

Użytkownik
dobra Kochani,
powracam po dlugim czasie gdyz... zapomnialem hasla do konta. ale niewazne, bo musztarda po obiedzie juz, co nie zmienia faktu, ze postaram sie, zeby jak najwiecej osob dowiedzialo sie o tym, ze absolutnie nie trzymacie sie swojego wlasnego regulaminu, bo to, ze okradliscie mnie na niewielka sume to jedno ale drugie co od was bije to absolutny brak konsekwencji. (tak jeszcze wtracajac temat nomen omen tego tematu, ciagle pisaliscie, zebym wysylal reklamacje pisemna. mam i mialem to absolutnie gdzies, bo to, ze wy robicie sobie podsmiechujki z regulaminu i jego zastosowania nie jest moja wina i nie zamierzam ponosic dodatkowych oplat z tego tytulu)
kilka dni temu jednak miarka sie troche przebrala, gdyz mialem pograny mecz hokejowy bodajze HIGH1 grali z kims tam, azjatycka liga. &quot;moi&quot; oczywiscie wygrali, ale jako, ze wygrali daliscie zwrot, podejrzewam, ze z powodu z jakiego rowniez zakladalem ten temat. czyli grali na tafli gosci. czyli co? wybieracie sobie jak wam wygodniej tak rozliczacie a regulamin macie absolutnie w dupie? badz co badz chyba zlodziejstwo? bo brak konsekwencji w rozliczaniu na pewno ;) oba powinny byc zwroty....;)
Doberman Drogi, jestes tu dlugo, wiec na pewno znasz branze bardzo dobrze, powiedz mi, czy jest szansa na wymuszenie zmiany regulaminu u nich (tzn zeby &quot;mamy w dupie gdzie graja, wazne kto jest oficjalnym gospodarzem&quot; zastapilo &quot;zwrot gdy mecz odbywa sie na boisku gosci&quot;)?? gram u nich juz tak dlugo a oni tak robia w konia...
Panowie z STSa, wiem, ze wygranej (uznanej za was jako porazke) nie odzyskam, ale moze chociaz jakis pieniazek na konto bonusowe?? i tak wygrana bylaby u was obracana...
wybaczcie, ze chaotycznie, wieczor, zmeczenie, ale olsnilo mnie z haslem ????
pozdrawiam, wyjdzcie z twarza.
dobranoc

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Hej, wiesz co najlepiej niech Support wypowie się na ten temat, moim zdaniem zakład powinien zostać rozliczony jako wygrany. Gracz nie jest od weryfikacji oferty jaką wystawia bukmacher.

K 0

kingonly

Użytkownik
Po co wam nr kuponu. Dobrze gp rozloczyliscie, grali na tafli gosci wiec zwrot. Ale jak przegralem dlatego, ze grali na boisku gosci to mi daliscie przegrana a nie zwrot. Przeciez to jest smieszne....
U was wiecznie jakies jaja. Dzis rozliczyliscie mi normalnie mecz ldu v espoli z ekwadoru, mimo ze odbyl sie o 18 a zagralem po 22..... Przeciez ten buk to zart ;p

Do góry Bottom