Mój post był celowo bez Linku aby autor w końcu zorientował się że można użyć oficjalnej strony bukmachera i odszukać w bardzo łatwy sposób informację tak jak ty to zrobiłeś...https://www.sts.pl/pl/zyczenia-swiateczne/
Dzisiaj sts zamkniety, wiec zostaje tylko online.
no i co edi masz satysfakcje ze tak napisales :]@Doberman , ten wspomniany przez Ciebie autor kolejnego lamerskiego pytania , czyli mój zdecydowany kandydat na najbardziej leniwego usera FB: niejaki @jose_bastiano ma najprawdopodobniej jakieś blokady i to nie tylko na korzystanie z Internetu - ale przede wszystkim na korzystanie z własnego mózgu!
Zalogowalem sie na strone stsu, i szukalem a to bylo na glownej. Przeciez gdybym od razu znalazl to bym takich dziecinnych pytan nie zadawaljose_bastiano, no ale po co zadajesz takie pytania? nawet jesli choc troche ogarniasz PC i internet to nie powinienes miec wogole problemow ze znalezieniem takich info SAM, a nie pisanie po forach, pytanie - albo to nie wiem z jakiej przyczyny nabijanie postow, albo po prostu, bez razy glupota ????
Lecz jednak zadajesz i stawiasz siebie w świetle.... wspomnianego ''Lamera''. Po Prostu warto na wstępie szukać na stronie jeśli nie znajdziesz to zapraszam do mnie na PW na pewno bym Ci odpowiedział i pół forum by teraz tego nie widziało.,Zalogowalem sie na strone stsu, i szukalem a to bylo na glownej. Przeciez gdybym od razu znalazl to bym takich dziecinnych pytan nie zadawal
to teraz punkt 1129 CZECHOWICE-DZIEDZICE 43-502 Kolejowa 5 - został on przeniesiony1046 CZECHOWICE-DZIEDZICE 43-500 PL. WOLNOŚCI 2
Na stronie sts-u jest podane ze do 16.Tak jest 9- 14