>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Strzy userzy a nowi-bonusy

karollo03 3

karollo03

Użytkownik
Witam,mam pytanie ...co sądzicie o pilityce bonusowej tego buka.
Otóz 100% od wpłaty należy się tylko podczas pierwszej wpłaty,później
nic nie przysługuje uzytkownikowi ... nie wydaje wam sie to nie w porzadku w końcu starzy userzy którzy trochę już grają też powiini byc docenieni ...takie jest moje zdanie.Pozdrawiam.

D 152

damian0012

Użytkownik
Mi czasem expekt przysyla maila z tzw bonusem powrotnym 3 razy mi przyslali ze jak wplace 150 to mi podwaja na zaklady no i kilkanascie razy ze podwoja do 200zł do kasyna .

S 0

starosta

Użytkownik
Pisałem wczoraj do Angielskiego supportu z pytaniem o bonus do kolejnej wpłaty, odpisali, że nie mają promocji o którą mi chodzi..
Może byśmy się zorganizowali i co jakiś czas pytali w supporcie o taką promocję i byćmoże udałoby się taką wymóc bo buk dobry, szkoda rezygnować na rzecz innego..
Jeśli jednak nic to nie da, będe zmuszony opuścić bukmachera, bo obrót w scandicu widziałem że był prosty na tyle że sporo osób albo zarobiło albo do tej pory cieszy się ze swojego stanu konta i gra dalej..
Na dzień dzisiejszy nie ma jakiejś rewelacji w ofercie bonusowej u nikogo, ale jak zawsze to tylko kwestia dni/tygodni żeby się pojawiło coś godnego uwagi..
c&#39;ya
edit: przepraszam że post pod postem.
zagapiłem się.

fokus 0

fokus

Użytkownik
Jak wam sie nie podoba to idzcie do BAH :roll:
bukmacher nie będzie rozdawał co jakiś czas bonusów dla każdego pomyślcie sami czy to jakis caritas czy zakłady...

S 0

starosta

Użytkownik
Nie gram na BAH...
Jeśli Expekt nie będzie dbał o stałych graczy to trudno, jest wiele firm które chętnie przyjmą moje pieniążki z pocałowaniem ręki..
Także myślę sam Fokus, o moje myślenie i caritas sie obawiać nie musisz i oszczędź sobie czasu gdy w sprawie bonusowych akcji Expekt masz niewiele do doradzenia ;)
No offence!
Peace ????
yoł!

karollo03 3

karollo03

Użytkownik
Jak wam sie nie podoba to idzcie do BAH :roll:
bukmacher nie będzie rozdawał co jakiś czas bonusów dla każdego pomyślcie sami czy to jakis caritas czy zakłady...

To nie jest wielka łaska buka bo trzeba go tyle obrócic po wyznaczonym kursie że oni na tym moge zyskac,powiedz to bwinowi który takie bonusy daje bardzo często...i pewnie mu się to opłaca,dzięki temu mnoży się zakłdanie kont na coraz to nowych członków rodziny ...coś powinno sie z tym zrobic.

Do góry Bottom