Czytam czytam i dalej nie rozumie :-DMaksiu 78 czytaj ze zozumieniem nie dostalem emaila fakt wyslalem im to co w temacie trzebalo i mi przyznali widocznie bylem na liscie a emaile na moja skrzynke zawsze z opoznieniem przychodza a nie dostalem tego bonusu na zasadzie ze kopiuje kogos email i sciemniam ze dostalem email i nalezy mi sie bonus :jezora:
Na jakiej grze były te darmowe spiny?Też dzisiaj dostałem takiego maila, wchodzę na konto a tam jeszcze jakieś darmowe spiny w Centrebet Gry, ze spinów wyskoczyło prawie 20PLN i teraz pewnie to wpłacę do kasyna.
a ja ci proponuje Nie bawićsię w Moderatora tylko zająć się swoim kontem.Jesteście tacy tępi czy tylko udajecie? Macie wszystko napisane w poprzednich postach. Wiem, że fajnie być traktowanym "oddzielnie" i wszystko mieć jak na tacy. Poczytajcie - dowiecie się.
Proponuje zamknąć już temat, bo będą albo debilne pytania albo przechwałki. ????
Można wypłacać.jak sie przeleje kase na zaklady to jakies obrot jeszcze czy odrazu mozna wyplacic??
trzeba obracac zeby przelac na zaklady?Albo na konto bankowe?
Ja pier....człowieku weź sobie przeglądnij temat i nie zadawaj głupich pytań.
już sam się wkurzam jak widze taki syf
nie widzisz że post wyżej ma napisane?Niech ktoś zbanuje tego palanta, przecież chyba po to ejst forum żeby się pytać nie? ????