stryyke-polska
Użytkownik
Rób jak chcesz. Przepisy są przepisami. My tych dowodów nie kolekcjonujemy tylko używamy do weryfikacji danych. Nie jest to też tajemnica. Można o tym przeczytać na stronie i mówię o tym oficjalnie ja.
Bonus trzeba obrócić 5 razy a depozyt 1 raz po kursie łącznym 1,3.Mam pytanie odnośnie tego bonusu 125% od pierwszej wpłaty. Jakie są warunki obrotu tym bonusem, bo jakoś nie mogę tego znaleźć...?
Czyli kolejne bedziemy mogli zlecac bez wysylania takiego pisemka??Później to drukujesz, podpisujesz i wysyłasz jako skan do stryyke. Jest to procedura dla pierwszej wypłaty. Nie zapomnijcie wysłać kopii dowodu osobistego.
Oczywiście, że punkty są potrzebne do czegoś. Tylko trzeba się zdecydować co chcesz z nimi zrobić tzn aktywować bonus na stronie pokerowej. Jedna z możliwości to Lucky number bonus. Za jeden punkt gracza stryyke daje tutaj 7,77$ na konto pokerowe.Mam takie małe pytanko w pokerze zdobywam punkty.I moje pytanie brzmi do czego mi one??Bede mogl je wymienic na cos??
Na stronie pokerowej po kliknięciu na banner z bonusami pokerowymi wyświetlają się wszystkie dostępne bonusy. Wczoraj zauważyłem, że bannera nie widać jak ma się włączony ad block itp.Ja mam pytanie w sprawie w/w "lucky number bonus". Gdzie można go aktywowac?