>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

strony WAP z wynikami na telefonie komórkowym

zioloziolo 7

zioloziolo

Użytkownik
Witam! Czasem tak jest, że nie ma mnie w domu i potrzebuje sprawdzić wyniki, znam tylko wap.livescore.com , fleshscore.com , wap.bwin.com
Czy znacie jakieś inne stronki??? A znacie jakąś stronkę z wynikami Australian Open??? :-D

T 9

tosterkm

Użytkownik
poza wap.livescore.com ktora wymieniles korzystam tez z:
wap.nba.com -wiadomo
wap.nhl.com
-wiadomo
wap.scorespro.com -piłka, tenis, F1 i kosz
polecam kazdemu OPERA MINI 3
mozna ogladac w komorce normalne strony www, ale sa one najpierw mielone i kompresowane na serwerach opery, zalecam ustawienei zeby nie pobierac obrazkow i wtedy mamy mniejsze koszty pobierania, a zakres mozliwosci jest duzo wiekszy niz przy wap

zioloziolo 7

zioloziolo

Użytkownik
miałem mixa w orange i za sprawdzenie wyniku płaciłem jakieś dosłownie grosze około 20 groszy za wejscie. Teraz mam abonament w erze i nie wiecie jak tam te koszty sie szacują bo mój kumpel wchodzil sobie na wap.livescore.com i przyszedł mu kosmiczny rachunek za neta, wchodzil z 10 razy a za neta mu przyszło, już dokładnie nie pamiętam ~ 120 zł

zludna 0

zludna

Forum VIP
W plusie są pakiety. 20mb za 5pln. siedze na gadu, na gronie, sprawdzam wyniki i mniej wiecej wykorzystuje to 20mb.

drago 108

drago

Użytkownik
a jak w Orange? Ja mam Twój mix podobnie jak zioloziolo, ale rzadko korzytsam i jestem zielony. Na pewno koło 20gr?

T 9

tosterkm

Użytkownik
do korzystania z netu najlepiej jest ogarnac sobie jakis pakiet
polecam w plusie te pakiety o ktorych pisala zludna
W plusie są pakiety. 20mb za 5pln. siedze na gadu, na gronie, sprawdzam wyniki i mniej wiecej wykorzystuje to 20mb.
w kazdej sieci sa jakies pakiety i na pewno sa one bardziej korzystne niz standartowe rozliczenia
poza tym tak jak piszecie macie okolo 10-20gr za wejscie na stronke, a jak sie tylko raz dziennie wejdzie na stronke to juz jest 3-6zl, a jak ktos ma w komorce przegladarke www (nawet opera mini) i cos wiecej siedzi w necie przez komorke to sie uzbiera nawet kilkadziesiat zl miesiecznie, a taki pakiet 20MB za 5zl to starczy na naprawde bardzo duzo...
w plusie (mam tam abonament wiec najlepiej znam ich oferte i podaje jako przyklad) mamy standartowo:
Pakietowa Transmisja Danych (GPRS) WAP
10 KB - 0,10 ZŁ (0,12 zł z VAT)

wg tego rozliczenia za 5zl (podejrzewam ze brutto jest 6,10zl) mamy okolo 0,5MB a w pakiecie 20MB! warto!
no i mamy necik niemal wszedzie... i zadna ciekawa analiza z FB nam nie umknie... ;)

Do góry Bottom