>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Strona

yoshimotsu 0

yoshimotsu

Użytkownik
Ziomki pomóżcie mi!

Chce (musze) założyc własną strone!Tylko nie wiem jak ???? .Proszę podpowiedzcie mi jak mam to zrobić!

Pozdrawiam

P.S. Mam już swoją domene.

damian77 34

damian77

Forum VIP
Heh trzeba mieć jakis server....np na interi......a pozniej to trzeba znać tylko HTML (chociaż podstawowy)..a o czym tą stronkę chcesz zrobić :?:

hubert_23 42

hubert_23

Forum VIP
Ziomki pomóżcie mi!

Chce (musze) założyc własną strone!Tylko nie wiem jak ???? .Proszę podpowiedzcie mi jak mam to zrobić!

Pozdrawiam

P.S. Mam już swoją domene.
Jezeli masz domente to musisz tylko zrobic sobie stronke jak dobrze umiesz HTML to nawet w notatniku ???? albo dzieki jakiemus programowi a pozniej wrzucic ja na swój ftp ktory mozesz na roznych seriwsach za dramo otrzymac albo moze twoj operator ci dal takowy ftp

A 0

aero

Użytkownik
W sumie photoshop tez jest dobry
Co wy chłopaki...a yoshi znasz pismo html??jak nie umiesz to nawet nie proboj robic te stronki..
Photoshop to poza dreamweverem, najlepszy program do robienia stron jaki znam :mrgreen:

Jeśli chcesz to moge podać Ci linki do stron, które z bratem robiłem tylko i wyłacznie w photoshopie ????

K 0

koowal

Użytkownik
wpisz w wyszukiwarce kurs html pierwsza pozycja - w niej jest bardzo dobry i darmowy program nie musisz dobrze znać html-a potem stronke za serwer i gitara

Do góry Bottom