>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Strona z kontuzjami czy to sie opłaca ???

krisw3 0

krisw3

Użytkownik
Jeżeli dobrze zrozumiałem to filip ma stronki z kontuzjami, tylko są one porozrzucane, cała idea polega na zgromadzeniu ich na jednej stronce.Tak ? Jeśli tak to z pewnością miała by wzięcie.Wielu ludzi się mogłoby pomóc w reklamie, ja także swoją drogą

guzior 6

guzior

Użytkownik
Ja osobiście mógłbym zająć się grafiką, loga strony, bannery do umieszczania na innych stronach info o web&#39;ie Filipa itp. Trzeba przecież zrobić odpowiednią reklamę !!!
Damianmularczyk może potwierdzić, że z grafiką &quot;się lubimy&quot;, ale nic więcej nie zdradzam :-D
Gdyby coś ruszyło to czekam na PW ????

filip_r2 769

filip_r2

Użytkownik
Praca ruszyła zicco pomaga przy stronce . A kiedy bedzie skonczona ciezko powiedziec bo prócz kontuzji bedzie jeszcze kilka innych przydatnych dzałów awizowane składy na kilka lig, statystyki pomeczowe czy tez Transfery i moze cos jeszcze.

igor 0

igor

Użytkownik
zakładając że jedna osoba wchodziłaby na twoją stronę 1 raz dziennie czyli 30 razy miesięcznie aby było 70 000 odwiedzin musiałoby czynnie korzystać z serwisu około 2300 osób. Tylko na tym forum jest ponad 3000 czynnych uczestników... Życzę powodzenia i jeżeli jest taka potrzeba oferuje pomoc !
:spokodfhgfh::spokodfhgfh::spokodfhgfh:

Do góry Bottom