>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Strikeforce: Fedor vs Henderson 30.07.2011

Status
Zamknięty.
tomek-host 29

tomek-host

Użytkownik
no może i nie ma motywacji ale także nic nowego nie wnosi do swoich treningów kilka wyjazdów do Holandii to mało , czołówka zawodników MMA w róznych kategoriach wagowych trenuje w USA w najlepszych gymach mających po kilku świetnych trenerów od parteru , stójki , po trenerów odpowiedzialnych od kondycji suplementacji , metody treningowe Fedora nie zmieniły się od czasów Pride , może to kiedyś wystarczało ale wiek robi swoje i nie można być ciągle na szczycie nie wnosząc nic do treningów

B 178

becks-59091

Użytkownik
Nigdy się MMA za bardzo nie interesowałem. Jednak nie zapomnę jak kiedyś kolega pokazał mi walkę Fedora. Wówczas nie dowierzałem, że takie coś można osiągnąć. Nie ma przecież imponujących warunków ale odkąd go pamiętam imponował mi nieustępliwością, szybkością, czytaniem rywala i świetnym kończeniem walk.
Teraz niestety już to się kończy ???? Jak Wy piszecie - gdzie znacie się o niebo lepiej ode mnie - już nie ten sam zawodnik.
Chciałbym jeszcze zobaczyć jakąś choćby jedną świetną walkę w wykonaniu Mistrza i koniec.
Może odejść w sławie bo jak dla mnie zawsze był i będzie najlepszy ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom