>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Strikeforce: Diaz vs Daley 9.04.2011

Status
Zamknięty.
salonowiec 616

salonowiec

Użytkownik
Moje wrażenia po gali:

Shinya Aoki vs. Lyle Beerbohm
Tak jak przewidywałem: obecność Beerbholm&#39; a na dużych galach wśrod najlepszych zawodników to nieporozumienie.
Japończyk szybciutko poddał amerykańskiego zapaśnika.

Keith Jardine vs. Gegard Mousasi
Mousasi przez 3 rundy systematycznie obijał twarz Jardine.
W pierwszej rundzie odjeli mu punkt za faul ale dwie następne rundy wyrażnie wygrał.
Sędziowie dali plame ogłąszajac remis.

Champ Gilbert Melendez vs. Tatsuya Kawajiri (for lightweight title)
Melendez szybciutko zmasakrował Japończyka.

MAIN CARD
Champ Nick Diaz vs. Paul Daley (for welterweight title)
Niesamowicie emocjonująca walka. Nockdowny to z jednej to z drugije strony.
Szacun dla Diaza za fajne widowisko, ciekawy game plan, niekonwencjonalny styl walki.

Pudzianxx 13,9K

Pudzianxx

Użytkownik
Moje propozycje na dzisiejsze walki Hieron 1.27✅, Mousasi 1.27✅ ,Melendez 1.41✅ + Z Boksu Stieglitz 1.30✅ AKO= 2.95✅✅✅,na innych kuponach będę to mieszał z Walk- Diaz 1.46✅ , Aoki 1.50✅ , Z Boksu - Gurrero 1.40✅ Maidana 1.15✅ .Pierwsze 4 walki to moja podstawa,+ inne kupony z pozostałymi zawodnikami.Gram to w Expekt i Sportingbet .Powodzenia.----Za dobre i pomocne typy proszę klikać w moją reputacje!! Wystarczy kliknąć &quot;dzięki&quot; Edit hee wszystko według planu kolejna gala na duży plus ????
Wszystkie walki na plus i prawie wszystkie tak jak opisywałem ,bardzo dobre walki i poddania tych co powinni .Typ na Mousasiego zaliczony na Win.

vito-corleone 256

vito-corleone

Użytkownik
Keith Jardine vs. Gegard Mousasi
Mousasi przez 3 rundy systematycznie obijał twarz Jardine.
W pierwszej rundzie odjeli mu punkt za faul ale dwie następne rundy wyrażnie wygrał.
Sędziowie dali plame ogłąszajac remis.
A moim zdaniem decyzja prawidłowa zważywszy na to że Gegardowi zabrali 1 pkt.Jardine sporo obalał a to właśnie w USA najbardziej biorą ostatnio pod uwagę.

salonowiec 616

salonowiec

Użytkownik
A moim zdaniem decyzja prawidłowa zważywszy na to że Gegardowi zabrali 1 pkt.Jardine sporo obalał a to właśnie w USA najbardziej biorą ostatnio pod uwagę.
Jardine miał 6 obaleń, Mousasi 2 obalenia + dosiad.
Jardine nie zadał żadnego czystego ciosu, nawet po obaleniu, Mousasi miał tych trafień co najmniej kilkanascie.

Pierwsza runda 9-9 ( po odjęciu punktu za faul- illegal kick)
Druga runda 10-9 dla Mousasi
Trzecia runda 10-9 dla Mousasi

Tak punktowały zagraniczne portale i polski mmarocks

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom