Krótko i na temat ,pisałbym analizy ale nie bardzo umiem a kopiować z innych nie będę ,tak jak już pisałem
MMA zajmuje sie już pare ładnych lat ,skuteczność duża ,co do walk według mnie wszystkie główne 4 walki będą wchodzić jak po sznurku zacznie Gracie później Walker ,Jacare i Diaz tak samo jak na ostatniej gali Strikforce wszystkie według planu były ,kursy odpowiednio do nazwisk co podałem 1.65 Gracie ,Walker 1,30 ,Jacare 1,45 i Diaz 1,25,gram wszystkich na jednym kuponie ,bo według mnie wszyscy wygrają ,super pewniaki Walker Diaz Gracie <Jacare tez wygra morze się pomęczy ale wygra pewnie przez jakieś poddanie ,Lawler nie da rady aby walczyć na pełnym dystansie 5 rund ,Jacare bardzo poprawił swoja stójkę od ostatnich walk , Lawler ładnie skomentował te starcie—- Będzie tam dwóch facetów: jeden nie chce walczyć w parterze, drugi natomiast chce skończyć to szybko, w stójce i zdobyć tytuł. To będzie niesamowity pojedynek! – powiedział Robbie “Ruthless” Lawler —- co wy na to ja zdecydowanie za Jacare,a zapomniałem dodać z kim ostatnio Gracie ćwiczył stójek -Joe Calzaghe i Georges St Piere i jeżeli dodamy czarny pas jujitsu do tego ,,,,,
http://www.bloodyelbow.com/2011/1/6/1918897/gsp-joe-calzaghe-and-team-rough-house-help-prepare-roger-gracie-for