>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Strikeforce: Barnett vs Kharitonov

Status
Zamknięty.
salonowiec 616

salonowiec

Użytkownik
Walki kończy głównie przez tko z dominujących pozycji ale nazywanie go uderzaczem to w jego przypadku pewne naciągnięcie. Warto wiedzieć jak styl bazowy ma dany zawodnik stawiając na niego 5 jednostek. Chyba że to tak dla zabawy ;-)
Ok, Blanco to dobry były zapaśnik.
Piszę były, ponieważ w ostatnich walkach jakie ostatnio toczył , nie widziałem żadnej techniki zapaśniczej w jego wykonaniu.
Co więcej, gdy miał Blanco miał mozlwiosc użycia zapasów korzystał wyłącznie z uderzeń.
Robi to dobrze , efektownie i skutecznie dlatego pozwoliłem go sobie nazwać uderzaczem, pomimo chlubnej zapasniczej przeszłości.
Nie jest prawdziwe stwierdzenie, że Walki kończy głównie przez tko z dominujących pozycji
Walki zwykle konczy w stójce, nie szuka zakonczeń w stylu g&#39;n&#39;p.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Walka wieczoru:
Półfinał Grand Prix Strikeforce w wadze ciężkiej
265 lbs.: Josh Barnett pok. Sergeia Kharitonova przez poddanie ( trójkąt rękoma ), 4:28 runda 1
Główna karta:
Półfinał Grand Prix Strikeforce w wadze ciężkiej
265 lbs.: Daniel Cormier pok. Antonio Silvę przez KO, 3:56 runda 1
Pojedynek o pas Strikeforce w wadze średniej
185 lbs.: Luke Rockhold pok. Ronaldo Souzę przez jednogłośną decyzję, 50-45, 48-47, 48-47
205 lbs.: Muhammed Lawal pok. Rogera Gracie przez KO ( prawy sierpowy ), 4:33 runda 1
155 lbs.: Pat Healy pok. Maximo Blanco przez poddanie ( duszenie zza pleców ), 4:24 runda 2
Pozostałe:
205 lbs.: Mike Kyle pok. Marcosa Rogerio de Limę przez jednogłośną decyzję, 29-28, 29-28, 30-27
205 lbs.: Rafael Cavalcante pok. Yoela Romero przez TKO ( spinning backfist i uderzenia w parterze ) 4:51 runda 2
170 lbs.: Jordan Mein pok. Evangelistę Santosa przez TKO ( uderzenia łokciami ), 3:18 runda 3
135 lbs.: Alexis Davis pok. Amandę Nunes przez TKO ( uderzenia w parterze), 4:53 runda 2
185 lbd.: Dominique Steel pok. Chrisa Merzwiaka przez jednogłośną decyzję, 29-28, 29-27, 29-27
Copyright MMAROCKS.pl

I Filmik z walki Big Foota
http://www.youtube.com/watch?v=XfgT4XucmwQ&amp;amp;feature=player_embedded

gredluk 295

gredluk

Użytkownik
a ja się zawiesiłem, że gala jest jutro a nie dziś ???? haha... ale widzę, że Cormier się pięknie zabawił z Silva ???? ostro! brawa dla niego! Zapaśnik co nie ? a rozjechał go boksem!

cinoj 160

cinoj

Użytkownik
Ostrzegałem przed graniem na Silvę, ale myślałem, że Cormier zaprzęgnie swoje zapasy. A tutaj pokazał, jak przereklamowany zawodnikiem jest Silva. Zapaśniczo pokazał, jak się bawi z rywalami 20kg cięższymi, do tego stójka Brazylijczyka żenująca - ciosy słabe, wolne. Tak słabe i wolne, że Amerykanin nie bał się skracać dystansu i cepować - siadało kilka razy. Boli tym bardziej dlatego, że Fedor na tym cierpi jeszcze mocniej.
No i jest zażenowany decyzją w walce Jacare - Rochhold. Nawet nie ma co komentować. Zawsze się mówiło, że żeby pokonać mistrza, trzeba zrobić to zdecydowanie. Wychodzi na to, że to tyczy się pokonania Amerykanina, bo któryś raz sędziowie drukują na korzyść swojego. No i 50:45 ????

snoopdogg 369

snoopdogg

Forum VIP
Ostrzegałem przed graniem na Silvę, ale myślałem, że Cormier zaprzęgnie swoje zapasy. A tutaj pokazał, jak przereklamowany zawodnikiem jest Silva.
Zgadzam się i dodam coś od siebie. Ta walka pokazała na jakim poziomie jest Fedor, że to już cień zawodnika którego znamy. Jeśli Silva dominuje Emilianienko, a Cormier Silvę to gdzie tu sens ? Walk nie oglądałem, czekam na powtórki dzisiaj na eurosporcie 2. Jak zobaczę co się działo, wtedy napiszę coś więcej.

tomek-host 29

tomek-host

Użytkownik
Silva dla mnie na mega ⛔

w walce z Fedorem był chyba na mega gazie , a w tej walce bardzo wolny , bardzo łatwo Cormier go obijał walka mogła się skończyć o wiele wcześniej , co do Barnetta byłem pewny jego Umiejętności chociaż w stójce trochę się gubił jestem ciekawy jego walki z bardziej wymagającym przeciwnikiem którym może okazać się Cormier

cinoj 160

cinoj

Użytkownik
Właśnie nie widzę Barnetta z Cormierem. Bo jak miałby go niby obalić? A w stójce Cormier pokazał, że potrafi bić i mocno, i celnie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom