>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

STREFA Zamknięta - wchodzisz na własne ryzyko

T 7,3K

trudnesprawy

Użytkownik
Rozgrywki : Premier Liga
Spotkanie : Rubin Kazań - Spartak Moskwa
Typ : Obie drużyny strzelą bramkę - NIE ✅
Kurs : 1.85
Bukmacher : bet-at-home
Stawka : 50zł​

Cześć ! Z dniem dzisiejszym do boju ruszają rozgrywki rosyjskiej Premier Ligi. Spotkanie inaugurującym tegoroczny sezon będzie niezwykle ciekawie zapowiadający się pojedynek, w którym to naprzeciw siebie staną jedenastki Kazańskiego Rubinu i Spartaka Moskwy. Patrząc na spotkanie przedsezonowe ciężko wytypować w tym spotkaniu jakiegoś zdecydowanego faworyta ponieważ forma obu ekip nie zachwycała. Ja postanowiłem pójść w stronę innego betu, który według mnie szanse prawdopodobieństwa trafienia ma znacznie większe. W obu ekipach przed rozpoczynającym się sezonie nie szalały podczas okienka transferowego i skupiły się głównie na utrzymaniu kadry z poprzedniego sezonu. Personalnie kadrowo obie ekipy wyglądają bardzo podobnie i wskazanie ewentualnego zwycięzcy wydaje się być wręcz niemożliwe.​

Piłkarze Rubinu przed ligą prezentowali się nie najlepiej i widać było że nie potrafią złapać tego odpowiedniego rytmu meczowego. Grali dużo jednak to nie przekładało się do końca na wyniki. W 7 spotkaniach sparingowych udało im się wygrać zaledwie dwa spotkania - na samym początku okresu przygotowawczego z Neftekhimik 1-0 i włoskim Torino 1-0. Poza tym cztery spotkania remisowali i raz schodzili z murawy jako pokonani. Wiadomo, że to tyko spotkania kontrolne które mają na celu sprawdzenie piłkarzy, innych ustawieni itd, jednak kibice zapewne spodziewali się nieco lepszej gry swoich podopiecznych. W dzisiejszym spotkaniu piłkarze Rubinu najprawdopodobniej rozpoczną mecz z kilkoma zmianami w wyjściowej jedenastce w porównaniu do poprzedniego sezonu. Bardzo możliwe że dzisiaj od początku na środku pola ujrzymy Maksima Kanunnikova i Magomeda Ozdoeva. Według mnie Ci dwaj piłkarze to najciekawsze transfery poczynione przez klub które zdecydowanie wpłyną na jakość drużyny. Na pewno dużo więcej będą musieli pokazać na początku sezonu Devic i Azmoun, ponieważ teraz rywalizacja w ataku wydaje się być zdecydowanie większa.​

Ich przeciwnikami w dzisiejszym spotkaniu zawodnicy Moskiewskiego Spartaka. Również oni w kontrolnych spotkaniach tuż przed rozpoczęciem rozgrywek nie błyszczeli i widać było brak ogrania. Ich sparingpartnerami były głównie drużyny z ligi Szwajcarskiej i trzeba przyznać że te starcia nie wychodziły im najlepiej. O ile na początek meczy kontrolnych zremisowali z duńską Broendby to następne dwa spotkania zakończyły się jednak ich porażkami. Najpierw pokonali ich piłkarze Schaffhausen a następnie Luzern. Po tych nie najlepszych spotkaniach w ich wykonaniu przyszło zwycięstwo z Grashoppers i remis z Winterthur. Te wyniki tak jak to miało miejsce w przypadku Rubinu nie powalają i pokazują że ta forma nie jest jeszcze ustabilizowana na tyle, na ile by chcieli tego w klubie. Jeśli chodzi o kadrę gości na to spotkanie - trener nie będzie mógł dzisiaj skorzystać z według mnie dwóch piłkarzy, którzy miejsce w podstawowej jedenastce mieliby murowane. Mowa tutaj oczywiście o Arasie Ozbiliz i Romanie Shirokovie. Dodając do tej dwójki Movsisyana osłabienie gości w tym spotkaniu są naprawdę dosyć duże. Warto też dodać jeden fakt - zarówno jedna jak i druga ekipa w tych sparingowych spotkaniach nie błyszczała jeśli chodzi o formę strzelecką. I tutaj właśnie upatruje szanse tego beta.​

Wiadomo że na początku sezonu drużyny nie są jeszcze w odpowiedniej formie strzeleckiej i może to szwankować. Osobiście uważam że w tym pojedynku nie zobaczymy bramek z obu stron ( jeśli jakieś zobaczymy). Spotkania przedsezonowe również potwierdziły że ta gra ofensywna nie jest jeszcze najlepsza. Wydaje mi się że ten kurs i ten typ na to spotkanie jest zdecydowanie najciekawszy i ma największe szanse na powodzenie.​

T 7,3K

trudnesprawy

Użytkownik
Rozgrywki : Premier Liga
Spotkanie : Ural S.R - Mordovya Saransk
Typ : X
Kurs : 3.20
Bukmacher : Bet365
Stawka : 50zł​

Siemka ! Drugim spotkaniem na jakie się zdecydowałem z najwyżej klasy rozgrywkowej w Rosji będzie pojedynek w ramach którego na boisku zmierzą się jedenastki Uralu i beniaminka obecnego sezonu ligowego - Mordovy Saransk. Teoretycznie faworytami tego spotkania mogliby się wydawać gospodarze, jednak zarząd przyjezdnych przed sezonem dokonał kilku wzmocnień, które na pewno pozwolą im myśleć o realnym utrzymaniu w lidze na kolejny sezon. Drugim faktem jest też fakt, że zawodnicy gospodarzy do jakiś specjalnych wirtuozów ligi nie należą i wydaje mi się że to spotkanie jest typowym 50-50 i według mnie pogranie remisu w tym wypadku może być strzałem w dziesiątkę. Również patrząc troszkę wstecz widać że w spotkaniach tych drużyn często mecze kończyły się podziałem punktów, także przesłanek ku trafieniu takiego kursu są duże. Patrząc realnie to czysto kadrowo lepiej wyglądają nawet goście jednak biorąc pod uwagę fakt gry na własnym boisku stawiałbym tutaj na podział punktów.​

Gospodarze podczas okresu przygotowującego do sezonu ligowego nie rozegrali za dużo spotkań kontrolnych, także bardzo ciężko jest chociażby przypuszczać w jakiej formie są na chwilę obecną piłkarze Uralu. W dwóch oficjalnych spotkaniach gdzie wystąpili w miarę nominalnym zestawieniu najpierw pokonali węgierski Haladas 4-1 a następnie 2-0 Metalurg Donieck. Patrząc na te dwa wyniki można powiedzieć że problemów ze zdobywaniem bramek nie mają, jednak to wciąż tylko dwa spotkania i nie ma co mówić o ich dyspozycji. Również w Uralu doszło do kilku zmian - najciekawszymi wzmocnieniami wydają się być Marcus Berger i Pablo Fontanello, którzy przyszli z norweskiej ligi. Ten duet środkowych obrońców będzie według mnie dużym wzmocnieniem obecnego składu i pozwoli im na odpowiednie zabezpieczeni tej newralgicznej pozycji. Poza tym raczej nic ciekawego podczas tej przerwy w klubie się nie zdarzyło - zarząd głównie skupił się na utrzymaniu składu z poprzedniego sezonu co raczej dziwić nie może. Jeśli chodzi o straty w dzisiejszym meczu - trener nie będzie mógł skorzystać tylko z usług Andreya Gorbanetsa, który doznał kontuzji kolana.​

Ich dzisiejsi rywale w okresie przygotowawczym do sezonu rozegrali nieco więcej spotkań kontrolnych. Jeśli chodzi o wyniki to na pewno zarząd jak i kibice mogą być zadowoleni. Z czterech rozegranych spotkań piłkarzom Mordovy udało się im wygrać trzy pojedynki , kolejno z Al-Raed, Buzau i Al-Fath. Wiadomo że rywale na pewno nie należeli do najmocniejszych jednak wygrana to wygrana. W ostatnim spotkaniu kontrolnym przegrali z piłkarzami CSKA Moskwa 2-0 prezentując się w tym spotkaniu całkiem nieźle. Osobiście miałem okazję być na tym spotkaniu i muszę powiedzieć że zawodnicy z Saranska prezentowali się na prawdę solidnie i muszę powiedzieć że w tej ich grze widać było pomysł. Jeśli chodzi o wzmocnienia - według mnie najbardziej wartościowymi piłkarzami którzy zasilili drużynę gości są : Marko Lomic który przyszedł z Dynama Moskwa a także Rustem Mukhametshin i Milan Perendija, który można powiedzieć że wrócił na stare śmieci po 6 latach gry w innych klubach. Te wzmocnienia według mnie pozwalają pozytywnie patrzeć w przyszłość i walka o utrzymanie nie powinna być dla nich problemem.​

Reasumując - w tym spotkaniu zmierzą się ekipy, które w tym sezonie będą miały taki sam cel - utrzymanie. Kadrowo mocniejszą ekipą wydają się być piłkarze przyjezdni jednak w tym spotkaniu dużą rolę może mieć ubiegłoroczne ogranie gospodarzy w najwyższej klasie rozgrywkowej. Jak na moje to spotkanie to taki typowy mecz na remis. Obie ekipy raczej jakoś specjalnie szarżować nie będą i wydaje mi się że po 90 minutach obie ekipy podzielą się punktami.​

Do góry Bottom