>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Stream

A 0

ashiro

Użytkownik
Witam!
Chciałbym się dowiedzieć czy mogę założyć konto u tego buka tylko po to by oglądać sobie mecze?
Czy możliwość ta jest ogólnodostępna czy może dla osób które coś stawiają lub mają środki na koncie?
I co sądzicie o ich transmisjach?
No i czy są tam jacyś komentatorzy?
I ostatnie meczące pytanie, czy Bet365 jest waszym zdaniem najlepszym bukmacherem oferującym tą usługę? Bo oglądam różne mecze, od Premier League aż po ligę Izraelską.
Dzięki i Pozdrawiam!
P.S. Jako ciekawostkę dodam że zakładam trzeci temat ( każdy inna tematyka ) i w poprzednich dwóch... nikt mi nie odpowiedział.

forin 450

forin

Użytkownik
najwiecej transmisji jest w bet365, bwin, sportingbet, unibet zeby ogladac transmisje trzeba miec cos na koncie, wplacasz np 20zl kuponem paysafecard ktorego kupujesz w kiosku mozesz postawic np 19zl jakis kupon i nawet z kilkoma groszami bedziesz mogl ogladac transmisje. 20zl paysafecard wplacisz w sportingbet i bet365 w unibet i bwin jest chyba wiecej minimum niz 20zl

mistrzpawel 501

mistrzpawel

Użytkownik
Według mnie bet365 ma najlepszą transmisję na żywo dlatego że jest oddzielne okno do oglądania transmisji video i bardzo szybko można na inny mecz przełączyć. Jak chcesz tylko mecze oglądać to zarejestruj się wpisz byle jakie dane potem możesz wpłacić 1 zł kuponem ukash który można kupić w dotpay i możesz oglądać do woli.

A 0

ashiro

Użytkownik
Hmmm. Może to zabrzmi głupio ale... Mógłbyś mi założyć takie konto z jedną złotówką? Bo nie zbyt wiem jak to się robi w tym ukash. Oczywiście ja pierwszy wyślę Tobie tą złotówkę + coś extra dla Ciebie :p No chyba że nie masz czasu czy coś to chociaż wyjaśnij jak to się odbywa. I na pewno wpłacając 1 zł można oglądać transmisję, tak?

maly_ze 56

maly_ze

Użytkownik
Ja kiedyś miałem na koncie całe 92 gr i spokojnie oglądałem wszystkie transmisje, chyba z rok bez żadnych problemów. A nie możesz zrobić przelewu 24 na konto?? kasa od razu na koncie w bet365 i od razu masz odblokowane transmisje.
Pzdr

rangizz 2,7K

rangizz

Użytkownik
No tak ale wtedy bym musiał chyba 20 wpłacić.
Nie chce być niemiły, ale stworzenie konta i dokonanie depozytu, chociażby złotówki przez ukash to 5 minut z piciem herbaty w międzyczasie. Natomiast dla osoby, która nigdy takich rzeczy nie robiła, to góra pół godziny z szukaniem ifno co i jak.
Całe życie nie można opierać się na innych. Zrób to sam, to nie boli.
P.S. Jeśli nie masz konta bankowego to radzę poszukać info o paysafecard (20 zł minimalna kwota, jesli nic się nie zmieniło).

A 0

ashiro

Użytkownik
Hah ;] Dobra, na przekór sobie poszukam info jak to się robi.
Może faktycznie trochę przesadzam ale tak już mam kiedy dochodzi do czynności z którymi wcześniej nie miałem styczności. A konto mam. Teraz podczas pisania posta zauważyłem że na allegro też sprzedają te &quot;kupony?&quot; nawet takie po 1 zł. Czyli takie coś mi wystarczy? Facet mi poda jakiś kod a ja go wbiję na bet365, tak?

mistrzpawel 501

mistrzpawel

Użytkownik
Hah ;] Dobra, na przekór sobie poszukam info jak to się robi.
Może faktycznie trochę przesadzam ale tak już mam kiedy dochodzi do czynności z którymi wcześniej nie miałem styczności. A konto mam. Teraz podczas pisania posta zauważyłem że na allegro też sprzedają te &quot;kupony?&quot; nawet takie po 1 zł. Czyli takie coś mi wystarczy? Facet mi poda jakiś kod a ja go wbiję na bet365, tak?
Dokładnie tak jak piszesz ale możesz też sobie samemu kupić ukash 1 zł tutaj
http://www.dotpay.pl/kup-kupon-ukash-online/
tylko tej złotówki nie marnuj bo jak 0 będziesz mieć na koncie to nic nie pooglądasz.

Do góry Bottom