wielkizordon
Użytkownik
Widze, ze Tusk nie bajerowal i ogolnoswiatowy kryzys zawital wszedzie, takze do tego dzialu. Zaczalem tu ponownie zagladac po przerwie i widze, ze powtarzaja sie te same ,,zlote mysli,, co dwa lata temu ale za to widac, ze coraz wiecej osob gra online bo nie doczytalem zeby ktos narzekal na kolejki w stsie.
Ale wracajac do sprawy, chce niebawem zaczac grac za wieksze kwoty. Sposob gry , mianowicie dobor spotkan mam juz opracowany a jedyne co mnie ciagle zastanawia to jaki rodzaj stawkowania wybrac. Ogolnie jestem zwolennikiem grania plaska stawka ale moze jest tu ktos, kto ma ciekawy i sprawdzony pomysl, sposob.
Powiedzmy, ze kapital poczatkowy to 10k jednostek i chialbym zaczynac z poziomu 1% czyli 100 jednostek na spotkanie.Planuje grac dziennie kilka, max 10 spotkan, oczywiscie kazde oddzielnie po najlepszym dostepnym kursie.
Mam nadzieje, ze napisalem jasno i zrozumiale o co mi chodzi.
Pozdrawiam i czekam na propozycje.
Ale wracajac do sprawy, chce niebawem zaczac grac za wieksze kwoty. Sposob gry , mianowicie dobor spotkan mam juz opracowany a jedyne co mnie ciagle zastanawia to jaki rodzaj stawkowania wybrac. Ogolnie jestem zwolennikiem grania plaska stawka ale moze jest tu ktos, kto ma ciekawy i sprawdzony pomysl, sposob.
Powiedzmy, ze kapital poczatkowy to 10k jednostek i chialbym zaczynac z poziomu 1% czyli 100 jednostek na spotkanie.Planuje grac dziennie kilka, max 10 spotkan, oczywiscie kazde oddzielnie po najlepszym dostepnym kursie.
Mam nadzieje, ze napisalem jasno i zrozumiale o co mi chodzi.
Pozdrawiam i czekam na propozycje.