E 3 emceo100 Użytkownik Lipiec 19, 2013 #1 U jakiego bukmachera można zagrać kupon AKO za kwotę poniżej 1 zł? Na pewno jest Tobet, gdzie można grać od 0,54 zł ale tam z kolei nie ma możliwości wypłaty do moneybookers.
U jakiego bukmachera można zagrać kupon AKO za kwotę poniżej 1 zł? Na pewno jest Tobet, gdzie można grać od 0,54 zł ale tam z kolei nie ma możliwości wypłaty do moneybookers.
2,1K dawid1892 Użytkownik Lipiec 19, 2013 #2 Jest możliwość wpłaty przez Moneybookers w Tobet. E: Sory, źle spojrzałem co nie zmienia faktu że normalnie można wypłacać na MB w Tobet.
Jest możliwość wpłaty przez Moneybookers w Tobet. E: Sory, źle spojrzałem co nie zmienia faktu że normalnie można wypłacać na MB w Tobet.
9,1K edi8 Forum VIP Lipiec 19, 2013 #4 http://forum.bukmacherskie.com/f57/wplaty-wyplaty-i-minimalne-stawki-4589.html
E 3 emceo100 Użytkownik Lipiec 19, 2013 #5 Jest możliwość wpłaty przez Moneybookers w Tobet. E: Sory, źle spojrzałem co nie zmienia faktu że normalnie można wypłacać na MB w Tobet. Kliknij aby rozwinąć... To jak można to zrobić? U mnie w zakładce wypłata jest tylko opcja wypłaty na konto bankowe albo na kartę kredytową.
Jest możliwość wpłaty przez Moneybookers w Tobet. E: Sory, źle spojrzałem co nie zmienia faktu że normalnie można wypłacać na MB w Tobet. Kliknij aby rozwinąć... To jak można to zrobić? U mnie w zakładce wypłata jest tylko opcja wypłaty na konto bankowe albo na kartę kredytową.
2,1K dawid1892 Użytkownik Lipiec 19, 2013 #6 To jak można to zrobić? U mnie w zakładce wypłata jest tylko opcja wypłaty na konto bankowe albo na kartę kredytową. Kliknij aby rozwinąć... Jak robiłeś depozyt?
To jak można to zrobić? U mnie w zakładce wypłata jest tylko opcja wypłaty na konto bankowe albo na kartę kredytową. Kliknij aby rozwinąć... Jak robiłeś depozyt?
12,8K ted Forum VIP Lipiec 19, 2013 #7 żeby wypłacić przez mb, musisz wpierw zrobić tą metodą depozyt
671 daavid5 Użytkownik Lipiec 25, 2013 #8 możliwe, że w William Hill. Ja mam w funtach i mogę postawić 0,1. BTW Jaki jest sens takich stawek? Moim zdaniem mają sens tylko przy graniu jakiś multibetów a te z kolei są sensowne jeśli gra się tylko zdarzenia z wysokimi kursami np. 2.0-3.0
możliwe, że w William Hill. Ja mam w funtach i mogę postawić 0,1. BTW Jaki jest sens takich stawek? Moim zdaniem mają sens tylko przy graniu jakiś multibetów a te z kolei są sensowne jeśli gra się tylko zdarzenia z wysokimi kursami np. 2.0-3.0