>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

statystyki

efter313 0

efter313

Użytkownik
Witam ;] mam małe pytanko. Istnieją gdzieś w sieci jakieś strony ułatwiające typowanie spotkań? Chodzi mi o analizy, mnie wiecej ile % szans na wygraną ma drużyna x i takie tam. No... mam nadzieje że wiecie o co mi chodzi, Bym sam poszukał po necie, ale nie bardzo wiem jak to sformułować.

efter313 0

efter313

Użytkownik
nie bedą sie wzorował w stu procentach , najpierw poczytam na temat danego meczu, przeanalizuje itp i dopiero skorzystam z strony, o którą mi chodziło. Skoro nie ma takich to truudno ;p

T 9

tosterkm

Użytkownik
tego jest w sieci pełno, możesz rzucić okiem np. na betexplorer.com czy statystyki.ibeq.pl
tak jak napisał bongo, czasem takie staty zaciemniają obraz i nie warto się nimi za bardzo sugerować...
powodzenia

leon92mielonka 355

leon92mielonka

Użytkownik
VITISPORT - szanse w procentach obliczane na podstawie ostatnich spotkań, gry u siebie/na wyjeździe i całego sezonu; do tego przegląd wszystkich spotkań poszczególnych drużyn i tabele

SOCCERWAY - rozbudowane tabele, historie h2h, wiele spotkań danej drużyny nawet kilka sezonów wstecz, uwzględnione wszystkie rozgrywki, rozbudowany system składów drużyn, w najbardziej popularnych ligach wykaz kontuzjowanych i zawieszonych graczy oraz analizy (po angielsku)

To tak typowo piłkarsko ;)

Do góry Bottom