>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Statystyki - wygrane, przegrane, %, najdłuższe serie itd...

A 0

ashiro

Użytkownik
Witam!
Czy jest jakiś program którym mógłbym sobie np. wyszukać drużyny które od X meczy nie remisowały? Wydaje mi się że gdzieś coś takiego widziałem ale już nie pamiętam. Była tam chyba nawet możliwość zaznaczenia sobie ile chcę meczy bez remisów, z jakiej ligi itd. Oprócz tego było mnóstwo innych opcji typu drużyny które np. miały od X meczy under 4 albo drużyny które od X meczy miały wynik nieparzysty/parzysty.
Byłbym wdzięczny za wskazania programu, Pozdrawiam!

A 0

ashiro

Użytkownik
Dzięki wielkie o to mi chodziło. Swoją drogą to niewiarygodne że niektóre passe mogą trwać tak długo.... A wiesz może jak zaznaczyć by szukało tylko z poszczególnych lig? Bo jak wybiorę sobie jakąś passę to często sporo drużyn jest z jakichś odległych niszowych lig których na pewno mój buk nie ma w ofercie.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
A wiesz może jak zaznaczyć by szukało tylko z poszczególnych lig? Bo jak wybiorę sobie jakąś passę to często sporo drużyn jest z jakichś odległych niszowych lig których na pewno mój buk nie ma w ofercie.
Wybierając opcję Longest Streak History ( historia najdłuższych serii ) - rutynowo masz zaznaczoną opcję All Leagues ( wszystkie ligi ) .
Chcąc mieć rekord z jednej lub kilku wybranych lig , musisz je zaznaczyć a odkliknąć zakładkę All Leagues.

ryanwolf 26K

ryanwolf

Użytkownik
Edi8 polecił mi ostatnio Soccer Stats Tracker - sprawdź, jest tam wszystko, czego potrzebujesz.
Pytanie ode mnie: w jaki sposób zbierane są informacje do takich programów? Czy wybitnie skomplikowane byłoby stworzenie programu, który ustawiałby seriami zdarzenia, których aktualizowanych serii nie mogę znaleźć: dokładne wyniki, mecze z czerwoną kartką, mecze z karnymi?

Do góry Bottom