223K va-banque Użytkownik Kwiecień 11, 2022 #1 Witam, czy zna ktoś może jakieś stronki, gdzie znajdują się statystyki ile % ludzi obstawiło dany typ? Coś takiego jest na Betclicu Tylko chodzi mi, żeby były zebrane statystyki z większej ilości bukmacherów.
Witam, czy zna ktoś może jakieś stronki, gdzie znajdują się statystyki ile % ludzi obstawiło dany typ? Coś takiego jest na Betclicu Tylko chodzi mi, żeby były zebrane statystyki z większej ilości bukmacherów.
U 0 Usunięty użytkownik 156243 Gość Kwiecień 11, 2022 #2 Ja tam od zawsze uważałem, że te procenty na betclicu to zagrywka buka i nie mają nic wspólnego z faktycznymi cyferkami.
Ja tam od zawsze uważałem, że te procenty na betclicu to zagrywka buka i nie mają nic wspólnego z faktycznymi cyferkami.
P 19,7K Papinolo Użytkownik Kwiecień 11, 2022 #3 Też jestem tego zdania, mocno sugestywne to jest i bukmacherowy "laik" może się tym kierować bardzo mocno.
Też jestem tego zdania, mocno sugestywne to jest i bukmacherowy "laik" może się tym kierować bardzo mocno.
163,4K warzyn Użytkownik Kwiecień 17, 2022 #4 Ktoś przerabiał zakład w fortunie na ilość kartek w meczu piłki nożnej? Pytanie brzmi o rozliczenie czerwonej kartki i czy równa się 2 zółtym?
Ktoś przerabiał zakład w fortunie na ilość kartek w meczu piłki nożnej? Pytanie brzmi o rozliczenie czerwonej kartki i czy równa się 2 zółtym?