norekmmm
Użytkownik
Witam wszystkich.
Moja przygoda z zakładami bukmacherskimi zaczeła sie jakieś 8 lat temu.
Fakt wtedy jeszcze nie miałem 18 lat i granie było dla mnie niedozwolone jednak bardzo mnie to
zainteresowało i ciągle grałem dzięki starszym kolegom którzy mi wysyłali kupony ????
Stawki nie były duże wachały sie od 2 do 5 zł wtedy tylko na tyle mogłem sobie pozwolić z
kieszonkowego. Lecz z czasem potrafiłem sobie odmawiać rzeczy typu drożdżówka do szkoły tylko
po to by potem obstawic za to kupon. czasami przynosiło to super efekty, kiedy w tygodniu
potrafiłem wygrać ok 230zł. dla takiego chłopaczka to było coś ????
lecz pieniedzy które wtedy straciłem wole nie liczyć ???? ))))z wiadomych względów
Systemy..... jest ich wiele,każdy ma swoje minusy i plusy lecz w każdym jest ryzyko!!!!
nawet w surebetach i to większe niż się zdaje co niektórym!!!!
Teraz patrząc z perspektywy czasu i doświadczenia w przygodzie z zakładami bukmacherskimi
widze jakie błędy popełniałem grając tasiemce po 16 meczy na kuponie i wygranych po 1000zł której
nigdy nie trafiałem ???? brak jakiejkolwiek analizy dobieranych meczy, a co najważniejsze brak
statystyki swoich kuponów!!!!! bo to jest droga do sukcesu!!!!!!!!
polecam zrobić sobie test dziennie jeden kupon od 1 do 7 zdarzeń na kuponie MAX!!!!!! zachłanność
to największa zguba!!! ???? )))
i gramy tak przez miesiąc cały płaską stawką np. 10zł na kupon
koszt takiej gry to 300zł
Dla zainteresowanych przeprowadze test.
zagram 30 kuponów ze stawką po 10zł każdy...
odrazu mówie że gram to za real kasa
nasz cel to ukończyć 30 kuponowy cykl na +
a więc do dzieła.... ????
Moja przygoda z zakładami bukmacherskimi zaczeła sie jakieś 8 lat temu.
Fakt wtedy jeszcze nie miałem 18 lat i granie było dla mnie niedozwolone jednak bardzo mnie to
zainteresowało i ciągle grałem dzięki starszym kolegom którzy mi wysyłali kupony ????
Stawki nie były duże wachały sie od 2 do 5 zł wtedy tylko na tyle mogłem sobie pozwolić z
kieszonkowego. Lecz z czasem potrafiłem sobie odmawiać rzeczy typu drożdżówka do szkoły tylko
po to by potem obstawic za to kupon. czasami przynosiło to super efekty, kiedy w tygodniu
potrafiłem wygrać ok 230zł. dla takiego chłopaczka to było coś ????
lecz pieniedzy które wtedy straciłem wole nie liczyć ???? ))))z wiadomych względów
Systemy..... jest ich wiele,każdy ma swoje minusy i plusy lecz w każdym jest ryzyko!!!!
nawet w surebetach i to większe niż się zdaje co niektórym!!!!
Teraz patrząc z perspektywy czasu i doświadczenia w przygodzie z zakładami bukmacherskimi
widze jakie błędy popełniałem grając tasiemce po 16 meczy na kuponie i wygranych po 1000zł której
nigdy nie trafiałem ???? brak jakiejkolwiek analizy dobieranych meczy, a co najważniejsze brak
statystyki swoich kuponów!!!!! bo to jest droga do sukcesu!!!!!!!!
polecam zrobić sobie test dziennie jeden kupon od 1 do 7 zdarzeń na kuponie MAX!!!!!! zachłanność
to największa zguba!!! ???? )))
i gramy tak przez miesiąc cały płaską stawką np. 10zł na kupon
koszt takiej gry to 300zł
Grając w ten sposób widze efekty!!!!
sukces w zakładach bukmacherskich opiera sie w dużym stopniu na psychice...
jeśli gramy tak bez zastanowienia,nie prowadzimy statystyki gry, nie wiemy ile przegraliśmy, ile
wygraliśmy w miesiącu...
cieszymy się z wygranego kuponu, a nie pamiętamy że poprzednie 10 przegraliśmy i wygrana nie
pokrywa nawet strat!!!
STATYSTYKA JEST NAJWAŻNIEJSZA!!!!!!!!!!!!!!
sukces w zakładach bukmacherskich opiera sie w dużym stopniu na psychice...
jeśli gramy tak bez zastanowienia,nie prowadzimy statystyki gry, nie wiemy ile przegraliśmy, ile
wygraliśmy w miesiącu...
cieszymy się z wygranego kuponu, a nie pamiętamy że poprzednie 10 przegraliśmy i wygrana nie
pokrywa nawet strat!!!
STATYSTYKA JEST NAJWAŻNIEJSZA!!!!!!!!!!!!!!
Dla zainteresowanych przeprowadze test.
zagram 30 kuponów ze stawką po 10zł każdy...
odrazu mówie że gram to za real kasa
nasz cel to ukończyć 30 kuponowy cykl na +
a więc do dzieła.... ????