>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

<<STARY WYJADACZ>>

adamcior 9

adamcior

Użytkownik
Grę zaczynamy od nowa... fortuna kołem się toczy.
Tym razem zaczynamy grę nie od grubej kasy lecz od skromnych 100 zł. Zobaczymy co z tego będzie :grin: Moim celem, jest pokazanie że nawet z małego budżetu da się pomnożyć w bardziej konkretne liczby.

KUPON #1 ✅

Anglia - Polska 1 ✅ [2:0]
Szwecja - Niemcy 02 ✅ [3:5]
Stuart Bingham - Liu Chuang 1 ✅ [4:1]

AKO. 2.01
STAWKA 100 zł
EW. WYGRANA 201,45 zł

STAN KONTA : 201,45 zł

Nie gramy już o nic, cały mundial został przegrany dużo wcześniej, nie ma co się użalać nad tym meczem, sprawa jest prosta, Anglia musi wygrać, aby awansować bezpośrednio. W przeciwnym wypadku może załapać się na baraże a remis nic im nie daje, więc nie sądzę aby to spotkanie zakończyło się podziałem punktów. Przeczuwam wygraną wyspiarzy co najmniej dwoma golami.

Skład Polski: Wojciech Szczęsny - Piotr Celeban, Artur Jędrzejczyk, Kamil Glik, Grzegorz Wojtkowiak - Grzegorz Krychowiak, Mariusz Lewandowski - Jakub Błaszczykowski, Adrian Mierzejewski, Waldemar Sobota - Robert Lewandowski.

Skład Anglii: Joe Hart - Chris Smalling, Phil Jagielka, Gary Cahill, Leighton Baines - Michael Carrick, Steven Gerrard - Andros Townsend, Wayne Rooney, Danny Welbeck - Daniel Sturridge.

adamcior 9

adamcior

Użytkownik
KUPON #2 ✅

Resovia Rzeszów - Kędzierzyn Koźle 1 ✅ [22:25; 25:19; 25:23; 21:25; 15:13]
AKO. 1.70
STAWKA 100 zł
EW. WYGRANA 170 zł

Z zespołu Kędzierzyna Koźle odeszło kilku kluczowych zawodników m.in Fonteles, który według mnie świadczył o sile tego zespołu oraz Rozuier,a najważniejszym osłabieniem zespołu chyba jest odejście trenera Castellani. Natomiast z zespołu z Rzeszowa odszedł Zbigniew Bartman, jednak nie jest to znacząca strata na tle zespołu, gdyż miał spore wahania formy. Resovia w tym sezonie dokonała również kilku wzmocnień takich jak: Fabian Drzyzga, młody uzdolniony rozgrywający, przeszedł z Politechniki Warszawskiej. Peter Veres - węgierski siatkarz, grający na pozycji przyjmującego, przeszedł z Dynamo Moskwa, oraz Dawid Konarski wzmocnienie na pozycji atakującego, przeszedł z Delecty Bydgoszcz. Moim zdaniem, mecz zapowiada się wyrównanie, lecz minimalnie szala zwycięstwa jest po stronie zespołu z Rzeszowa.

adamcior 9

adamcior

Użytkownik
KUPON #3 ✅
Belgorod - Zenit Kazan (+1,5) 2 ✅ [21:25; 21:25; 25:23; 25:23; 15:13] kto nie wygrywa 3:0, przegrywa 2:3
AKO. 1.75
STAWKA 100 zł
EW. WYGRANA 175 zł
STAN KONTA : 346,45 zł​

Jak dla mnie kursy źle wystawione na to spotkanie, kadra Zenitu jest na lepszym poziomie niż gospodarzy i myślę że w handicapie który nam bukmacher proponuje, można poszukać szczęścia, po stronie Belgorodu przemawia własna hala i bardzo żywiołowi i reagujący kibice. Za 20 min. start meczu, niech się dzieje co ma być :cool:

adamcior 9

adamcior

Użytkownik
KUPON #4 ⛔

Ding Junhui - John Higgins 2 ⛔

AKO. 1.83
STAWKA 100 zł
EW. WYGRANA 183 zł

Na dobrą sprawę chińczyk powinien już odpaść z tego turnieju, musiał wychodzić z ogromnych opresji z bardzo przeciętnymi graczami, Higgins w tym turnieju bez straty frame&#39;a. Szkoda nie skorzystać z tak dobrego kursu. Myślę że w wielkim stylu szkot ogra przeciwnika i jutro. Dziękuje i dobranoc :cool:

adamcior 9

adamcior

Użytkownik
KUPON #6 ⛔

Fabio Fognini - Łukasz Kubot ( +3,5 ) 2 ⛔

AKO. 1.72
STAWKA 100 zł
EW. WYGRANA 172 zł

Dobra gra Polaka z Mayerem daje nadzieje na wyrównany mecz, a może nawet i wygraną ? Może to czas na przełamanie czarnej serii Polaka, patriotycznie za 100 zł.

adamcior 9

adamcior

Użytkownik
KRÓTKIE PODSUMOWANIE :

STAN POCZĄTKOWY : 100 zł
STAN KOŃCOWY : 306,45 zł
KUPONÓW 5/2
SUMA STAWEK : 800zł
SUMA WYGRANYCH 1006,45
YIELD = 25,81%

adamcior 9

adamcior

Użytkownik
KUPON LIVE #9

Frame 4 : Aditya Mehta +15.5 - Pankaj Advani 1 ✅
UPCN Voley Club - Trentino 2 ⛔ TO MA BYĆ TRENTINO ? ????

AKO. 2.16
STAWKA 100 zł
EW. WYGRANA 216 zł

Do góry Bottom