>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Stary wilk

1 11

146break

Użytkownik
Cześć wszystkim!
Kiedyś, dawno dawno temu, w czasach studiów prowadziłem tu swój temat. Potem jakoś sport zszedł na dalszy plan, ale od niedawna mam więcej czasu, więc wracam! Typuje głównie siatkę i tenis. Chciałbym tu udowodnić, że zabawa z bukiem nie musi być zawsze na minus. A grając przemyślane typy w dłuższym dystansie, można nawet osiągnąć jakiś zysk.
Budżet jakim dysponuję to ok 1500 zł. Myślę, że każdy dorosły, pracujący człowiek jest w stanie tyle odłożyć i przeznaczyć na grę. Nie znaczy to, że jeżeli budżet zejdzie do zera to zamknę temat. Ale jest to wyznacznik, który ma pomóc bardziej chyba mi, niż wam. ???? Stawki za jakie gram są prawdziwe. Pozdrawiam i powodzonka ????

1 11

146break

Użytkownik
ZAKSA + SKRA
AKO: 2,38
Stawka 300PLN
Betsafe
Nie widzę tu innej opcji. Obejrzałem wszystkie poprzednie mecze w walce o medale i po prostu przepaść między tymi drużynami jest zbyt wielka. Hala Reslovii w tym sezonie to żadna twierdza. Dość powiedzieć, że w sezonie regularnym Rzeszowianie wygrali u siebie 8 meczy, a przegrali 5. Lepsi pod tym względem okazali się chociażby Olsztyn, Cuprum i Czarni z Radomia. A poza tym. U siebie, czy na wyjeździe... Nie wiem co musiało by się stać żeby Zaksa była w stanie przegrać chociaż 2 sety. Nie mówiąc już o meczu. Podobnie ma się historia ze Skrą. Wszystkim zależy żeby zakończyć ten seozn jak najszybciej. Przypominam, że za chwilę gramy turniej o awans na olimpiadę. Każdy dzień jest ważny, a ci zawodnicy to profesjonaliści i mają tego świadomość. Tyle... Pozdrawiam i powodzonka ????
e:
✅ 399zł ✅
Powiedzieć, że weszło łatwo to nic nie powiedzieć. Ja zagrałem nawet nieco agresywniej i załączam wam screena. Pamiętajcie żeby &quot;podziękować&quot; jeżeli skorzystaliście z Typu. Dzięki i pozdrawiam.

1 11

146break

Użytkownik
Fernando Verdasco - Pablo Carreño Busta typ:1
kurs:1,9
Stawka:200
betsafe
Tym razem bez analizy, ale generalnie Verdasco ostatnio w super formie ????
e:
⛔200zł⛔
Co tu dużo powiedzieć. Wiadomo, że zmęczenie itd... Ale Verdasco dzisiaj nawet nie chciał grać. Nie rozumiem tylko po co prosił o dziką kartę jeżeli zamierzał taką pajacerkę odstawić. No nic. Jest to kolejna lekcja, z której trzeba wyciągnąć wnioski. Wieczorem podam kolejny typ. Pozdrawiam ????

Otrzymane punkty reputacji: +11
1 11

146break

Użytkownik
Paris - Tours
typ: Tours
Kurs: 1,72
Stawka:300
betsafe
Paris w tym sezonie totalnie nie zachwyca. W Lidze mistrzów piach. W nienajsilniejszej lidze francuskiej piach. Pierwszy mecz z tours 0:3. W dodatku ostatnie 5 spotkań tych drużyn 0:5 na niekorzyść gospodarzy dzisiejszego meczu. Nie liczę na tak łatwy mecz jak w przypadku wczorajszej plusligi, ale myślę, że damy radę. Powodzonka ????
e:
⛔ 300zł ⛔
Meczu nie widziałem, więc ciężko coś więcej powiedzieć. Będzie lepiej ????

1 11

146break

Użytkownik
Alan McManus - Ding Junhui typ: ding 1,18
Atom Trefl Sopot - PSPS Chemik Police typ: Chemik -1,5 seta 1,48
AKO:1,75
Stawka: 300PLN
betsafe
Ding może przegrać tylko i wyłącznie ze sobą. Jeżeli zaprezentuje przynajmniej 80% tego co grał do tej pory, to McManus nie ma szans nawet powąchać zwycięstwa.
Co do Orlenligi... CO tu dużo mówić. Poza tym, że Atomówki wygrały do tej pory tylko jednego seta ( i to głównie dlatego, że chemik totalnie odpóścił, myśląc chyba, że mecz już jest wygrany) to te drużyny dzieli przepaść. Zagrywka i przyjęcie - te dwa elementy robią ogromną różnicę. Dodatkowo Policznaki mają ten komfort, że jeżeli nie idzie na przyjęciu, to zawsze można wpuścić Olę Jagiełło. Generalnie na większości pozycji mają pełnowartościową zmianę. No i największa dysproporcja... Pozycja atakującej. Zarosińska jest dobra jak na realia naszej ligi, ale Montano? To jest zawodniczka z kosmosu.
Tyle, chaotyczna ta analiza, ale trudno. Trzeba iść do pracy, nie ma czasu pisać więcej ???? Powodzonka!
E: Chemik ładnie 3:0. Ding 6:2 prowadzi. I myślę, że bardzo możliwe jest zakończenie tego meczu w 3 sesjach.
✅ 225zł ✅

1 11

146break

Użytkownik
Donald Young - Francis Tiafoe
typ: Young
Kurs: 1,63
Stawka:400
betsafe
Young w tym turnieju na razie bardzo fajnie. Jedyne o co się można martwić to czy siły mu starczy, bo gra też w deblu. Wczoraj baardzo ciężki mecz deblowy, ale myślę, że doda mu dużo powera, bo w super tie breaku wyciąglnieli z 0:6 na 16:14. Stawka troszkę większa, bo jestm mocno przekonany co do tego typu. Pozdrawiam i powodzonka ????
⛔ 400zł ⛔
e: Nie wiem co tam się stało. Oglądałem pierwszego seta, Tiafoe wszystko w siatke tłukł. No myślę sobie, idę spać, nie ma opcji żeby przy takiej grze ten mecz się odwrócił. Budzę się i widzę takie coś... Przykro. Ale idziemy dalej ????

1 11

146break

Użytkownik
Knack Randstad Roeselare - Noliko Maaseik typ:1 1,5
Modena - Perugia typ:1 1,28
AKO:1,92
Stawka: 300
Dziś bez żadnej analizy. Święto pracy, trzeba popracować ???? Pozdrawiam i powodzonka ????
e:
✅ 276 ✅
łatwo

Do góry Bottom