>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Stary temat zbiorowy o Betgun

Status
Zamknięty.
malybuk 0

malybuk

Użytkownik
Wpłaciłem pieniadze na betguna ale przez moje niedopatrzenie wpłaciłem na ich stare konto w BPH ???? czy pieniadze wrócą? wpłacałem przez pocztę

malybuk 0

malybuk

Użytkownik
Ok ???? Juz wyjaśniona sprawa ???? przez rok stare konto też jest aktywne tzn że przelwy na nie są automatycznie kierowane na nowe ????

kamil1ti 0

kamil1ti

Użytkownik
mam pytanie odnośnie wypłat z betgun na konto bankowe, ponieważ pisze że Jeśli Twoje konto jest w tym samym kraju co nasz rachunek bankowy to wtedy wypłata potrwa 1-2 natomiast jeśli konto jest w kraju w którym nie mają konta bankowego to trwa 1-4
i tu moje pytanie, ile będę czekał na wypłatę: 1-2dni czy 1-4dni, ponieważ ja wpłacałem do betgun za pomocą MB, na ich konto nie wpłacałem, więc nie wiem czy mają konto w polskim banku i czy jeśli dokonywałem wpłat tylko przez MB to będę mógł wypłacić na konto bankowe czy tylko na MB ???

M 0

mario19911

Użytkownik
Czy jeśli gram systemem, że np. FC Barcelona zremisuje, i stawiam tak długo aż zremisuje ( zwiększając stawke za każdym razem) to czy Betgun może mi zablokować konto, albo nie wypłacić pieniędzy?

fito85 0

fito85

Użytkownik
Mam mały problem, do Betguna wpłacałem już wielokrotnie-miałem konto zdefiniowane na stronie internetowej PKO, mechanicznie ostatnio przelałem 60 zł. Zapomniałem, że teraz przecież nastapiła fuzja i wpłaciłem na stare konto jeszcze w BPH, a nie na nowe w PKO. co teraz mam zrobić? Cofnąć przelew, czy oni w betgunie mają jeszcze tamte stare konta? Zawsze na następny dzień kasa napływała, teraz niedziela i nic. Napisałem do supportu Betguna i pomocy PKO-jestem ciekawy jak to rozwiążą.

----&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;jednak jak się okazuje, stare konta z BPH działają jeszcze pół roku, więc kasa i tak wpłynie, tylko teraz kwestia kiedy

A 0

antybetgun

Użytkownik
Witam. Chcialbym wyrazic swoja opinie na temat tego &quot;smiesznego bukmachera&quot;. Otoz pierwsza sprawa , ktora chce naruszyc jest to ze support na live chacie ignoruje klientow i zachowuje sie aroganckoi robią laske ze odpowiedza na zadane pytanie.Druga kwestia jest to że wciskaja kit ze nie obrocilo sie wplaconym depozytem. Wykonalem obrót ponad 100% a na chacie wciskaja kit ze musze pisac emaila , bo chat nie jest od tego.Po trzecie zlecilem wyplate 2 dni temu i zapewniano mnie mnie ze otrzymam wyplate do poniedzialku. Dzis z laski swojej napisali na chacie ze musze poczekac az bagatella 10 dni. W skrocie, nie polecam tego &quot;złodziejskiego, beznadziejnego bukmachera&quot; i Pozdrawiam Lukasza ktory czyta ten post.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Odniose się do tych 10 dni.
Zauważ kolego, że w regulaminie promocji jest napisane. Że po dokonaniu wymaganego obrotu musisz poczekać 10 dni. Więc najpierw poczytaj regulamin a później miej obiekcje. Reszty poruszanego tematu nie znam. Więc nie wypowiadam się.
Pozdr.
Vader

A 0

antybetgun

Użytkownik
Odniose się do tych 10 dni.
Zauważ kolego, że w regulaminie promocji jest napisane. Że po dokonaniu wymaganego obrotu musisz poczekać 10 dni. Więc najpierw poczytaj regulamin a później miej obiekcje. Reszty poruszanego tematu nie znam. Więc nie wypowiadam się.

Pozdr.
Vader
Zauważ że odczekuje sie 10 dni jezeli:W przypadku chęci dokonania wypłaty po wcześniejszej wpłacie, a braku dokonania zakładów lub dokonaniu zakładów za znikomą część wpłaconych środków (mniej niż 65% kwoty), lub dokonania zakładów przeciwstawnych procedura stanowi:
a. w przypadku kart płatniczych/kredytowych: wypłata może nastąpić po min 10 dniach od dokonania wpłaty, klient zobowiązany jest dodatkowo dostarczyć skan dowodu tożsamości oraz oświadczenie dot. postępowania z bezcelową wpłatą do systemu betgun.com.

kalipawel 0

kalipawel

Użytkownik
mam pytanie mam konto w betgun zarejestrowane na ojca i czy bedzie problem jak zlecę wypłatę na swoje konto bankowe ?? ( tylko inne imię ) . Pieniądze dotrą??

sir-alex 19,6K

sir-alex

Użytkownik
Koniec z forumowym podawaniem typów z Betguna ( przynajmniej jeśli chodzi o mnie). W kulki sobie lecą, wprowadzili zakaz puszczania singli. Teraz jak chce się puścić kupon to muszą być na nim minimum 2 zdarzenia za AKO minimum 1,40. Podpadli mi. ????

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Koniec z forumowym podawaniem typów z Betguna ( przynajmniej jeśli chodzi o mnie). W kulki sobie lecą, wprowadzili zakaz puszczania singli. Teraz jak chce się puścić kupon to muszą być na nim minimum 2 zdarzenia za AKO minimum 1,40. Podpadli mi. ????
Nie rozumiem za bardzo. Nie można już grać singli? Przecież to byłaby głupota. Ja już dawno tam nie grałem. Ale nie chce mi się wierzyć, że nie można grać singli.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Na pewno bierzesz udział w ktorejs z promocji a tam warunkiem jest wlasnie granie min. dubli.
Jesli chcesz z niej zrezygnowac, wchodzisz w &#39;ustawienie&#39; a potem zrezygnuj z promocji xxx.
Oczywiscie jesli dasz rade,bo czasem sie juz nieda, gdy np zagrałes za bonusowa kwote.

verti 3,4K

verti

Forum VIP
Nie rozumiem za bardzo. Nie można już grać singli? Przecież to byłaby głupota. Ja już dawno tam nie grałem. Ale nie chce mi się wierzyć, że nie można grać singli.
no niestety taka prawda ... nie można grać singli jedynie duble, jak wybierzemy sobie jedno interesujące spotkanie to pod kuponem mamy info : Minimalna ilość zdarzeń to 2. Brakuje jeszcze 1 zdarzenia.
Więc to prawda, że nie można grać singli ...

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Czytajcie ze zrozumieniem
Warunek kazdej promocji na Betgunie !!
wymagany „obrót” klient może dokonać na dowolnej liczbie zakładów (min. dwa zdarzenia na kuponie), przy dowolnych stawkach, z minimum jednym zdarzeniem na kuponie z kursem 1,4
[codeBierzesz udział w promocji!!! Zobacz regulamin promocji xxxx

sir-alex 19,6K

sir-alex

Użytkownik
Nie gram u nich żadnym bonusem, wszelkie bonusy u bukmacherów omijam szerokim łukiem. Za to już z 6 razy betgun nachalnie zachęca mnie do kolejnej wpłaty pieniędzy i za każdym razem muszę rezygnować. Mimo to wymagają ode mnie minimum 2 zakładów na jednym kuponie. Może tylko ja tak mam w każdym razie nie podoba mi się taka opcja bo zazwyczaj puszczam single na NBA.
EDIT:
Dobra wszystko wróciło do normy, zalogowałem się przed chwilą dałem singiel i o dziwo mogłem go puścić, bez informacji, że muszę dorzucić jeszcze drugi zakład. Niemniej jednak miałem taką sytuację przez niecały tydzień i już na poważnie zastanawiałem sie czy nie wypłacać reszty kasy jaka mi tam została. Z tego co czytam ne tylk ja miałem ten problem ale i użytkownik Verti, więc to betgun poleciał sobie na kilka dni w kulki. Całe szczęście że teraz jest wszystko po staremu, mam nadzieje że betgun nie będzie więcej robił takich numerów bo trochę się zdenerwowałem tą całą sytuacją.

M 0

mario19911

Użytkownik
1. Jak wpłacę pierwszy raz pieniądze do nich i dostane bonus od pierwszej wpłaty i będę grał systemem np. stawiając ciągle na remis jakiejś drużyny to mogą mi zablokować konto lub dać jakiś limit stawki na 1 zakład?
2. Można grać single?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom