Zauważ że odczekuje sie 10 dni jezeli:W przypadku chęci dokonania wypłaty po wcześniejszej wpłacie, a braku dokonania zakładów lub dokonaniu zakładów za znikomą część wpłaconych środków (mniej niż 65% kwoty), lub dokonania zakładów przeciwstawnych procedura stanowi:Odniose się do tych 10 dni.
Zauważ kolego, że w regulaminie promocji jest napisane. Że po dokonaniu wymaganego obrotu musisz poczekać 10 dni. Więc najpierw poczytaj regulamin a później miej obiekcje. Reszty poruszanego tematu nie znam. Więc nie wypowiadam się.
Pozdr.
Vader
Hmm na poczcie chyba 2.50 za wykonanie przelewu i to tyle ????ile zapłacę za wpłatę przez pocztę??
Nie rozumiem za bardzo. Nie można już grać singli? Przecież to byłaby głupota. Ja już dawno tam nie grałem. Ale nie chce mi się wierzyć, że nie można grać singli.Koniec z forumowym podawaniem typów z Betguna ( przynajmniej jeśli chodzi o mnie). W kulki sobie lecą, wprowadzili zakaz puszczania singli. Teraz jak chce się puścić kupon to muszą być na nim minimum 2 zdarzenia za AKO minimum 1,40. Podpadli mi. ????
Na pewno bierzesz udział w ktorejs z promocji a tam warunkiem jest wlasnie granie min. dubli.Koniec z forumowym podawaniem typów z Betguna ( przynajmniej jeśli chodzi o mnie). W kulki sobie lecą, wprowadzili zakaz puszczania singli. Teraz jak chce się puścić kupon to muszą być na nim minimum 2 zdarzenia za AKO minimum 1,40. Podpadli mi. ????
no niestety taka prawda ... nie można grać singli jedynie duble, jak wybierzemy sobie jedno interesujące spotkanie to pod kuponem mamy info : Minimalna ilość zdarzeń to 2. Brakuje jeszcze 1 zdarzenia.Nie rozumiem za bardzo. Nie można już grać singli? Przecież to byłaby głupota. Ja już dawno tam nie grałem. Ale nie chce mi się wierzyć, że nie można grać singli.
[codeBierzesz udział w promocji!!! Zobacz regulamin promocji xxxxwymagany „obrót” klient może dokonać na dowolnej liczbie zakładów (min. dwa zdarzenia na kuponie), przy dowolnych stawkach, z minimum jednym zdarzeniem na kuponie z kursem 1,4