>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Starsze kupony

kiro 0

kiro

Użytkownik
Jestem nowym użytkownikiem i w związku z tym chciałbym podzielić się kilokma moimi kuponami z tego miesiąca, i tutaj pojawia się moje pytanie: gdzie mogę je wkleić ? Za pomoc i odpowiedz dziękuje z góry.

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
jeśli chcesz to zrobić tylko po to żeby sie pochwalić to nigdzie, a jak chcesz przedstawiać swoje typy i kupony to załóż temat w dziale Kupony lub Kupony ze Statystykami i w jednym z pierwszych postów sobie wklej te kupony, choć wątpię by na kimkolwiek zrobiło to wrażenie

kiro 0

kiro

Użytkownik
a jeszcze jedno pytanie w takim razie, kupony ktore obstawia sie na zywo mozna gdzies wklejac czy tez nie ma sie czym chwalic ?

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
za bardzo nie ma takiego tematu , ale możesz dodać to jako ciekawostkę do swojego tematu. Tzn prowadzisz temat w którym podajesz normalne typy przed meczem , a co jakiś czas możesz i live wrzucić

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Witamy na forum.
Forum co do zasady ma spełniać rolę pomocniczą dla innych. Zatem Ty podając swoje typy masz w jakimś stopniu pomóc innym. Aby pomóc innym typy powinny być podane przed meczem, ewentualnie w trakcie meczu.
Typy/kupony pokazane po meczu nikomu się nie przydadzą. Bo po fakcie nikt nie może zasugerować się Twoim typem.
Zapraszamy do udzielania się merytorycznie w działach sportowych i bukmacherskich.
Jeśli chcesz podawać typy/ prowadzić własny temat to zapraszam do tych działów:
Kupony ze Statystykami
Kupony
U góry są przyklejone regulaminy tych działów - zachęcam do zapoznania się z nimi.

Do góry Bottom