>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Starladder Budapeszt Major [ 24 listopada - 14 grudnia ]

'Corek 482,9K

'Corek

Znawca - e-sport
Witam, brak tematu więc zakładam, ponieważ takie wydarzenie zasługuje na osobny temat.

Pierwszy etap : 24-27 listopad
Drugi etap : 29 listoapda - 2 grudzień
Trzeci etap : 04 - 07 grudzień
Faza Play Off : 11 - 14 grudzień

Bez wątpienia czekają nas ogromne emocje. Dla mnie osobiście Vitality jest głównym faworytem do zwycięstwa, na pewno tuż za nimi Furia, w stosunku do której są oczekiwania na bardzo dobry wynik, choć ja osobiście uważam że nie zobaczymy ich nawet w półfinale. Ogromnie napompowany balonik w Brazylii, który strzeli z hukiem.
Ileż można czekać na Falcons? Może być ciężko utrzymać ten skład w przyszłym roku, jeśli nie osiągną tutaj dobrego wyniku. Spirit raczej bez większych szans, tak jak mówiłem jakiś czas temu, dawno żadna ekipa nie zrobiła tak głupich transferów, sam Donk do finału nie dociągnie. Jeśli chodzi o Mongolz to nie mamy o czym dyskutować bez najlepszego zawodnika. Kto może zaskoczyć trochę z drugiego rzędu? Navi? Jeśli aleksib będzie mieć swoje dni, to bez wątpienia będą bardzo groźni. Jeżeli chodzi o Aurorę, to tutaj bez wątpienia dużo będzie zależeć od dyspozycji bo Xantares i spółka jeśli mają swoje dni, to mogą ograć każdego.
Faze, Astralis, Liquid tutaj nie widzę większych szans, jeszcze nie teraz a niektórzy na pewno nie w takich składach.
Bardzo fajnie było by zobaczyć zwycięstwo kogoś niespodziewanego, ale będzie o to bardzo ciężko.
Czy Apex poprowadzi Vitality po puchar? Jeśli nie, to kto ich ogra? Kto czarnym koniem?
Zapraszam do dyskusji!

Do góry Bottom