>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Stargames - promocje ,opinie

kanas 400

kanas

"Gram grubo"
Kiedyś tu wpłaciłem, ale przegrałem środki, teraz z bonusu wygrałem i zleciłem na skrill wypłate, poprosili scan id to im wysłałem. Wie ktoś ile teraz pi razy oko trwa czas wypłaty ? Mam najniższy status ????
Zatwierdzenie dokumentu 2 dni .Pierwsza wyplata 2 - 3 dni czyli poniedzialek lub wtorek powinienes ja juz miec

waska 131

waska

Użytkownik
Kiedyś tu wpłaciłem, ale przegrałem środki, teraz z bonusu wygrałem i zleciłem na skrill wypłate, poprosili scan id to im wysłałem. Wie ktoś ile teraz pi razy oko trwa czas wypłaty ? Mam najniższy status ????
Możesz otrzymać wypłate dziś , jutro ,a moze i za tydzień. Ja czekałem na moja pierwsza wypłate tydzień czasu wiec bez szału
Panowie jest szansa na cofniecie wypłaty na Stargames??? Bo widze ze sa tylko dwie na miesiąc a zleciłem dwie mniejsze i chciałem jedną anulować napisalem do nich , jak myślicie anuluja???? dzieki

Otrzymane punkty reputacji: +5
mark 2,3K

mark

Forum VIP
Swieta w StarGames
Nudne pisanki? Nie na StarGames ! W naszym konkursie wielkanocnym możesz wygrać 3 x 1000 euro!
O co chodzi? Od 26.3 do 1.4 będziemy codziennie chować jedną pisankę na StarGames . Każda pisanka widoczna jest tylko przez jeden dzień i zawiera jedną literę. Zaglądaj codziennie na StarGames i nie przegap żadnego, ponieważ litery na wszystkich siedmiu pisankach składają się w hasło, które pozwoli ci na wygranie 1000 euro!
Swoje rozwiązanie wyślij do 2.4 na adres [email protected] , z odrobiną szczęścia wypełnimy Twoje konto na StarGames kwotą 1000 euro!

mark 2,3K

mark

Forum VIP
Znajdujesz codziennie litery pod pisankami na stronie StarGames .Ukladasz haslo i wysylasz liczac na to,ze bedziesz mial szczescie w losowaniu.Do tej pory byly litery : A,T,C

mark 2,3K

mark

Forum VIP

Stargames dodalo najnowszy slot Rumpel Wildspins.

„ Bo nikt nie wie o tym, żem jest Rumpelsztyk, o jak dobrze, że o tym nie wie nikt! “. Znana bajka dla dzieci o skrzacie Rumpelsztyku stała się inspiracją dla fabuły ekscytującego automatu do gry, w którym zgodnie z oryginałem skrzat dokłada wszelkich starań, żeby na twoim koncie pojawiło się mnóstwo złota! Jednak tutaj w złoto nie zostaje zmieniona słoma, tutaj to żaba, córka młynarza i sam Rupelsztyk sprawiają, że w pewnym momencie rozlega się donośny dzwonek przy kasie. W Bonus-Feature tego automatu z 20 liniami wygrywającymi możesz dodatkowo wygrać gry wolne!

Celem gry w Rumpel WildspinsTM jest trafienie 5 jednakowych symboli. Kombincja wygrywająca zaczyna się od lewej strony walca i rozciąga się w prawo. Nie ma przy tym ustalonych linii wygrywających, każda kombinacja wygrywająca płaci w momencie pojawienia się od lewej strony przynajmniej jednakowego symbolu bez innych pomiędzy nimi.

Bezpośrednio po wejściu do gry Rumpel WildspinsTM wybierana jest kwota, którą chcesz wpłacić. Następnie określana jest jeszcze stawka przypadająca na linię. Symbolami „+ / - “ można ustalić wysokość stawki. Przyciskiem „Start“ startowane są pojedyncze rundy, przycisk „Autostart“ startuje rundy automatycznie; ponowne kliknięcie w przycisk „Autostart“ kończy automatyczne kręcenie walców.

Rumpel WildspinsTM Feature zostaje zwolniony w momencie, gdy na walcach trafione zostają trzy lub więcej symbole scattera (Żaba). Wygrywasz wtedy 15 gier wolnych. Jeśli podczas gier wolnych wypadnie symbol wild (Rumpelsztyk), wtedy pozostaje on na swojej pozycji przez cała grę i uzupełnia jako joker pojawiające się kombinacje wygrywające.

mark 2,3K

mark

Forum VIP

W Stargames kolejny najnowszy slot przed chwila dodany.Pewnie beda kolejne darmowe vouchery i bonusy od depozytu w tym tygodniu wysylac
Pharao’s Ring
Daj się porwać do kraju piramid, nad którym dawniej pieczę trzymał faraon. Jego pierścień był symbolem wiedzy i bogactwa oraz kluczem do sekretnych skarbców jego dynastii – na 5 walcach i 20 liniach wygrywających to jego pierścień utoruje ci drogę do nieprzebranych wygranych!
Twoim celem jest trafienie 5 jednakowych symboli leżących wzdłuż linii wygrywających. W grze podstawowej kombinacja wygrywająca rozpoczyna się od lewej strony pierwszego walca i rozciąga się wzdłuż linii wygrywającej w prawą stronę. Jeśli chcesz wygrać, symbole muszą leżeć obok siebie, bez innych symboli znajdujących się pomiędzy nimi.
Pharaoh’s Ring Feature
Kombinacja 3 lub więcej symboli scattera (książka) w dowolnym miejscu na walcu startuje 10 gier wolnych. Na początku gry wolnej losowo wybierany jest symbol bonusu. Ten symbol płaci na wszystkich aktywnych liniach wygrywających zgodnie z tabelą wygranych, również w przypadku, gdy kombinacja wygrywająca nie wykazuje ciągłości.
Extra Bet
Jeśli aktywowana została opcja „Extra Bet“, istnieje możliwość, że symbol pierścienia pojawi się na walcach numer 2 i 4. Pierścień faraona zastępuje wszystke symbole łącznie z symbolem scattera (książka).
www.stargames.com

mark 2,3K

mark

Forum VIP

StarGames dodalo dzis kolejny nowy slot Fruit Farm

Breath the fresh country air and enjoy rich harvest with Fruit Farm! Cows, sheep, pigs and chickens hold only the best in store for you and with a couple of tasty berries there are some winnings you can really get your teeth in to! The tractor boosts your rich harvest with free spins, and then the dedicated farmer comes in to play rewarding winning combinations, nothing stands in your way!

The aim is to get 5 identical symbols along the payline. All winning patterns in the regular game start on the left hand side on the first reel, and continue along the payline to the right. In order to win, the symbols must lie next to each other with no other symbols in between.

Free games

3 or more tractor symbols starts 15 free spins; in the free spins all winnings are multiplied by 3, also you can win with three or more tractors another 15 free spins.

www.stargames.com

ted 12,8K

ted

Forum VIP
warto do tego Stargames wplacac? wplacilem 60zł, z promo 120zł ale kompletnie nic nie dawało
Moim zdaniem warto bo pozniej dostaniesz jakas dobra promocje .Najczesciej przy okazji nowej gry.Duzo osob tam gra grubo wiec o wygrana latwiej

P 23

panrybiaryba

Użytkownik
Warto, jak jest się depozytorem często dają bonusy na urodziny, z okazji nowej gry, bez okazji, po 10 lub 20 euro z niedużym obrotem.

Otrzymane punkty reputacji: +8
o_losie 30

o_losie

Użytkownik
warto do tego Stargames wplacac? wplacilem 60zł, z promo 120zł ale kompletnie nic nie dawało

Moim zdaniem warto bo pozniej dostaniesz jakas dobra promocje .Najczesciej przy okazji nowej gry.Duzo osob tam gra grubo wiec o wygrana latwiej
jedyne z niewielu kasyn do których wpłacam swój hajs i na razie wychodzę na tym dobrze. Czasem dostane darmową kasę, nie muszę robić obrotu, bo nadwyżkę można wypłacać i grać sobie dalej, to samo z bonusem 100% od wpłaty ;)

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Jasne że warto wpłacać do Stargames, nie zawsze daje ale jak trafisz na dzień w którym da to nie pożałujesz;) jedyny minus Stargames to dwie wyplaty w miesiącu, trzeba się pilnować, kiedyś wplacilem 10 euro za 0,40 siadlo mi jakies 0,5 euro poprzez podbicia doszedłem do 200 euro + 80 SG co w sumie dalo prawie 1000 euro, nigdzie indziej taka sztuczka z podbijaniem stawki mi się nie udała;)
Wypłaty sa zalezne od tego jaki ma sie status gracza wiec mozna ich miec wiecej

Otrzymane punkty reputacji: +8
ted 12,8K

ted

Forum VIP
jak wplacilem te 60zł i z bonusem miałem 120 i je przegralem, teraz wplacilem 40zł zrobilem 500 to moge wyplacac czy został mi obrot tym bonusem ktorego mimo wszystko przegralem
?

mark 2,3K

mark

Forum VIP

Stargames dodalo nowy slot Chicago

Typy spod ciemnej gwiazdy, hazard, interesy na zapleczu. W tym slocie do życia budzi się Chicago z lat dwudziestych minionego stulecia z postaciami z pogranicza, które były typowe dla tego naznaczanego prohibicją czasu. Będziesz mógł wzbogacić się i swoje konto w grze na interesach naszych gangsterów, ponieważ otrzymasz tu swoją dolę! Slot w stylu komiksowym, który porwie cię w świat mafii i który w grach bonusowych każdy niemożliwy do przełknięcia bimber zamieni w brzęczącą monetami wygraną!

Celem gry Chicago jest trafienie 5 jednakowych symboli leżących wzdłuż linii wygrywającej. W grze podstawowej każda kombinacja wygrywająca rozpoczyna się od lewej strony pierwszego walca i rozciąga się wzdłuż linii wygrywającej w prawą stronę. Jeśli chcesz wygrać, symbole muszą leżeć obok siebie, bez innych znajdujących się pomiędzy nimi.

Chicago Feature

Kombinacja 3 lub więcej symboli scattera (Cadillac) na dowolnej pozycji na walcu zwalniają 12 gier wolnych z bonusem strzelanki do butelek – tutaj każdy trafia swoją wygraną, ponieważ każda wygrana w grze wolnej zostaje losowo pomnożona (maksymalnie dziesięciokrotnie)!

Stawka przypadająca na linię wygrywającą i tabela wygranych w grze podstawowej zostaje przejęta dla gry wolnej. Podczas aktualnej gry wolnej można wygrać dalsze gry wolne po trafieniu 3 lub więcej symboli scattera.

www.stargames.com

mark 2,3K

mark

Forum VIP

Stargames nowy slot Firestarter
Uwaga, gorąco! Diaboliczna parka w naszym automacie do gry Firestarter™ zapewnia wygrane, których nie trzeba się wstydzić! Nie bój się pikantnych owoców, rozgrzanej do czerwoności 7 albo zapałek dających iskrę potrzebną do wysadzenia tej całej podkręconej bandy. Oni wszyscy pracują dla Ciebie i nagradzają cię bogato za twoje rundy na naszym Firestarter™!
W grze podstawowej w Firestarter™ każda kombinacja wygrywająca zaczyna się od lewej strony walca i rozpościera się wzdłuż linii wygrywającej w prawo. Wszystkie nagrody upozycjonowane są na liniach wygrywających, za wyjątkiem scattera. Symbole scaterra płacą niezależnie od pozycji na walcu.
Firestarter™ jest slotem typu Reel Refill™ Slot. Symbole spadają z góry, do momentu aż walce się zapełnią. Symbole wygrywające są usuwane, a puste pola zapełniane są spadającymi symbolami. Pole do gry sprawdzane jest na obecność kombinacji wygrywających i wygrane są dodawane sumując się w wygraną całkowitą.
Firestarter™ Feature startowany jest w momencie, gdy na walcu pojawią się trzy symbole scattera (zapałki). Te symbole startują 10 gier bonusowych. W grach bonusowych diabeł i diablica liczone są jak scatter, co oznacza, że te symbole wypłacają z każdej pozycji na każdym walcu. Podczas gier bonusowych mogą zostać wygrane dalsze gry bonusowe. Trzy scattery trafione podczas gier bonusowych startują 5 dalszych gier bonusowych, 4 scattery startują 10 gier bonusowych a 5 scatterów startuje 15 gier bonusowych.

Play Firestarter™

Do góry Bottom