>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

StarGames.com - 100% do 100€ + Cashback 20€ + wygraj PS3, tablet, zegarek, 50€

C 7

czarnob

Użytkownik
Informuje, ze dzisiaj pojawił się moim koncie zaległy bonus reload &quot;100% na nowy rok&quot;. Dodam ze zapytanie do supportu wysłałem 10.01, także 2dni(nie licząc weekendu) zajęło im sprawdzanie nieprawidłowości. Podsumowując daje ✅:grin:

A 7

advanced999

Użytkownik
Potwierdzam też już dostałem ???? Ma ktoś jakiś ciekawy i prosty sposób, żeby można było z niego coś zdziałać :p ? Nie wiem jakaś gra we 2 z inną osobą i zrobienie nadwyżki ???? ?

C 7

czarnob

Użytkownik
Hehe, jednak zbyt szybko wystawiłem ocenę. Dzisiaj odebrałem maila z informacja ze bonusu mi się nie należy, ponieważ nie skorzystałem z linka ( ja uważam ze na 90% zrobiłem wszystko dobrze ) i oferta jest nadal dla mnie aktualna. No ale teraz pytanie skąd:)grin ???? te 198PLN(wpłaciłem 200PLN) pojawiło się wczoraj na moim koncie .
Także podsumowując ???? :
1) Albo support Stargames się pomylił i jednak bonus mi się należał:zoltakartka:
2) Albo może te 200PLN to nagroda za grudniowa promocje, tylko ze jeszcze nie ma info o wynikach ????
A jak u Was dostaliście bonusy(te reload)?

J 0

juja47

Użytkownik
To jest kpina Panie Marcinie-Odra! Od 2 tygodni praktycznie zerowy odzew z Pana strony mimo kilkukrotnych pytań użytkowników. Organizował Pan konkurs w którym gwarantowane nagrody to BONY a po konkursie pisze Pan, że o nie walczy więc prawda jest taka że nagród wcale Pan nie miał! Podejście do sprawy poniżej krytyki tym bardziej bulwersujące jest to, że należało się zarejestrować przez program partnerski więc Panu kasa się zgadza a biorących udział w konkursie ma Pan w d@@ie!!!

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Witam,

@juja47
10 dni temu napisałem, że czekam na informacje od osoby z Stargames. Tak się składa, że z dniem 31.12.2013 manager z którym sprawę załatwiałem już nie pracuję. Musiałem czekać na nową osobę i informacje od niej (do tej pory w sumie nie otrzymałem...)
Konkurs organizowany był pod koniec roku. Często firmy mają określony budżet na dany rok i gdy jest on wyczerpany to są dwie opcje: nic się nie robi lub w nowym roku korzysta się z nowego budżetu. Tak właśnie miało to wyglądać z bonami.
Z tymi rejestracjami to nie do końca tak jest. Pisałem 10 dni temu, że tylko 10 osób poprawnie się zarejestrowało. Więc śmiało mogę w tym momencie powiedzieć, że konkurs żadnych zysków nie przyniósł, tylko straty.
Obiecałem zadośćuczynienie na Skrill i tak uczynię.
Miało być 13 nagród i wygląda to tak:

&lt;table border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot; width=&quot;260&quot;&gt;&lt;colgroup&gt;&lt;col style=&quot;width:48pt&quot; width=&quot;64&quot;&gt; &lt;col style=&quot;mso-width-source:userset;mso-width-alt:4827;width:99pt&quot; width=&quot;132&quot;&gt; &lt;col style=&quot;width:48pt&quot; width=&quot;64&quot;&gt; &lt;/colgroup&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr style=&quot;height:15.0pt&quot; height=&quot;20&quot;&gt; &lt;td style=&quot;height:15.0pt;width:48pt&quot; align=&quot;right&quot; height=&quot;20&quot; width=&quot;64&quot;&gt;1&lt;/td&gt; &lt;td style=&quot;width:99pt&quot; width=&quot;132&quot;&gt; dario1911*&lt;/td&gt; &lt;td style=&quot;width:48pt&quot; width=&quot;64&quot;&gt;FIFA 14&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr style=&quot;height:15.0pt&quot; height=&quot;20&quot;&gt; &lt;td style=&quot;height:15.0pt&quot; align=&quot;right&quot; height=&quot;20&quot;&gt;2&lt;/td&gt; &lt;td&gt; arturado*&lt;/td&gt; &lt;td&gt;PES 14&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr style=&quot;height:15.0pt&quot; height=&quot;20&quot;&gt; &lt;td style=&quot;height:15.0pt&quot; align=&quot;right&quot; height=&quot;20&quot;&gt;3&lt;/td&gt; &lt;td&gt; czarno*&lt;/td&gt; &lt;td&gt;FM14&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr style=&quot;height:15.0pt&quot; height=&quot;20&quot;&gt; &lt;td style=&quot;height:15.0pt&quot; align=&quot;right&quot; height=&quot;20&quot;&gt;4&lt;/td&gt; &lt;td&gt; walus1981*&lt;/td&gt; &lt;td&gt;80PLN&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr style=&quot;height:15.0pt&quot; height=&quot;20&quot;&gt; &lt;td style=&quot;height:15.0pt&quot; align=&quot;right&quot; height=&quot;20&quot;&gt;5&lt;/td&gt; &lt;td&gt; wfalarz8*&lt;/td&gt; &lt;td&gt;80PLN&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr style=&quot;height:15.75pt&quot; height=&quot;21&quot;&gt; &lt;td style=&quot;height:15.75pt&quot; align=&quot;right&quot; height=&quot;21&quot;&gt;6&lt;/td&gt; &lt;td class=&quot;xl65&quot;&gt;l emarr*&lt;/td&gt; &lt;td&gt;80PLN&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr style=&quot;height:15.75pt&quot; height=&quot;21&quot;&gt; &lt;td style=&quot;height:15.75pt&quot; align=&quot;right&quot; height=&quot;21&quot;&gt;7&lt;/td&gt; &lt;td class=&quot;xl65&quot;&gt; szykus3*&lt;/td&gt; &lt;td&gt;80PLN&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr style=&quot;height:15.0pt&quot; height=&quot;20&quot;&gt; &lt;td style=&quot;height:15.0pt&quot; align=&quot;right&quot; height=&quot;20&quot;&gt;8&lt;/td&gt; &lt;td&gt; magmurk*&lt;/td&gt; &lt;td&gt;80PLN&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr style=&quot;height:15.0pt&quot; height=&quot;20&quot;&gt; &lt;td style=&quot;height:15.0pt&quot; align=&quot;right&quot; height=&quot;20&quot;&gt;9&lt;/td&gt; &lt;td&gt; woofer00*&lt;/td&gt; &lt;td&gt;40PLN&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr style=&quot;height:15.75pt&quot; height=&quot;21&quot;&gt; &lt;td style=&quot;height:15.75pt&quot; align=&quot;right&quot; height=&quot;21&quot;&gt;10&lt;/td&gt; &lt;td class=&quot;xl65&quot;&gt; juja4*&lt;/td&gt; &lt;td&gt;40PLN&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr style=&quot;height:15.0pt&quot; height=&quot;20&quot;&gt; &lt;td style=&quot;height:15.0pt&quot; align=&quot;right&quot; height=&quot;20&quot;&gt;11&lt;/td&gt; &lt;td&gt; bizkitek8*&lt;/td&gt; &lt;td&gt;40PLN&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr style=&quot;height:15.0pt&quot; height=&quot;20&quot;&gt; &lt;td style=&quot;height:15.0pt&quot; align=&quot;right&quot; height=&quot;20&quot;&gt;12&lt;/td&gt; &lt;td&gt; wojku*&lt;/td&gt; &lt;td&gt;40PLN&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr style=&quot;height:15.0pt&quot; height=&quot;20&quot;&gt; &lt;td style=&quot;height:15.0pt&quot; align=&quot;right&quot; height=&quot;20&quot;&gt;13&lt;/td&gt; &lt;td&gt; kstylec8*&lt;/td&gt; &lt;td&gt;40PLN

&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;

Dane na Skrill wysyłać do mnie na PW
Dane do wysyłki na maila: [email protected]

Pozdrawiam

B 16

bizkitek

Użytkownik
Ktoś mi powie o co dokładnie chodzi w tym obrocie?
Bonus 100% może wynieść maksymalnie 100 euro. Rozegraj do 28.02.2014 lub do swojej następnej wypłaty co najmniej 100-krotność punktową dokonanej wpłaty (przykład: Wpłata 100€ - wymagane punkty: 10000), a będziesz mógł nadal zastawiać swój bonus!
Za co i ile punktow mozna &quot;złapać&quot;?

koliberek 83

koliberek

Użytkownik
Punkty lapiesz za gre czy to w kasynie czy w grach. Tyle ze z tym bnusem jest dziwnie. Ostatnio wplacilem 200zl mialem 400 pogralem moze ze 100 spinow i mialem 1500, moglem wyplacic 1300 czyli bez bonusa. Bonus nie zniknal i mozna grac za niego dalej i znowu nadwyzke wyplacic. Zrobilem 3 wyplaty, pogralem troche i mialem juz uwolniony bonus ???? niestety osiagnalem limit wyplat i wszystko wtopilem ????

al_capone 29K

al_capone

Gangster
StarGames
Konkurs: Wyjedź ze StarGames do Miasta Miłości!
Walentynki zbliżają się wielkimi krokami i nawet największemu nieromantycznemu mrukowi zaczyna się robić ciepło wokół serca. Co powiesz na wycieczkę do Miasta Miłości dla Ciebie i Twojego skarba?
StarGames ma do rozlosowania wycieczkę dla 2 osób do światowego centrum westchnień wraz z lotem tam i spowrotem i dwoma noclegami w czterogwiazdkowym hotelu ze śniadaniem!
Wszystko co musisz zrobić, to odpowiedzieć nam na następujące pytanie:
Jak nazywa się Miasto Miłości które jest celem naszej wycieczki?
Wyślij nam odpowiedź mailem 14.2. do 23:59 na adres [email protected] , a z odrobiną szczęścia znajdziesz się na pokładzie samolotu ze swoją ukochaną lub ukochanym:
obok wycieczki do wylosowania jest 9x 142€ pieniędzy bonusowych na grę na StarGames!
Zwycięzcy zostaną wyłonieni spośród wszystkich nadesłanych odpowiedzi i powiadomieni 17.2. mailem lub dodany zostanie im bonus. Koordynacja wyjazdu nastąpi bezpośredniu po wyłonieniu zwycięzcy.
StarGames

B 16

bizkitek

Użytkownik
Punkty lapiesz za gre czy to w kasynie czy w grach. Tyle ze z tym bnusem jest dziwnie. Ostatnio wplacilem 200zl mialem 400 pogralem moze ze 100 spinow i mialem 1500, moglem wyplacic 1300 czyli bez bonusa. Bonus nie zniknal i mozna grac za niego dalej i znowu nadwyzke wyplacic. Zrobilem 3 wyplaty, pogralem troche i mialem juz uwolniony bonus ???? niestety osiagnalem limit wyplat i wszystko wtopilem ????

ciekaw jesetem jak szybko mozna zrobic te 5000 czy tam 10000 punktow...

9 0

905

Użytkownik
Wygrana 500zł w kilka minut
czy należy mi się jakiś bonusik na dalszą grę?
na innych kasynach (np. betclic) przez cały tydzień dostawałem po #@%$ ..... pupie, a tutaj kilka chwil i 500zł do przodu, jeszcze 1400zł i wyjdę dzięki stargames może na zero
fotka wygranej :
http://www.fotoszok.pl/upload/dfec082f.bmp
gdzieś w tym temacie było napisane, że można dostać 10euro za taką wiadomość ze screenem... jeszcze to jest? ????

druga sprawa na poczatku jest napisane:
Szczęście Ci nie sprzyjało i przegrałeś pierwszy swój depozyt?
Mamy do Ciebie extra promocję!

Dokonaj drugiej wpłaty, a my damy Ci bonus do 80PLN!
Tym razem na pewno uda Ci się wygrać!

Wyślij zgłoszenie na adres e-mail: [email protected] wpisując w tytule &quot;BONUS StarGames - 80PLN&quot; podając następujące dane:
- login
- datę rejestracji konta
- kwotę depozytu
wysłałem takiego maila i cisza ????
ogólnie są jakieś dodatkowe promocje dla forumowiczów oprócz bonusu od wpłaty na stargames?

al_capone 29K

al_capone

Gangster
gdzieś w tym temacie było napisane, że można dostać 10euro za taką wiadomość ze screenem... jeszcze to jest?
Już nie ma.
wysłałem takiego maila i cisza ogólnie są jakieś dodatkowe promocje dla forumowiczów oprócz bonusu od wpłaty na StarGames?
Promocja obowiązywała do końca 2013 roku.
Aktualnie dodatkowej promocji nie ma, ale jak widzisz powitalna promocja jest jedną z lepszych i warto z niej skorzystać.

T 1,7K

tomex11

Użytkownik
mam problem ze StarGames założyłem konto wpłaciłem depo, wygrałem trochę i zleciłem wypłatę , wysłałem skany po 4 dniach przyszedł emial , że zweryfikowali i że mam czekać do 10 dni roboczych na wypłatę
minęło 5 dni chciałem się dziś zalogować i konto zablokowane, a jeszcze wczoraj mogłem się logować , napisałem do nich i cisza
ile można czekać i w ogóle o co chodzi z zablokowanym kontem , na pewno mam jedno konto u nich , skany zaakceptowali i takie jaja
miał ktoś podobny problem z nimi?? co robić bo znając ich ruchy odpiszą za następny tydzień

zna ktoś może jakiś polski numer telefonu do nich bo na stronie widzę tylko szwajcarski , austryiacki i niemiecki, a mam ochotę zadzwonić tam i im pocisnać

S 117

stanleey

Użytkownik
mam problem ze StarGames założyłem konto wpłaciłem depo, wygrałem trochę i zleciłem wypłatę , wysłałem skany po 4 dniach przyszedł emial , że zweryfikowali i że mam czekać do 10 dni roboczych na wypłatę
minęło 5 dni chciałem się dziś zalogować i konto zablokowane, a jeszcze wczoraj mogłem się logować , napisałem do nich i cisza
ile można czekać i w ogóle o co chodzi z zablokowanym kontem , na pewno mam jedno konto u nich , skany zaakceptowali i takie jaja
miał ktoś podobny problem z nimi?? co robić bo znając ich ruchy odpiszą za następny tydzień

zna ktoś może jakiś polski numer telefonu do nich bo na stronie widzę tylko szwajcarski , austryiacki i niemiecki, a mam ochotę zadzwonić tam i im pocisnać
miałem tak samo przy pierwszej wypłacie, zalecam cierpliwośc.

Do góry Bottom