Upominki zostały rozlosowane? Udało się je wywalczyć?Głównych nagród nie będzie, walczę o bony. Jeśli się nie uda to w piątek sam wylosuje kilka osób, które otrzymają "upominek" na Skrill
W przyszłym tygodniu wyślę pozostałe nagrody.Czy gry zostały wysłane? Jaki jest czas oczekiwania na nagrodę?
Punkty lapiesz za gre czy to w kasynie czy w grach. Tyle ze z tym bnusem jest dziwnie. Ostatnio wplacilem 200zl mialem 400 pogralem moze ze 100 spinow i mialem 1500, moglem wyplacic 1300 czyli bez bonusa. Bonus nie zniknal i mozna grac za niego dalej i znowu nadwyzke wyplacic. Zrobilem 3 wyplaty, pogralem troche i mialem juz uwolniony bonus ???? niestety osiagnalem limit wyplat i wszystko wtopilem ????
Już nie ma.gdzieś w tym temacie było napisane, że można dostać 10euro za taką wiadomość ze screenem... jeszcze to jest?
Promocja obowiązywała do końca 2013 roku.wysłałem takiego maila i cisza ogólnie są jakieś dodatkowe promocje dla forumowiczów oprócz bonusu od wpłaty na StarGames?
miałem tak samo przy pierwszej wypłacie, zalecam cierpliwośc.mam problem ze StarGames założyłem konto wpłaciłem depo, wygrałem trochę i zleciłem wypłatę , wysłałem skany po 4 dniach przyszedł emial , że zweryfikowali i że mam czekać do 10 dni roboczych na wypłatę
minęło 5 dni chciałem się dziś zalogować i konto zablokowane, a jeszcze wczoraj mogłem się logować , napisałem do nich i cisza
ile można czekać i w ogóle o co chodzi z zablokowanym kontem , na pewno mam jedno konto u nich , skany zaakceptowali i takie jaja
miał ktoś podobny problem z nimi?? co robić bo znając ich ruchy odpiszą za następny tydzień
zna ktoś może jakiś polski numer telefonu do nich bo na stronie widzę tylko szwajcarski , austryiacki i niemiecki, a mam ochotę zadzwonić tam i im pocisnać