konrad140
Forum VIP

Jutro wielka gala w Łodzi zatytułowane Starcie Tytanów. Nazwa może trochę na wyrost ale zapowiada się bardzo ciekawie
Kursy oferowane przez bukmachera:

Tobet
Zachęcam do dyskusji
Popieram zdecydowanie i w 100 % typ kolegi powyżej . McCline to będzie najtrudniejszy jak dotąd przeciwnik Szpilki . Walczący parę już razy o mistrzowskie pasy , bardzo doświadczony . Szpilka wygra walkę i prawdopodobnie będzie to wygrana na pkt .Ja gram tutaj overek 4,5 rundy , jak Basile wytrzymał te kilka rund to tym bardziej potężnie zbudowany Amerykanin jest w stanie prze boksować te 5 rund spokojnie.
W Tobecie Szpilka przez decyzje masz 4,0 . Wg mnie jeśli grać takie cos to na lajfie , po obejrzeniu 2 rund będzie wiadomo jak McCline się prezentuje i czy walka potrwa dłużej.Sam liczę, że Tobet albo ktoś inny wystawi jeszcze szerszą ofertę i będzie można pograć Szpilę na punkty albo jakiś over na 7-8 rund. Nie spodziewam się bowiem łatwego pojedynku. Chociaż po cichu oczywiście liczę na efektowne KO.
a gdzie bedzie live z tej walki........ ?W Tobecie Szpilka przez decyzje masz 4,0 . Wg mnie jeśli grać takie cos to na lajfie , po obejrzeniu 2 rund będzie wiadomo jak McCline się prezentuje i czy walka potrwa dłużej.
nie o to chodzi... kolega twierdzi ze z obstawianiem nalezy sie wstrzymac do 2 rundy a ja sie pytam gdzie wtedy cos zagraTeż jestem ciekawy jakiegoś planu tych walk, rozkład kto o której godzinie, po kim, itp. Tak w ogóle czy są jakieś strony, które wcześniej przeprowadzały relację live z walk bokserskich? A ten Polsat źle na tym wyjdzie, i dobrze im, bo myślę, że mało kto chce płacić
Też jestem ciekawy jakiegoś planu tych walk, rozkład kto o której godzinie, po kim, itp. Tak w ogóle czy są jakieś strony, które wcześniej przeprowadzały relację live z walk bokserskich? A ten Polsat źle na tym wyjdzie, i dobrze im, bo myślę, że mało kto chce płacić ????a gdzie bedzie live z tej walki........ ?
Z Głażewskim ? bez jaj.Przewalkowac wielkiego RJJ?? N I E M O Z L I W E chociazby z marketingowego punktu widzenia. Nie zapominaj, ze RJJ ma umowe z Polakami na 3 walki. Juz bardziej jakas niespodzianka i RJJ na deskach![]()