>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Stan Konta - coś nie tak?

V 0

voy

Użytkownik
Witam,
Jestem naprawdę początkujący...
Nie rozumiem dlaczego Stan Konta i Suma Zwrotów się różnią...? Jeszcze nic nie wypłacałem.
U mnie Stan Konta wynosi 237.40 a Suma Zwrotów 542.40 - dlaczego?
(w grze jest jeden zakład za 55 zł)

V 0

voy

Użytkownik
Na dzień dobry dostałem 50 zł ponieważ zdeponowałem 50 zł.
Była też korekta +78,58 (Transfer From Bonus Balance NCDBP)
i nic poza tym.
Może im się nie podoba ,że w ciągu kilku pierwszych dni wygrałem 4 razy bez przegranej??

V 0

voy

Użytkownik
Dziękuję za Wasz odpowiedzi, niestety dalej nie rozumiem.
Wprawdzie jestem nowicjuszem ale chyba rozumiem podstawy...
Jeżeli stawiam 50 zł @1,5 to w przypadku wygranej dostaje 75 zł. To moje pieniądze które powinny znaleźć sie na koncie...Tak czy nie ?
W moim przypadku jest to 542,40 zł. Więc dlaczego na koncie mam 237,40zł?
Którą z tych dwóch sum mogę wypłacić/inwestować? Rozumiem że 542,40. ?

Support na to to odpowiedział tak: &quot;Poniewaz suma zwrotow uwzglednia wszystkei wygrane na Pana koncie bez odjecia stawek zakaldow.&quot;

To mi nic nie mówi. Nawet jak odejmę to i tak się nie zgadza. A poza tym po co odejmować stawki zakładów od sumy zwrotów??

Zapewne załacznik wszystko wyjaśni doświadczonym kolegom ????

rangizz 2,7K

rangizz

Użytkownik
Jesli stawiasz np. 50 zł na kurs 2.0 to masz zwrot 100 zł, ale tak na czysto wygrałeś 50 zł, bo drugie 50 zł z tego zwrotu to twoje włożone wcześniej pieniądze.

emil1702 380

emil1702

Użytkownik
Wpłaciłeś 100 zł, zagrałeś łącznie za 405 zł, czyli masz -305 zł, lecz wygrałeś 542,40 zł, więc Twój stan konta wynosi 237,40.
Odejmując stawkę od zwrotu możesz wyliczyć swój zysk, do zysku dodając wpłatę otrzymujesz Twój obecny stan konta.
Widzę, że Ty po prostu myślisz, iż zwrot to kwota o jaką jesteś do przodu, ale tak nie jest, bo musisz odjąć od tego kwotę inwestycji. Podobnie jak sklep kupuje batona w hurtowni za 2 zł, a sprzedaje za 3 zł to nie zarabia 3 zł, a tylko złotówkę.

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Masz dwa zakłady jako zwrot na których nic nie zarobiłeś więc stan konta Ci się nie zwiększy.Sumę zwrotów możesz mieć i 10 tysięcy a do wypłaty 200pln.To oczywiście skrajność ale wcale nie niemożliwa.

V 0

voy

Użytkownik
Wpłaciłeś 100 zł, zagrałeś łącznie za 405 zł, czyli masz -305 zł, lecz wygrałeś 542,40 zł, więc Twój stan konta wynosi 237,40.
Czyli maksymalnie mogę wypłacić 237,40 ? Co wtedy stanie się z 100 i 305 ?

V 0

voy

Użytkownik
ok, wypłacam 237,40. Na koncie zostaje 0,00 tak czy nie?
Ile wtedy maksymalnie mogę postawić (bez nowego depozytu/wpłaty) ???

Do góry Bottom