>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Stadiony?

R 0

racksonracks

Użytkownik
Cześć, poszukuje informacji lub strony gdzie opisane mecze mają również nazwe stadionu lub informacje gdzie bedą rozgrywane (miasto)

Dziękuje z góry.

dabol1 679

dabol1

Użytkownik
Na 90minut.pl w każdym opisie meczu masz napisany stadion jeśli chodzi o polską ligę. A jeśli chodzi o inne to wystarczy przecież wpisać w google.

R 0

racksonracks

Użytkownik
No wpisuje w google, ale nic takiego nie ma. Przeszukałem pod większość terminów &quot;matches stadion&quot; etc. i nic takiego nie ma. Znalazłem jedną stronę, ale ona nie ma tych meczy, które są live i ogólnie bardzo ubogo w mecze, jedynie te ważniejsze.
Pozdrawiam.

shen 408

shen

Użytkownik
na espn soccernet myslę że bedzie,przynajmniej z tych lepszych lig.

Otrzymane punkty reputacji: +3
kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
ja jak nie wiem takich rzeczy, np ostatnio w zapowiedzi kolejki LE, wpisałem w Google - nazwa i miejsce stadionu Besiktasu Stambuł i na Wikipedii przykładowo znalazłem.

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Cześć, poszukuje informacji lub strony gdzie opisane mecze mają również nazwe stadionu lub informacje gdzie bedą rozgrywane (miasto)
Dziękuje z góry.
Naprawdę niektórych pomyślunek albo brak pomyślunku mnie powala na kolana. Czy to takie trudne wpisać w google nazwę klubu, który gra jako gospodarz i tam znaleźć na jakim stadionie grają albo wejść na ich stronę internetową? No ludzie bądźmy poważni, a nie każda duperela to milion pytań...

favago 69

favago

Użytkownik
Naprawdę niektórych pomyślunek albo brak pomyślunku mnie powala na kolana. Czy to takie trudne wpisać w google nazwę klubu, który gra jako gospodarz i tam znaleźć na jakim stadionie grają albo wejść na ich stronę internetową? No ludzie bądźmy poważni, a nie każda duperela to milion pytań...
Mi się wydaje, że RacksOnRacks pisze jakiś program do analizowania meczów i dlatego potrzebuje strony, z której będzie mógł sczytać potrzebne mu informacje. Chodzi o mecze, gdzie będzie rozgrywany mecz, 90minut daje takie informacje, ale dopiero po meczu.

Jeśli chodzi o stronę, gdzie można sprawdzić, gdzie dany mecz się odbywał w przeszłości, to faktycznie - bez sensu temat.

everto 24,7K

everto

Użytkownik
Mi się wydaje, że RacksOnRacks pisze jakiś program do analizowania meczów i dlatego potrzebuje strony, z której będzie mógł sczytać potrzebne mu informacje. Chodzi o mecze, gdzie będzie rozgrywany mecz, 90minut daje takie informacje, ale dopiero po meczu.
Jeśli chodzi o stronę, gdzie można sprawdzić, gdzie dany mecz się odbywał w przeszłości, to faktycznie - bez sensu temat.
A mnie się wydaje że on z tej strony sczyta info potrzebne mu do frekwencji na danym danym stadionie nie o dziś wiadomo że publiczność może być dodatkowym zawodnikiem a czym więcej publiki tym więcej dodatkowych zawodników gdzieś w sieci krążył taki przelicznik przeliczał frekwencje na kopaczy dobrze koleś kombinuje :grin:
Tylko dobrze sczytaj z tej strony żeby nie był.....

R 0

racksonracks

Użytkownik
Naprawdę niektórych pomyślunek albo brak pomyślunku mnie powala na kolana
Zbyt pochopnie oceniasz nie wiedząc o co chodzi, kolega niżej pomyślał za Ciebie - podziękuj mu.
Chodzi o mecze, gdzie będzie rozgrywany mecz, 90minut daje takie informacje, ale dopiero po meczu.
Chodzi oto gdzie będzie rozgrywany i kto będzie gospodarzem zanim takowy męcz się odbędzie lub będzie się odbywał na żywo.

R 0

racksonracks

Użytkownik
Może źle się wyraziłem, poszukuje takiego portalu, w którym jest rozpisane gdzie gra jaki klub przed meczem lub jak mecz się odbywa już na żywo. Np grają takie i takie drużyny, chciałbym aby strona zawierała wykaz home-away oraz stadion.
Jeżeli ktoś zna to proszę tutaj napisać, dziękuje.

bludek 367

bludek

Użytkownik
Ciężko będzie to znaleźć gotowe na jednej stronie.

Nie wiem na ile Ci to pomoże, ale z Anglii masz np. bbc sport:
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/default.stm

Po lewej w menu są ligi i klikasz np. Championship &gt; Po prawej będzie najbliższa kolejka i po kliknięciu na wybrany mecz dowiesz się na jakim grają stadionie (venue).

Klikania sporo, ale nic innego nie przychodzi mi do głowy.

W Hiszpanii masz:
http://www.lfp.es/Default.aspx?tabid=106&amp;amp;idDivision=1

Po lewej masz menu (to z &#39;Results&#39;, &#39;Ranking&#39;, &#39;Schedule&#39;...) i na górze tego menu dwa loga: &#39;LIGA BBVA&#39; i &#39;LIGA ADELANTE&#39;. Klikając na jedno lub drugie przełączasz między pierwszą i drugą ligą. Później &#39;Upcoming games&#39; i masz na jakim stadionie będzie mecz.

Do góry Bottom