R
0
racksonracks
Użytkownik
Cześć, poszukuje informacji lub strony gdzie opisane mecze mają również nazwe stadionu lub informacje gdzie bedą rozgrywane (miasto)
Dziękuje z góry.
Dziękuje z góry.
Naprawdę niektórych pomyślunek albo brak pomyślunku mnie powala na kolana. Czy to takie trudne wpisać w google nazwę klubu, który gra jako gospodarz i tam znaleźć na jakim stadionie grają albo wejść na ich stronę internetową? No ludzie bądźmy poważni, a nie każda duperela to milion pytań...Cześć, poszukuje informacji lub strony gdzie opisane mecze mają również nazwe stadionu lub informacje gdzie bedą rozgrywane (miasto)
Dziękuje z góry.
Mi się wydaje, że RacksOnRacks pisze jakiś program do analizowania meczów i dlatego potrzebuje strony, z której będzie mógł sczytać potrzebne mu informacje. Chodzi o mecze, gdzie będzie rozgrywany mecz, 90minut daje takie informacje, ale dopiero po meczu.Naprawdę niektórych pomyślunek albo brak pomyślunku mnie powala na kolana. Czy to takie trudne wpisać w google nazwę klubu, który gra jako gospodarz i tam znaleźć na jakim stadionie grają albo wejść na ich stronę internetową? No ludzie bądźmy poważni, a nie każda duperela to milion pytań...
A mnie się wydaje że on z tej strony sczyta info potrzebne mu do frekwencji na danym danym stadionie nie o dziś wiadomo że publiczność może być dodatkowym zawodnikiem a czym więcej publiki tym więcej dodatkowych zawodników gdzieś w sieci krążył taki przelicznik przeliczał frekwencje na kopaczy dobrze koleś kombinuje :grin:Mi się wydaje, że RacksOnRacks pisze jakiś program do analizowania meczów i dlatego potrzebuje strony, z której będzie mógł sczytać potrzebne mu informacje. Chodzi o mecze, gdzie będzie rozgrywany mecz, 90minut daje takie informacje, ale dopiero po meczu.
Jeśli chodzi o stronę, gdzie można sprawdzić, gdzie dany mecz się odbywał w przeszłości, to faktycznie - bez sensu temat.
Zbyt pochopnie oceniasz nie wiedząc o co chodzi, kolega niżej pomyślał za Ciebie - podziękuj mu.Naprawdę niektórych pomyślunek albo brak pomyślunku mnie powala na kolana
Chodzi oto gdzie będzie rozgrywany i kto będzie gospodarzem zanim takowy męcz się odbędzie lub będzie się odbywał na żywo.Chodzi o mecze, gdzie będzie rozgrywany mecz, 90minut daje takie informacje, ale dopiero po meczu.