>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Stały zysk !

fanatyk1916 442

fanatyk1916

Użytkownik
10. W tym dziale zabrania się:
- komentowania spotkań, które już się odbyły (nie w swoim temacie), a także wyrażania swoich emocji.
- wpisywania swoich typów/kuponów do tematu innego użytkownika,
- robienia na forum &quot;livescore&quot;, czyli wpisywania wyników/relacji z trwającego spotkania.
- absolutny zakaz postów typu „Marcin, masz coś na jutro”, „podaj jakieś typy na jutro”
- zakaz podawania typów, które już się rozpoczęły (lub po zakończeniu), a także spotkań &quot;live&quot; (na żywo)
- zakaz pisania wielu postów z typami/kuponami lub podsumowaniami w krótkim czasie ( spamowanie)

fanatyk1916 442

fanatyk1916

Użytkownik
10. W tym dziale zabrania się:
- komentowania spotkań, które już się odbyły (nie w swoim temacie), a także wyrażania swoich emocji.
- wpisywania swoich typów/kuponów do tematu innego użytkownika,
- robienia na forum &quot;livescore&quot;, czyli wpisywania wyników/relacji z trwającego spotkania.
- absolutny zakaz postów typu „Marcin, masz coś na jutro”, „podaj jakieś typy na jutro”
- zakaz podawania typów, które już się rozpoczęły (lub po zakończeniu), a także spotkań &quot;live&quot; (na żywo)
- zakaz pisania wielu postów z typami/kuponami lub podsumowaniami w krótkim czasie ( spamowanie)

S 43

stalyzysk

Użytkownik
Bardzo proszę o niezaśmiecanie tematu, są pytania to zapraszam na priv. Nie do końca rozumiem Twoje podkreślenie o podawaniu spotkań które się już zaczęły. Zobacz o której godzinie przyjacielu dodane ???? masz problem zapraszam priv!

S 43

stalyzysk

Użytkownik
Zgadza się ???? dzięki za zainteresowanie tematem. Wielka szkoda z jednej strony, z drugiej radość ze na przekór wszystkim Polska jest w półfinale. Dorobek z systemu 2 przekladam na live, tam jest coś około 1380. Później coś wrzucę. Powodzenia!!!

S 43

stalyzysk

Użytkownik
Lecimy dalej ???? stan konta 1300zł z systemu 2 przerzucone na system 1 All In ;)
Zaczynamy
Matteo Donati - Taro Daniel 2 @1,75
stawka - 1300
zysk - ✅975
stan konta 2275

Otrzymane punkty reputacji: +6
S 43

stalyzysk

Użytkownik
Dla odmiany bardzo ciekawy kuponik.
Dimitrov - Wawrinka 2 @1.57
Tomic - Nishikori 2 @1,28
Coric - Nadal 2 @1,18
Strycova - Kerber 2 @1,25
Cuevas/Granollers - Murray/Soares 2 @1,36
Ako @4.07
stawka 275
⛔275
Typ na Stasia zagrany troszke na przekór samemu sobie , trudno ..
stan konta 2000 lecimy all in ! ????

S 43

stalyzysk

Użytkownik
Przyjacielu czytaj ze zrozumieniem ???? Po 10 typach , robię wypłatę wkładu czyli 3 000 , jesli uda mi się przetrwać te 10 typów ;) to nie sądze by mój stan konta nie uległ zmianie ;) Pozdrawiam

S 43

stalyzysk

Użytkownik
Szkoda , bardzo fajnie się zapowiadało , niestety zabrakło zimnej głowy , która jest podstawą w typowaniu , jeżeli ktoś stracił przezemnie jakieś oszczędności to najmocniej przepraszam , muszę ochłonąć i być może wystartuję raz jeszcze , tylko bezpieczniej .. Napewno wyciągnę wnioski z tego tematu i mam nadzieję czegoś się nauczę . Jeśli ktoś ma jakieś pytania , zapraszam na priv , napewno odpiszę.
Pozdrawiam wszystkich którzy gdzieś po cichu mi kibicowali oraz tych którzy zapewne teraz się cieszą z mojej porażki.
Wysokich wygranych życzę ! ????

Do góry Bottom