bartbettypy
Użytkownik
Postanowiłem spróbować testy na wysokie kursy , przeglądałem kilka tematów z grą na wysokie kursy i czasem przez długi czas szło to naprawdę nieźle jednak zazwyczaj była to gra z podpórką ja w tym temacie jeżeli nie zabraknie mi motywacji będę się starał testować równolegle dwie progresje na stały zysk remisową oraz na wyższy kurs !! Wirtualny budżet na obie progresje to 1000 j zakładamy sobie że zysk jaki chcemy osiągać z każdej udanej progresji to 10 j . W przypadku wysokich kursów stawka powinna rosnąć powoli zobaczymy co z tego wyjdzie . W doborze meczy będę kierował się głównie kontuzjami jeżeli ktoś nie widział to mój temat w dziale kupony ze statystykami https://forum.bukmacherskie.com/f35/bartbettypy-typuje-137705-8.html
często tam gram przeciwko drużyną osłabionym jednak nie zawsze to okazuje się dobrym posunięciem czasem info okazuję się błędne i to zmotywowało mnie do założenia i przetestowania gry w drugą stronę tym bardziej że kursy na drużyny osłabione zazwyczaj rosną w szybkim tempie kursy będę podawał z Unibetu .
Czasem będę podawał dwa mecze równolegle w przypadku obu porażek doliczę je do następnego progu może trochę za bardzo namieszałem ale wszystko wyjdzie w praniu
REMISOWA
#1 Parma - Pordenone SSD TYP X 3.55 Stawka 3.92
#1 Real Garcilaso - Sporting Cristal TYP X 3.75 Stawka 3.63
WYSOKI KURS
#1 Parma - Pordenone SSD TYP 2 5.25 Stawka 2.35
#1 Real Garcilaso - Sporting Cristal TYP 2 5.75 Stawka 2.10
często tam gram przeciwko drużyną osłabionym jednak nie zawsze to okazuje się dobrym posunięciem czasem info okazuję się błędne i to zmotywowało mnie do założenia i przetestowania gry w drugą stronę tym bardziej że kursy na drużyny osłabione zazwyczaj rosną w szybkim tempie kursy będę podawał z Unibetu .
Czasem będę podawał dwa mecze równolegle w przypadku obu porażek doliczę je do następnego progu może trochę za bardzo namieszałem ale wszystko wyjdzie w praniu
REMISOWA
#1 Parma - Pordenone SSD TYP X 3.55 Stawka 3.92
#1 Real Garcilaso - Sporting Cristal TYP X 3.75 Stawka 3.63
WYSOKI KURS
#1 Parma - Pordenone SSD TYP 2 5.25 Stawka 2.35
#1 Real Garcilaso - Sporting Cristal TYP 2 5.75 Stawka 2.10