>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Stały zysk na jedynym gemie

P 0

popeq

Użytkownik
Witam.
Kilka tygodni temu przeszedłem na Unibet i zauważyłem ciekawą opcję zakładów w tenisie w grze live. Mianowicie dotyczy ona gry na dany punkt w danym gemie. System miał być sam w sobie mało skomplikowany, czyli polegać na progresji na punkt odbierającego przy serwisie serwującego. Po wielu meczach gry &quot;na sucho&quot; i gry już za prawdziwe pieniądze dokonałem wielu modyfikacji i optymalizacji zysku.

Najważniejszym punktem jest dobór spotkań i przede wszystkim wiedza o zawodnikach, którzy grają. Z systemu odpadają typowi serwismani lub zawodnicy którzy mają wyraźny problem z returnem, bo często te gemy kończą się do 0, bez większych szans na jakikolwiek punkt. Dobrze jest też oglądać mecz by widać tak naprawdę jak zdobywane są punkty przez returnującego (błędy serwującego czy dobry return).

Kursy na takie zdarzenie przed pierwszą piłką w gemie wahają się od 2,1 do 3,00 w zależności od różnicy poziomów zawodników i z biegiem meczu wyższe kursy spadają do 2,3-2,4. Ważnym elementem jest gra tylko i wyłącznie do 0:40 w stronę serwującego, bo statystycznie patrząc dużo częściej po 0:40 następuje kolejny punkt serwującego niż returnującego na 15:40. Ja postawiłem na stały zysk w zależności od ryzyka i przekonania co do danego gema. Zazwyczaj zysk waha się od 2j do 5j.

W praktyce to wygląda następująco:
Przykładowo mecz dzisiejszy Federer - Nishikori. Serwuje Nishikori. Celujemy w zysk 2j. (progresja jest prowadzona według pierwszego kursu, czyli według 2,45 na tym przykładzie, gdyż po przegranym punkcie kurs wzrasta)

Próg 1. 0:0 - Stawiamy na 1. punkt w gemie na Federera - kurs 2,45 - stawka 1,33j ⛔
Próg 2. 0:15 - Stawiamy na 2. punkt w gemie na Federera - kurs 2,5 - stawka 2,22j ⛔
Próg 3. 0:30 - Stawiamy na 3. punkt w gemie na Federera - kurs 2,6 - stawka 3,7j ✅

Zysk - 2,37j ✅

Wiadomo, że w każdym meczu przytrafia się sytuacja, że trafimy na gem do 0. Ja zaopatrzyłem się w trzy warianty gry. Wariant Standard, czyli granie na stały zysk na 3 progi. Wariant Bezpieczny, czyli pierwszy próg zysk np. 2j, drugi próg zysk 50% zakładanego i trzeci próg zysk 25% zakładanego zysku, czyli eliminujemy większe straty w porównaniu do wariantu Standard. Ostatnim wariantem jest wariant Odrabianie, czyli po porażce na zawodniku, który według nas słabo serwuje i mamy pewność, że gładko nie wygra swojego gema staramy się odrabiać poniesioną stratę. Wygląda to tak, że zapisujemy ile straciliśmy i staramy się grać na stały zysk w wysokości 50% straty, czyli przykładowo straciliśmy 9j, czyli gramy na stały zysk 4,5j.

System jest w fazie testów, ale jak na razie rzadko z meczu wychodzę na minus, jak już to na bardzo mały. Na dzisiejszym meczu Federer - Nishikori nawet spory plus przy grze na gemy Nishikoriego w 2 i 3 secie.

Jeżeli ktoś ma jakiś pomysł jak to urozmaicić albo zmienić jakieś konkretne aspekty w celu zmniejszenia ryzyka lub zwiększenia zysku to bardzo proszę o opinie ;)

Mógłbym umieścić link z przykładowym meczem i analizą + kalkulatorem stawek, ale nie mogę zamieszać zdjęć.
Pozdrawiam.

fix5 46

fix5

Użytkownik
szkoda tylko, że unibet to złodziejskie kurwy. zanim zaczniesz namnażać swój kapitał w nieskończoność, to zapoznaj się z praktykami jakie stosuje unibet wobec wygrywających użytkowników.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Witaj, odemnie polecilbym zaopatrzenie sie w solidne statystyki tenisistow ktorych bedziesz gral.Z doswiadczenia wiem ze granie &quot; na specjalne wyselekcjonowanych tenisistow itp&quot; to juz polowa jak wiekszosc systemu, i predxej czy pozniej zaczniesz wybierac tych niewlasciwych. Co do samej progresji, ma ona tylko i tylko sens z solidnymi i duza masa statystyk. Inaczej to bedzie chybil-trafil.
Pozdrawiam.

C 16

craig133

Użytkownik
Wszystko ładnie i pięknie tylko powiedz mi co jeśli po 1 przegranym punkcie bukmacher &quot;na chwile&quot; zablokuje możliwość obstawiania i będzie najzwyczajniej za późno na 2 punkt. System fajny bo na pewno przy odrobinie wiedzy na temat zawodników byłoby można coś ugrać natomiast jeśli nie jesteś szybki to poprostu się to nie uda - wiem bo próbowałem i czasami miałem wrażenie, że buk na złość blokował mi możliwość zagrania na dany punkt czy gem w trakcie.

P 0

popeq

Użytkownik
Witaj, odemnie polecilbym zaopatrzenie sie w solidne statystyki tenisistow ktorych bedziesz gral.Z doswiadczenia wiem ze granie &quot; na specjalne wyselekcjonowanych tenisistow itp&quot; to juz polowa jak wiekszosc systemu, i predxej czy pozniej zaczniesz wybierac tych niewlasciwych. Co do samej progresji, ma ona tylko i tylko sens z solidnymi i duza masa statystyk. Inaczej to bedzie chybil-trafil.

Pozdrawiam.
Akurat jeżeli chodzi o statystyki to mam autorski program w Excelu, który wylicza najróżniejsze rzeczy jak szansa na wygranie gema, szansa na wygranie punktu w gemie, przewidywana ilość punktów w gemie itd itd, bazując na statystykach meczowych z ostatnich 2 sezonów.

Co do blokowania obstawiania to sytuacja taka nie spotkała mnie na AO, 2 razy zdarzyła się na Challangerze w momencie gdzie na tablicy w transmisji nie zmienił się wynik, a poprzedni punkt była na granicy i nie wiadomo było do końca kto go zdobył. Wtedy po prostu dopisuje tą kwotę, którą postawiłem w danym gemie do strat, ale tak jak mówiłem, w poważniejszych i transmitowanych turniejach to raczej rzadkość. Możliwe, że zdarza się to w ITFach lub jakiś podrzędnych Challangerach.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Akurat jeżeli chodzi o statystyki to mam autorski program w Excelu, który wylicza najróżniejsze rzeczy jak szansa na wygranie gema, szansa na wygranie punktu w gemie, przewidywana ilość punktów w gemie itd itd, bazując na statystykach meczowych z ostatnich 2 sezonów.

Co do blokowania obstawiania to sytuacja taka nie spotkała mnie na AO, 2 razy zdarzyła się na Challangerze w momencie gdzie na tablicy w transmisji nie zmienił się wynik, a poprzedni punkt była na granicy i nie wiadomo było do końca kto go zdobył. Wtedy po prostu dopisuje tą kwotę, którą postawiłem w danym gemie do strat, ale tak jak mówiłem, w poważniejszych i transmitowanych turniejach to raczej rzadkość. Możliwe, że zdarza się to w ITFach lub jakiś podrzędnych Challangerach.
Brzmi ciekawie, a wiec czekamy ????

Powodzenia!

P 0

popeq

Użytkownik
Wiadomo, że taki system nie będzie przynosił wielkich zysków, ale dzisiaj pograne w meczu Brands - Lee. Pierwsze 4 gemy odpuszczone, celowałem w serwis Lee, gdyż nie dysponuje on dobrym serwisem i według statystyk ledwie około 60% piłek wygrywa przy własnym serwisie na hardzie z zawodnikami podobnego typu z Brands, który z kolei mistrzem returnu nie jest, dlatego wahałem się, ale od trzeciego gemu serwisowego grane na stały zysk 3 zł i ponad 10 zł na jednym secie na plus. Drugi set odpuściłem początek, żeby zobaczyć jak wygrana seta przez Lee wpłynie na jego serwis, a przede wszystkim jak przegrana wpłynie na Brandsa i patrząc na pierwsze 2 gemy Lee, odpuściłem, bo za łatwo wygrywał, szkoda by było wyjść na zero.
Ostatnio nie mam za bardzo czasu, żeby dłużej pogrywać, ale w wolnych chwilach staram się obserwować i wchodzić w odpowiednim momencie w mecz. Ciężko mi jest tu opisywać każdy grany mecz, bo jednak nie ma czasu na to by pisać kursy dokładnie, wynik itd, bo jednak trzeba szybko działać, żeby grać dany punkt, ale postaram się pisać mecze jakie gram albo które mam na celowniku. Dzisiaj jeszcze pewnie pogram na Kavcica, bo jednak patrząc na mecze inne z Challangera z Rennes to większość to przyzwoici serwismani, którzy mogą gładko do 0 wygrywać podania.

Do góry Bottom