>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

- stały zysk 25 pln.. jak ?

darekaqq 83

darekaqq

Użytkownik
Daj spokoj ten typek zaklada temat w Vip Typach kilka dni teu a teraz sie pyta jak zarobic 25 pln dziennie.
Ja ci moge dac zarobic 25 pln dziennie.
If u know what i mean.

darekaqq 83

darekaqq

Użytkownik
- nie grają kursy tylko drużyna tak więc, nie poświecę 100 zł by wygrać 16 pln..
no dla mnie to jest niepojete jak mozna tak wgl grać.

Ryzyko większe niż wygrana ? NO WAY !

..zresztą tu masz dowód na to jak kursy tego zakresu wchodzą :

http://forum.bukmacherskie.com/f18/over-0-5-gola-103790.html#post4267776

Zagrałbys to za 1000 zł dla zysku 116 pln ?

- Jakby ci nie siadło to byś zadał sobie pytanie &quot;po co mi to było&quot;
1,16 to w meczu o którym przykladowo wspomnial Tadzin to jest tak jakby bank dał Ci lokate na 16% dziennie, czyli jakies 4000% w skali roku, jeśli taki kurs łapałbyś codziennie.

16% ? Mało?

To policz sobie procent składany.

Grając powiedzmy z 50 zł, na kurs 1,3
w ciagu miesiaca wystarczy ze znajdziesz 9 typów, które wejdą... i masz z tego 530 zł.

Trudne?

Albo można zacząc od 10 zł na kursy 1,2, po ponad 30 trafieniach masz 1000, a seria spokojnie du ukończenia - kwestia doboru typów.

C 52

checkin

Użytkownik
Jeśli tego nie rozumiesz to chyba siedzisz w bukmacherce bardzo krótko.
Koledze Darekaqq chodziło o procent składany, tzn.
I mecz: stawka 50.00 PLN na kurs 1.3 ✅
II mecz: 50.00*1.3 = 65.00 PLN znów na kurs 1.3
III mecz: 65.00*1.3 = 84.50 PLN na kurs 1.3
itd. itd.

Otrzymane punkty reputacji: +2
T 22,6K

tadzin

Użytkownik
1,16 to w meczu o którym przykladowo wspomnial Tadzin to jest tak jakby bank dał Ci lokate na 16% dziennie, czyli jakies 4000% w skali roku, jeśli taki kurs łapałbyś codziennie.
nie tyle chodzilo mi o lokate (inna sprawa ze takie zdarzenia nie istnieja ;]), o tyle o pojecie value/zawyzonego kursu. 1.01 moze byc zawyzone, a skoro tak to 1,16 tym bardziej moze byc zawyzone.

darekaqq 83

darekaqq

Użytkownik
nie tyle chodzilo mi o lokate (inna sprawa ze takie zdarzenia nie istnieja ;]), o tyle o pojecie value/zawyzonego kursu. 1.01 moze byc zawyzone, a skoro tak to 1,16 tym bardziej moze byc zawyzone.
No jednak podales zdarzenie z prawdopodobieństwem wiekszym nawet niz lokata, bo bank moze zbankrutować, moze ekonomia sie zalamac i &#39;lokata&#39; Ci zniknie.

A szansa ze repra hiszpanii wygrałaby z zespolem 10 letnich dzieci, pod warunkiem ze nie bylby to mecz charytatywny jest niemal 100%

Otrzymane punkty reputacji: +8
emil1702 380

emil1702

Użytkownik
emOboy, chyba nie ma po co zakładać sobie zysku dziennego czy tygodniowego. U mnie jest tak, że chce po prostu zarabiać i to wychodzi. Często jest tak, że 8 tygodni jest na +, a jeden na duży minus, ale i tak w ogólnym rozrachunku jestem &quot;do przodu&quot;.
Po prostu trzeba grać z chłodną głową i jakimś pomysłem, ty go masz, grając typy opierając się na osłabieniach i to jest bardzo dobra droga i jej bym się trzymał na Twoim miejscu.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
emOboy, chyba nie ma po co zakładać sobie zysku dziennego czy tygodniowego.
Nie wytłumaczysz mu. Założył sobie, ze dziennie ma byc ✅ i koniec. To prowadzi do utopii i checi panicznego nadrabiania ewentualnych strat. Ale do tego emoboj się nie odniósł tylko skomentował, że znawcy jesteśmy.

pagni 138

pagni

Użytkownik
No jednak podales zdarzenie z prawdopodobieństwem wiekszym nawet niz lokata, bo bank moze zbankrutować, moze ekonomia sie zalamac i &#39;lokata&#39; Ci zniknie.

A szansa ze repra hiszpanii wygrałaby z zespolem 10 letnich dzieci, pod warunkiem ze nie bylby to mecz charytatywny jest niemal 100%
ale takich meczy nie ma codziennie nawet z Haiti nie grają codziennie
Oczywiście też jestem zdania że zakładać sobie dzień w dzień + jest kiepską taktyką

Do góry Bottom