>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Stały profit bukmacherski

P 2,8K

pan-szlachcic

Użytkownik
1:3 się skończyło.
Dawno takiego pewniaka nie widziałem, szybko cytuje, żebyś nie zdążył usunąć typu/zrobić edycji, że zamknąłeś przed czasem i że niby na plus/weszło.:grin::grin::grin:

Gościu zgłaszam cię do moderatora kolejny raz wtrącasz sie w mój temat. Jeśli jesteś ślepy to nie edytowałem typu od 10 stron który podałem. Prosiłbym o nie zaśmiecanie wątku ponieważ to jest mój dziennik.

Jak widać ludzie tacy są, czekają tylko na porażki, bukmacherka to nie sprint tylko maraton, jednak ja będę mądrzejszy i życzę ci powodzenia mimo wszystko i samy sukcesów

ddk1910 133

ddk1910

Użytkownik
Klook zamiast podziękować za wysoką skuteczność tego Pana to Ty na siłę się czepiasz ....

Otrzymane punkty reputacji: +1
P 2,8K

pan-szlachcic

Użytkownik
W gwoli ścisłości zamykam zakłady wedle własnych przeczuć i obserwacji meczu. Wczoraj np. Atlanta wygrała ostatecznie mecz, ale zamknąłem z zyskiem 80% bo robiło się gorąco i to napisałem. Uważam, że prowadzę rzetelnie swój &quot;dziennik bukmacherski&quot; i chciałbym tutaj jak największy ład.
Za kilka chwil podam analizowane spotkanie na noc.
GL

Otrzymane punkty reputacji: +2
kurczakj 294

kurczakj

Użytkownik
Typy, które podajesz są rewelacyjne. Nie gram dużą stawką, bo mnie nie stać, ale odkąd gram z Tobą jestem na plus. Tak trzymaj i nie przejmuj się negatywnymi głosami. Poza tym każdy ma swój rozum i każdy może analizować podane przez Ciebie typy i wybrać te, które wydają się pewne. Czekam na kolejne typy. Pozdrawiam ✅✅✅

hubi88wwy 35

hubi88wwy

Użytkownik
wszytko ładnie pięknie,tylko czemu usuwasz niektóre przegrane typy jak to miało miejsce wczoraj (badz przed wczoraj już nie pamiętam ????

P 2,8K

pan-szlachcic

Użytkownik
wszytko ładnie pięknie,tylko czemu usuwasz niektóre przegrane typy jak to miało miejsce wczoraj (badz przed wczoraj już nie pamiętam ????
Dobra mówicie ogólnikowo ,proszę dokładnie wskazać który typ usunąłem i jak mogłem to zrobic skoro nie edytuje PODSTAWOWEGO TYPU który podaje ?
Prosze mi wytłumaczcie jak jest możliwe żebym USUNĄŁ typ.

P 2,8K

pan-szlachcic

Użytkownik
bodajże typy z NBA lub NHL nie jestem do końca pewien, zazwyczaj zostawiasz typy w taki sposób żeby był tylko jeden NIETRAFIONY ????
Proszę wskazać typ, mam dość tych uwag: &#39; któryś tam&quot; &quot; bodajże&quot; &quot; nie jestem pewien &quot;
Zawsze cytuje typ i rozliczam jeśli coś przeoczę jest to w rozliczeniu brane pod uwagę, ale nigdy nie USUWAM TYPU EDYTUJĄC POST.

jamarkus 196

jamarkus

Użytkownik
bodajże typy z NBA lub NHL nie jestem do końca pewien, zazwyczaj zostawiasz typy w taki sposób żeby był tylko jeden NIETRAFIONY ????
Zacznij inny klej wąchać , bo teraz to jakieś bzdety piszesz, mam te szczęście że dział @Szlachcica obserwuje od samego poczatku jego istnienia. Nie zauważyłem jakiś dziwnych edycji postów.
@Pan Szlachcic mała prośba, proszę nie odpowiadać na takie gówniane zaczepki najlepszym sposobem na trolla jest ignorować go
Pozdrawiam ????

G 0

graffit

Użytkownik
Ode mnie tez masz propsy. Wiadomo, zdażaja sie wpadki, sport jest nieprzewidywalny i to jest normalne, ale ogólnie twoje typy mi pomagają i sa na plus.
Dałbym ci ze trzy reputki pod rząd gdyby sie dało ;)

A co do wrzucania typow w tyg. to faktycznie dosyć późno, ale masz do tego prawo i nie można wymagać, ale jak będzie możliwość wrzucać wcześniej to śmiało :p ;)

H 30

hohol

Użytkownik
drażni ich że jak masz postawione ako i wejdzie ci 1 z 2 typów to zaznaczasz wszystko na zielono jakby ako weszło a w rzeczywistości zakład jest przegrany ale u ciebie świeci się na zielono jakby szła potężna fala w postaci serii trafionych zakładów.

mały przytyk ale nie zmienia faktu że i tak dobrze typujesz.

dla wszystkich co się czepiają i uważają iż coś kręci i chachmęci otóż dział kupony jest działem stricte wolnym od wszelakiego rodzaju statystyk przemyśleń zasad to typowa wolna amerykanka. jakby chciał może tu pisać co jadł na śniadanie i mu się zachciało przy jajecznicy postawić na miami bez analizy bez kursu bez stawki a czemu tak? bo tak! bo w takim dziale się znajdujemy

został przeniesiony z działu ze statystykami a w tym dziale może sobie pisać oszukiwać wpisywać swoje przeżycia i co tylko mu się rzewnie podoba byle by nie było reflinków i przekleństw.

AMEN

P 2,8K

pan-szlachcic

Użytkownik
#33. Czechy Koszykówka NBL 17:30
Ostrava - Kolin
Typ: Ostrava @ 1,90
Betsson
Stawka: 4/5

Który to już raz koledzy z Ostravy dadzą nam zarobić...Oba zespoły to zaprzyjaźnione ekipy, już nie raz wygrałem na ich pojedynkach.
Można nawet z handi -2,5 @ 2,30 na spokojnie powinno wejść.

DUBEL AKO

#35. Seria A 18:00
AC Milan - Atalanta
Typ: AC Milan +0,5 @ 1,30
Sportinget

#36. Boliwia 21:00
San Jose - U. Sucre
Typ: +0,5 San Jose @ 1,37
Sportingbet

Łączny kurs dubla: 1,71

#37. Holandia Eredivisie
Twente - Alkmaar
Typ: +0,5 Alkmaar @ 1,68
Bet365

#38. Włochy Serie B 15:00
Bari - Avellino
Typ: +0,5 Bari @ 1,22
Bet365

łącznie ako : 2,05

#39. Francja Ligue 1 20:00
Lorient - St. Etienne
Typ: +0,5 St. Etienne @ 1,70
Marathonbet

Program 1
Umm-Salal - Al-Wakra 14:00
Typ: +0,5 Umm Salal @ 1,40
Sprotingbet
Stawka: 1400,00 pln
Ew: 1960,00 pln

#37. Holandia Eredivisie
Twente - Alkmaar
Bet365
1-2 WYGRANA
✅✅✅

Bari - Avellino
Bet365
2-1 WYGRANA
✅✅✅

P 2,8K

pan-szlachcic

Użytkownik
drażni ich że jak masz postawione ako i wejdzie ci 1 z 2 typów to zaznaczasz wszystko na zielono jakby ako weszło a w rzeczywistości zakład jest przegrany ale u ciebie świeci się na zielono jakby szła potężna fala w postaci serii trafionych zakładów.

mały przytyk ale nie zmienia faktu że i tak dobrze typujesz.

dla wszystkich co się czepiają i uważają iż coś kręci i chachmęci otóż dział kupony jest działem stricte wolnym od wszelakiego rodzaju statystyk przemyśleń zasad to typowa wolna amerykanka. jakby chciał może tu pisać co jadł na śniadanie i mu się zachciało przy jajecznicy postawić na miami bez analizy bez kursu bez stawki a czemu tak? bo tak! bo w takim dziale się znajdujemy

został przeniesiony z działu ze statystykami a w tym dziale może sobie pisać oszukiwać wpisywać swoje przeżycia i co tylko mu się rzewnie podoba byle by nie było reflinków i przekleństw.

AMEN
Tak ale ako w podliczeniu jest przegrane. Po prostu zaznaczam na zielono bo typ wszedł 1z2 i łatwiej prowadzić mi potem zakłady które dobrze przeanalizowałem, a które źle prosta sprawa. Ale to też nie upoważnia nikogo żeby pisać o usuwaniu typów, bo to dwie różne rzeczy

Dziękuję za uwagi, skupmy się już teraz na bukmacherce, za kilka chwil mecz na noc.

Otrzymane punkty reputacji: +1
P 2,8K

pan-szlachcic

Użytkownik
Ostrava - Kolin
Betsson

Który to już raz koledzy z Ostravy dadzą nam zarobić...Oba zespoły to zaprzyjaźnione ekipy, już nie raz wygrałem na ich pojedynkach.
Można nawet z handi -2,5 @ 2,30 na spokojnie powinno wejść.

DUBEL AKO

AC Milan - Atalanta
Sportinget

San Jose - U. Sucre
Sportingbet

#37. Holandia Eredivisie
Twente - Alkmaar
Bet365

Bari - Avellino
Bet365

Lorient - St. Etienne
Marathonbet

Program 1
Umm-Salal - Al-Wakra 14:00
Typ: +0,5 Umm Salal @ 1,40
Sprotingbet
Stawka: 1400,00 pln
Ew: 1960,00 pln

Ostrava - Kolin
Betsson
78-88 PORAŻKA
⛔⛔⛔

DUBEL AKO

AC Milan - Atalanta
Sportinget
0-0 WYGRANA
✅✅✅

San Jose - U. Sucre
Sportingbet
1-1 WYGRANA
✅✅✅

Lorient - St. Etienne
Marathonbet
2-0 PRZEGRANA
⛔⛔⛔
czerwona kartka w 8 min przekresliła szanse

PROGRAM 1: 1940,00
PROGRAM 2: 0,00

P 2,8K

pan-szlachcic

Użytkownik
Każdą uwagę wziąłem do siebie, będę starał się prowadzić czytelniej temat jeśli o to chodzi.

A tutaj mała puenta, gościa który usuwa typy, w betano też edytuje historie

P 2,8K

pan-szlachcic

Użytkownik
#42. NBA 01:00
Detroit Pistons - Indiana Pacers
Typ: Indiana Pacers @ 2,70
Bet365
Stawka: 4.5/5

Na dziś widzę małe value w drużynie Pacers. Przeanalizowałem kilka najważniejszych kwestii dotyczących tego meczu i wszystko to utwierdza mi żeby grać w ich stronę.
Kurs ładny bo w okolicach 2,5-2,7, a na Pistons poszedł duży public tej nocy.
Będzie to ich 3 wyjazd pod rząd ostatnio mając serie 5 wyjazdów zdołali pokonać sensacyjnie druzynę LA Clippers oraz Suns, dziś sądzę że po dwóch porażkach z Miami oraz w Orleanie to ekipa Pacers wygra ten mecz jako underdog tej nocy.
Czas na przełamanie tej serii, mecz będziemy kontrolowali na live w razie większej przewagi Indiany.
GL dla wszystkich !

Do góry Bottom