>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Stały,pewny zysk...

tobson 0

tobson

Użytkownik
Witam chciałbym pokazać jak można zarobic miesiecznie kazda sume,w zaleznosci od tego jakim dana osoba kapitałem dysponuje.W moim przypadku bedzie to suma 3000-3500 zł(750-875 €).Podałem walute w euro poniewaz startuje od 15 euro.Na poczatek swoja gre rozkładam maksymalnie na 3 miesiace.Tygodniowo podaje 3-4 typy,co daje 12-16 typów w miesiacu.Kurs kazdego spotkania bedzie sie wahał miedzy 1,08-1,16.Postaram sie zrobic ako 60.Zadanie jest troszke utrudnione,poniewaz chcac zarobic 3500 musze zagrac 36 razy bezbłednie,a moim głownym planem jest granie 6 typów w miesiacu po srednim kursie 1,12 robiac ako 2.Po osiagnieciu celu 40 % kapitału wypłacam,reszte dziele na 2 i dzialam.Pierwszy typ na jutro:
Academica-Olhanense
Typ:Over 0,5 gola FT
Kurs:1,12
Stawka:15 €
Wynik:eek:ne:1
+1,80 €

Edit:Wygrana podaje bez odliczonej marzy 5% jaka pobiera BetFair.

tobson 0

tobson

Użytkownik
Na dzisiaj zagram tak:
Kriliya Sovietov-Terek Grozniy
Typ:1 gol lub wiecej
Kurs:1,13
Stawka:16,80 €

Wynik:eek:ne:3

Ol.Lyon-Brest
Kurs:1,07 (tutaj bedzie to mecz Live,czekam ok 10 minut i uderzam po wyzszym kursie,no chyba ze strzela wczesniej,wtedy odpuszczam)
Kurs:1,11(Live 10 min)
Stawka:18,90 €

Wynik:eek:ne:0

Ceara-Gremio
Kurs:1,10
Stawka:20,90 €
Wynik:two:1

tobson 0

tobson

Użytkownik
Jutro nie bede miał czasu grac live dlatego prawdopodobnie zaatakuje po takich kursach jakie daje BetFair na dzien dzisiejszy.Jezeli wszystkie wejda ako wyniesie 1,37.
Yamagata-Kobe
Typ:1:0 nie wygra
Kurs:1,15
Stawka:All in

Wynik:zero:0
Middlesbrough-Sheffield Utd

Kurs:1,09

Lech P.-Cracovia

Wynik:5:0

Stan konta po 7 kuponach: 31,69 €

tobson 0

tobson

Użytkownik
Na dzisiaj szału nie ma dlatego gram tylko jeden mecz,a mianowicie:
Kasimpasa-Bucaspor
Stawka:31,69 €

Wynik:zero:0
Niestety nie moge pisac PW,jeszcze pare postow musze zapodac.Kto nie ryzykuje ten nie ma ????
Zawsze mozesz zmniejszyc stawkowanie na 5-10 % i robic to samo jak do tej pory i wszystko bedzie grało i buczało ????

tobson 0

tobson

Użytkownik
No nic nie pozostało mi nic innego jak zagrać moja ostatnia kase na lige portugalska.Rano miałem dylemat czy postawic Guimaraes czy Kasimpase.Wybrałem Kasimpase.Dosyc duzo sie tam dzieje,dlatego ryzykuje ze w drugiej polowie jakis gol wpadnie.Jezeli trafie zaczynam od 15 euro tak jak przewiduje plan.
Guimaraes-Rio Ave live HT
Typ:0:0 nie wygra
Kurs:1,48
Stawka:30,75 €
EW:15 €

golkeepersuczi 52

golkeepersuczi

Użytkownik
Nie graj tak . Nie stawiaj cały czas że w jakimś meczu misi być gol bo każda seria się kiedyś kończy , też tak robiłem i przegrałem doszedłem z 10 zł do może 120 zł i w końcu zdarzył się ten pierwszy raz i kicha . !!
~~~ Po Przeczytaniu do USUNIĘCIA ~~~

tobson 0

tobson

Użytkownik
Moja gra nie polega tylko na graniu over 0,5 gola w meczu chociaz ostatnie typy mogly na to wskazywac.Zgodze sie sie z Toba ze ciagle stawianie tego samego w koncu sie zle konczy.Przerabialem to juz dawno temu.Od dzisiaj po zrobieniu AKO 2,00 wypłacam 50 % kapitału i lece od poczatku.Oczywiscie robie tak tylko 1 raz.Pozniej bez limitu.Chce w ten sposób uchronic sie przed kolejna wpłata w razie niepowodzenia.
Na dzisiaj wpadły mi w oko 3 spotkania.
Mayer F.-Hajek J.
Typ:0:2 nie wygra
Wynik:two:0

Landskorona-Angelholm
Typ:0:1 nie wygra
Kurs:1,08

Guingamp-Evian
Kurs: 1.10
Wynik:two:2
Edit:tego jednak nie zagrałem poniewaz została zmieniona godzina rozpoczecia spotkania,mecz mial sie odbyc o 20:45,a wystartowali o 20:00,wiec nie zdazyla kasa wpłynac za Landskrone.A szkoda bo wynik wysoki.

Ako wyniesie Ponad 1,30...w zaleznosci od tego ile dadza na Guingamp.
Kapitał poczatkowy 17 €.

tobson 0

tobson

Użytkownik
Dzisiaj sprobuje wykrecic ako 1,25.
19:00
Helsinborg-Trelleborg
Kurs:1,06

20:45
Zilina-Sparta Praga
Typ:Zilina aw.

Kurs:1,11

2:00
Gremio-Atletico PR
Kurs:1,09

Wynik:zero:1
Rozliczenie zrobie w niedziele wieczorem.

tobson 0

tobson

Użytkownik
Na dzisiaj jeden meczyk.
Brondby-Sporting
Typ:Brondby aw.
Kurs:1,31
Stawka:26,37 €

Wynik:zero:3

Obstawiam ze wygrana Brondby na wyjezdzie 0:2 da im awansik,mysle ze Sporting nie da rady odrobic strat z poprzedniego spotkania.Tym bardziej ze graja dzisiaj na wyjezdzie.Kurs zachecajacy.
Edit:Zostawie ten mecz bez komentarza,kto ogladal ten wie o co chodzi.Co nie zmienia faktu ze ponad 60 € poszło w mgnieniu oka.Start na forum nieudany,jednak nie poddaje sie,musze przemyslec dobrze sprawe i byc moze wniose cos nowego do tematu.Wiem na pewno ze granie all in odpada,chociaz grajac wczesniej nie mialem zbyt duzego problemu aby rozbujac budzet.Potrafilem ugrac z 15 euro ponad 300 w miesiac.Kolejne typy podam na poczatku wrzesnia.

tobson 0

tobson

Użytkownik
Czas zacząc zarabiac na tenisie.
1.
Kubot-Garcia Guillermo
Typ:3:0 nie wygra

Kurs:1,19
Stawka:12 €

EW:2,4 €

2.
Sela-Malisse

Kurs:1,14
Stawka:14 €

EW: 2 €

tobson 0

tobson

Użytkownik
Ciezko mi sie wstrzelic odkad zalozylem ten temat...Jakies fatum.Jezeli moje 3 pierwsze typy nie wejda daje sobie spokoj z forum i typowaniem na dluzszy czas.To moja ostatnia szansa...
Na dzisiaj:
1/3
Querrey-Wawrinka
Kurs:1,20
Stawka:98 €
Ew:20 €

tobson 0

tobson

Użytkownik
Wracam po dluzszej przerwie.Ten ostatni mecz ładnie wskoczyl,ale postanowilem sie nie udzielac przez jakis czas,dobrze mi to zrobiło_Od dzisiaj regularnie podaje typy.Ile tego bedzie w tygodniu nie wiem,sadze ze w weekendy kolo 4 typow i moze 2 w tygodniu.Nie bede tutaj cwaniakowal ile to nie ugralem wczesniej itd.Startuje standardowo od smiesznej sumy 50 zł.Dla przypomnienia:
Bukmacher: Betfair
Budzet poczatkowy:12,50 €

Cel: AKO &quot;15&quot; w miesiac .
W razie porażki(utraty całego kapitału)czekam do poczatku kazdego miesiaca i zaczynam od nowa.

tobson 0

tobson

Użytkownik
28.09.2010 r.
20:45
Morecambe-Bury
Typ:eek:ne:1 nie wygra
Stawka: 15,38 €
Wynik:eek:ne:4
✅✅✅

Kolejne mecze podam 28 września.

tobson 0

tobson

Użytkownik
Opisze krotko czym sie kieruje stawiajac ze dany wynik nie bedzie miał miejsca.
1.Historia spotkan Head to Head-jezeli spotykaja sie druzyny ,ktore 3 razy pod rzad zakonczyly mecz wynikiem 0:0 wtedy stawiam ze 4 raz zdarzenie nie bedzie mialo miejsca czyli 0:0 nie wygra(tak robie z kazdym innym wynikiem).
2.Historia spotkan 3-4 ostatnich meczy w lidze- podam przykład dzisiejszego spotkania,ktore zagrałem.
Morecambe-Bury
Typ:eek:ne:1 NIE WYGRA
Tutaj kierowałem sie tym,iz gospodarze grajac u siebie juz 4 raz pod rzad konczyly mecz wynikiem remisowym(nie licze curling cup).
Dlatego pomyslalem ze dzisiaj bedzie woz albo przewoz ????
Do tego dochodzi kolejna szansa-nawet jezeli bedzie remis,wcale nie musi zakonczyc sie 1:1(tak robie z kazdym innym wynikiem).
Zdaje sobie sprawe,ze nie koniecznie musi tak byc,ale nie jestem zwolennikiem powiedzenia&quot;historia sie lubi powtarzac&quot;.Zobaczymy czy daleko tak zajade.
Oczywiscie znajda sie takze mecze z innej beczki,ale bede sie kierowal glownie tym załozeniem.

tobson 0

tobson

Użytkownik
Ten mecz jest warty uwagi,ale ja jednak dzisiaj sobie odpuszcze:
12:00
Hiroshima-Shimizu
Typ:1:1 nie wygra
Kurs:1,15
Wynik:two:1
✅✅✅
Ostatnie 3 mecze w lidze Hiroshima konczyla wynikiem 1:1,ostatnie 2 spotkania Head to Head-0:0(2009 rok),1:1(marzec tego roku).Shimizu ostatni mecz w lidze na wyjezdzie takze 1:1.Odpuszczam tylko z tego wzgledu ze jest to puchar a nie liga,ale sadze ze powinno siasc.Moze ktos skorzysta...

tobson 0

tobson

Użytkownik
20:00
Angers-Laval
Stawka:17 €

Wynik:two:0
✅✅✅
Dzisiaj nic innego nie wymysle.Laval 3 razy pod rzad mecze remisowe w tym 2 ostatnie 0:0.

tobson 0

tobson

Użytkownik
16:00
Chesterfield-Crewe
Kurs:1,128
Stawka:19 €
Wynik:5:5
✅✅✅

23:30
Botafogo-Flamengo
Stawka:21.20 €
Wynik:eek:ne:1
⛔⛔⛔

Crewe ostatnie 3 mecze na wyjezdzie wynik 1:1,Botafogo 4 ostatnie mecze ligowe zakonczone remisem...

Do góry Bottom