>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Stówki i Single

S 26

siemek0

Użytkownik
Bydgoszcz - Kędzierzyn
typ 2
kurs 1.40
Bwin
Bo Bydgoszcz to nie Trentino
3:2 ⛔ Chyba mikołaj z Włoch przyjechał już do Polski.Swoja drogą PLS jest niczym T-Mobile ekstraklasa , każdy wygrywa z każdym.
Niniejszym ogłaszam że anty drużyną miesiąca zostaje ........Resovia po &quot;swietnym meczu&quot; z Częstochową minimalnie wygrywając z Zaksą za mecz dzisiejszy.
Piacenza - Castellana Grotte
typ Piacenza -1.5seta
kurs 1.42
bwin
Bo Mikołaj był w poprzedniej kolejce (pierwsza wygrana Castellana Grotte &amp;nbsp;)
3:0 ✅ Wynik normalny bo to przecież nie PLS
Zaksa - Trentino 0:3
Bet tygodnia ???... ZOBACZYMY ;)

S 26

siemek0

Użytkownik
Legia - Widzew
typ 1
kurs 1.40
bet365
stawka 7/10
Postanawiam dać ostatnią szanse lidze.Idzie mega masówka na Legie której i ja uległem.Jeśli typ nie wejdzie to już nigdy wiecej Polskiej Ligi Piłkarskiej bo EKSTRAKLASĄ to ja ich nie nazwe
ledwo 1:0 ale na ✅

S 26

siemek0

Użytkownik
Dortmund - Dusseldorf
typ Dortmund -1.5 gola
kurs 1.47
bet365
Malaga - Cacereno
typ Malaga -1.5 gola
kurs 1.72
bet365
stawka 6/10
AKO 2.52
Oba mecze zagrane dzis rano kursy na teraz minimalnie mniejsze.
Odnośnie samych typów Borussia w świetnej formie w dodatku mecz u siebie zwyciestwo 2 bramkami to najniższy wymiar kary dla Fortuny
Malaga rewanż w pucharze pierwszy mecz 4:3 dla Malagi wiec teraz żeby nie było nerwowo trzeba wbić 2-3 gole co raczej nie bedzie trudne ze średniakiem 3 ligi.Skład Malagi nawet dobry wiec powinno być dobrze.
i jeszcze jedno spotkanie
St. Etienne - PSG
typ 2
kurs 2.50
bet365
stawka 3/10
Tu bez analizy.Po prostu licze na Ibre i jego gole albo asysty

S 26

siemek0

Użytkownik
Nie mogę edytować ale 3 powyższe typy na ⛔
Nowy rok nowe nadzieje. W 2013 ten temat mam nadzieje bedzie z przewagą ✅✅✅
Zasady gry w nowym roku.
1. Nie grać dyscyplin o których nie ma sie pojęcia (futsal , piłka nożna kobiet itp które wcześniej sie w temacie pojawiały)
2.Nie grać kursów poniżej 1.30
3.Do każdego typu krótka analiza.
Zaczynamy środowym mixem
Real - Celta Real Ah -1.5 1.47 4:0✅
Villa Cortese - Modena 1.28 3:0✅
AKO 1.88
10j
bet365
Real napewno w nasilniejszym składzie zwłaszcza że 1 mecz przegrali 2:1.Do awansu wystarczy 1:0 ale wystarczy jedna kontra Celty Vigo i może być 1:1 a co za tym idzie bedzie po awansie.Także żeby spokojnie kontrolować mecz Real potrzebuje minimum 2 bramek zaliczki i myśle że wygrana dwoma bramkami to bedzie najmniejszy wymiar kary.
O drużynie Modeny było już dużo powiedziane odsyłam do działu. W lidze przegrały 3:2 a dzisiaj w dodatku bedą bez Aguero.Kurs poniżej 1.30 ale to prawie pewniak

Puchar Polski siatkarzy:
Jastrzębski Węgiel - Skra Bełchatów 1.40 3:0✅
Warszawa - Bydgoszcz 1.50 0:3✅
AKO 2.1
10j
bet365
Wszystko jest w dziale ale w skrócie wygląda to tak.Skra bez Wlazłego z powracającym po kontuzji Atanem i Winiarskim..Kilka dni temu w lidze 3:0 dla Jastrzębskiego i to w Bełchatowie i ze zdrowym Wlazłym.Idzie masówka na Jastrzębie ale chyba nic nie powinno sie tu złego wydarzyć.Zobaczymy co wymyśli Nawrocki jeśli chodzi o skład.Na ataku może być Cupković (który w meczu ligowym był siódmym zawodnikiem Jastrzębia poprzez swoją fatalną gre) , Atan po kontuzji nie wiadomo czy zagra a jesli nawet to fajerwerków sie nie spodziewam , a może Kooistra ??? U Nawrockiego wszystko możliwe.Jeśli na przyjęciu zagra Bączek z Winiarskim to może seta sie uda wyrwać ale to chyba max co może zrobić Skra. Z Cupkoviciem na przyjęciu może być powtórka z ligi i szybkie 3:0.Jastrzebie w najsilniejszym składzie i w wielkim gazie wygrywają wszystko i wszędzie od dobrych kilku tygodni.
Warszawa podobnie jak Skra problemy z kontuzjami. Nie zagrają Zajder i Adamajtis i Wierzbowski.W związku z tym Delekta powinna wygrać.
Jedziemy dalej już w singlach
Ulm - Crvena Zvezda 1.65 95-100✅
Bilbao - Nymburk Bilbao -8.5 1.55 83:85⛔
Wszystko elegancko opisał Wilq
Zastal - Cajasol 2.00 76:67⛔
Jakoś nie wierze w Polski zespół
Novokuznetsk - Omsk 1.55 3:5✅
Analiza w dziale napisana przez JuanRoman
2 ostatnie typy troche ryzykowne zobaczymy co z tego wyjdzie
Jak widać koszykówka słabo ale mimo wszystko trafione 6/8✅

S 26

siemek0

Użytkownik
PSG - Ajaccio
PSG -1.5 1.40
Real - Żalgiris
Real -3.5 1.43
Ako 2.00
Bet365
Odnośnie 1 typu: bardzo poważne osłabienia w drużynie Ajaccio ze względu na wyjazd piłkarzy na PNA lub kontuzje.PSG jeszcze silniejsze niż na jesieni bo wzmocnione Lucasem Maurą który w tym meczu zadebiutuje.Jeśli tylko PSG bedzie sie chciało to może być pogrom.Zwycięstwo dwoma bramkami to chyba najmniejszy wymiar kary.
Jeśli chodzi o typ nr 2 to nie czuje sie dobrze w koszykówce dlatego dlatego po raz kolejny swój wybór opieram na analizie Wilq.Jeśli bedzie ⛔ to prawdopodobnie bedzie to ostatnie podejscie do koszykówki.Ale jestem dobrej myśli.

S 26

siemek0

Użytkownik
PSG - Ajaccio
PSG -1.5 1.40
Real - Żalgiris
Real -3.5 1.43
Ako 2.00
Bet365
Odnośnie 1 typu: bardzo poważne osłabienia w drużynie Ajaccio ze względu na wyjazd piłkarzy na PNA lub kontuzje.PSG jeszcze silniejsze niż na jesieni bo wzmocnione Lucasem Maurą który w tym meczu zadebiutuje.Jeśli tylko PSG bedzie sie chciało to może być pogrom.Zwycięstwo dwoma bramkami to chyba najmniejszy wymiar kary.
Jeśli chodzi o typ nr 2 to nie czuje sie dobrze w koszykówce dlatego dlatego po raz kolejny swój wybór opieram na analizie Wilq.Jeśli bedzie ⛔ to prawdopodobnie bedzie to ostatnie podejscie do koszykówki.Ale jestem dobrej myśli.
0:0 ⛔
75-74⛔
Cóż koszykówka to jednak nie mój sport jeśli chodzi o PSG masówka zrobiła swoje chociaż typ wydawał sie pewny.

Na dzisiaj siatkówka.
Bełchatów - Arkasspor powyżej 173.5 @1.85 Bet365 213pkt✅
W pierwszym meczu byłem pod wrażeniem przyjęcia jakie miała Skra.I to właśnie dzieki przyjęciu wygrali choć nie do zera.Skra powinna to wygrać ale czy do zera ??? Wątpie. Arkasspor spokojnie stać na urwanie minimum jednego seta a wtedy typ wchodzi na luzie.
Dąbrowa - Fenerbahce Fenerbahce - 1.5 seta @1.55 Bet365 1:3✅
Tu jest po prostu różnica klas i to co najmniej dwóch.Powinno być 3:0 lub max 3:1 dla Fenerbahce. Dąbrowa gra u siebie , poza tym jest to jednak siatkówka kobiet więc może sie uda urwać Dąbrowie seta. I tylko seta ;)
I na koniec
Macerata -2.5 seta @1.85⛔
Bydgoszcz -2.5 seta @1.50⛔ Bydgoszcz wygrywała sety do 17,12 i 17 ale jednego musieli przegrać
Muszynianka @1.32✅
Ako 3.66
Bet365
Po przejrzeniu oferty z innych sportów decyduje sie jeszcze na tripla wariata tzn
Maroko - Wyspy Zielonego Przylądka @1.83⛔ ehhhh 1-1
Słowienia - Rosja @2.00✅
Chorwacja - Francja @2.25✅
Ako 8.23

S 26

siemek0

Użytkownik
Rabita Baku - RC Cannes powyżej 165.5 pkt @1.85 3:0 Cannes zagrały fatalnie w żadnym z setów nie zdobywając choćby 20 pkt ⛔
Busto Arsizio - SC Schweriner +2.5seta @1.65 3:1✅
Vakifbank - Trefl Sopot poniżej 135.5 @1.75 133 pkt✅ Miało być lanie i nie licząc drugiego seta lanie było
Krótko o meczach:
Rabita jest na pewno faworytem jednak uważam że zespół Francuski stać na ugranie minimum 1 seta a wtedy podany typ jest wygrany.W tej edycji Ligi Mistrzyń m.in. Atom Trefl urwał seta Rabicie w meczu rozgrywanym w Azerbejdżanie także na pewno nie jest to zadanie nie wykonalne.
W drugim meczu sytuacja podobna.Niemki bardzo dobrze zaprezentowały sie w 1 meczu i wygrały 3:2.Dodam tylko że w każdym meczu wyjazdowym w tej edycji Ligi Mistrzyń urywały przeciwniczkom minimum 1 seta a nawet wygrały na wyjeździe i to 3:0 z Dynamem Kazań choć to bardziej Rosjanki odpuściły ten mecz.Rok temu w meczu tych drużyn padł wynik 3:2.
Jeśli chodzi o trzeci mecz to nasuwa mi sie tylko jedno zdanie.Tu bedzie pogrom.I ten pogrom powinien być już w Sopocie ale w 1 secie Turczynki przy stanie 23:20 oddały Polkom 5 pkt z rzędu i przegrały seta.W pozostałych setach to już była widoczna różnica klas i to co najmniej dwóch.Jeśli Turczynki zagrają na poważnie to powinno tu być gładkie 3:0.

S 26

siemek0

Użytkownik
Bydgoszcz - Rzeszów poniżej185.5 pkt kurs 1.85 Bet365

Kursy na Bydgoszcz bedą pewnie spadać juz jest ok 2 a tak ustawiona linia to nic innego jak pytanie: Czy bedzie pięć setów czy nie ?? Moim zdaniem NIE. Rzeszów ma ewidentną zniżke formy do tego dochodzą problemy z atakującymi , podróż do Włoch i z powrotem a więc lekkie zmęczenie , rozgrywający (a raczej nie rozgrywający) Tichacek do tego mecz rozgrywany w Częstochowie a jednak Resovia u siebie a na wyjeździe to dwa inne zespoły i jak to wszystko zebrać do kupy i porównać z bardzo solidną ekipą z Bydgoszczy to jak nic wychodzi mi że będzie tu max 4 sety .W ostatnich 11 meczach miedzy tymi drużynami tylko raz było 5 setów.Natomiast w spotkaniach kończących sie 3:1 dla którejkolwiek z drużyn ZAWSZE padało mniej niz 185 pkt

S 26

siemek0

Użytkownik
wracam po przerwie oby teraz było lepiej.
Podstawowa zasada jaką bede sie kierował nie wiecej niż 2-3 zdarzenia na kuponie z łacznym kursem powyżej 2.Wszystko grane w bet at home
Malaga + Anża @2.31

S 26

siemek0

Użytkownik
wracam po przerwie oby teraz było lepiej.
Podstawowa zasada jaką bede sie kierował nie wiecej niż 2-3 zdarzenia na kuponie z łacznym kursem powyżej 2.Wszystko grane w bet at home
Malaga + Anża @2.31
Malaga dała ciała ⛔
Totenham + Chelsea + Milan @2.45
Jak to nie wejdzie trzeba dać sobie spokój na kilka dni

S 26

siemek0

Użytkownik
Po dzisiejszych wynikach , pseudo ustawkach (Wisła - Śląsk) i typach analizowanych (np. wygrana Olimpii Ljublana badz Zenitu) oraz typów które z założenia nie mają prawa wejść (wygrana Sopotu z Muszyną) postanowiłem poprowadzić temat w troche inny sposób.Mianowicie max 3 kupony dziennie tzn. pierwszy kupon gospodarze po kursach 1.4-1.6 (piłka siatka kosz) , kupon 2 typy różne (gospodarze ,goście) mecze po moich analizach (czyli tak jak dotychczas), i od święta kupon 3 niespodzianki , anty masówki, remisy w piłke.Ligi różne nawet te najbardziej egzotyczne (bo europejskich też nie da się przewidzieć).Zaczynamy od jutra

Do góry Bottom