S 0 skawiniak Użytkownik Październik 16, 2005 #1 Posiadam Trochu kasy na MB jesli ktos jest zainteresowany kupnemz apraszam na GG 7504809 , Jako ze sprzedaje a nie kupuje nie wpąłcam 1
Posiadam Trochu kasy na MB jesli ktos jest zainteresowany kupnemz apraszam na GG 7504809 , Jako ze sprzedaje a nie kupuje nie wpąłcam 1
42 hubert_23 Forum VIP Październik 16, 2005 #2 Posiadam Trochu kasy na MB jesli ktos jest zainteresowany kupnemz apraszam na GG 7504809 , Jako ze sprzedaje a nie kupuje nie wpąłcam 1 Kliknij aby rozwinąć... Ale trudno samemu wplacic kase ???? Nieche nic mowi ale smierdzi mi tutaj przekretem ????
Posiadam Trochu kasy na MB jesli ktos jest zainteresowany kupnemz apraszam na GG 7504809 , Jako ze sprzedaje a nie kupuje nie wpąłcam 1 Kliknij aby rozwinąć... Ale trudno samemu wplacic kase ???? Nieche nic mowi ale smierdzi mi tutaj przekretem ????
S 0 skawiniak Użytkownik Październik 16, 2005 #3 Posiadam Trochu kasy na MB jesli ktos jest zainteresowany kupnemz apraszam na GG 7504809 , Jako ze sprzedaje a nie kupuje nie wpąłcam 1 Kliknij aby rozwinąć... Ale trudno samemu wplacic kase ???? Nieche nic mowi ale smierdzi mi tutaj przekretem ???? Kliknij aby rozwinąć... Mogłbys wytłumaczyc? Poprostu che szybko sprzedac teraz jest weekend wiec banki i tak nie pracuja a jak zlece jutro to kase bede miał na koncie dopeior pod koniec tygodnia.
Posiadam Trochu kasy na MB jesli ktos jest zainteresowany kupnemz apraszam na GG 7504809 , Jako ze sprzedaje a nie kupuje nie wpąłcam 1 Kliknij aby rozwinąć... Ale trudno samemu wplacic kase ???? Nieche nic mowi ale smierdzi mi tutaj przekretem ???? Kliknij aby rozwinąć... Mogłbys wytłumaczyc? Poprostu che szybko sprzedac teraz jest weekend wiec banki i tak nie pracuja a jak zlece jutro to kase bede miał na koncie dopeior pod koniec tygodnia.