>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Sprzedam konto w BAH

Status
Zamknięty.
U 3

uzdi

Użytkownik
Witam

Nie będę owijal w bawełne. Mam na sprzedaż konto gracza w BAH z saldem 524PLN, na konto nie były wpłacane/wypłacane pieniądze - wyłącznie wpłacony BON za 5zł - kampania WP. Bonus został poprawnie obrócony, nawet 5x (wymagane 3x) po stawce min, 1.50zł, kilka razy wygrana w kasynie. Powód sprzedaży - nie moje dane osobiste, nic nie było kombinowane (nie kradzione!), nie chce mi się bawić w zmiane danych i czekać jak po tygodniu wypłacą kasę, konto odsprzedam za 50% salda, więcej info GG: 5230717

Pozdrawiam

koper 29

koper

Użytkownik
coś mi sie nie zgadza co za problem poczekać ten tydzień&gt;? na pewno szybciej by Ci wpłacili niż ktoś odpowie na twoją ofertę

yoji 0

yoji

Użytkownik
Moge wziosc to konto :p oczywiscie jesli go nie zhackowales bo juz sa tacy którzy to robia :d

hubert_23 42

hubert_23

Forum VIP
Witam

Nie będę owijal w bawełne. Mam na sprzedaż konto gracza w BAH z saldem 524PLN, na konto nie były wpłacane/wypłacane pieniądze - wyłącznie wpłacony BON za 5zł - kampania WP. Bonus został poprawnie obrócony, nawet 5x (wymagane 3x) po stawce min, 1.50zł, kilka razy wygrana w kasynie. Powód sprzedaży - nie moje dane osobiste, nic nie było kombinowane (nie kradzione!), nie chce mi się bawić w zmiane danych i czekać jak po tygodniu wypłacą kasę, konto odsprzedam za 50% salda, więcej info GG: 5230717

Niemasz co sie bawic bo nikt nie wyplaci z niego kasy :]

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Witam

Nie będę owijal w bawełne. Mam na sprzedaż konto gracza w &lt;u&gt;BAH&lt;/u&gt; z saldem 524PLN, na konto nie były wpłacane/wypłacane pieniądze - wyłącznie wpłacony BON za 5zł - kampania WP. Bonus został poprawnie obrócony, nawet 5x (wymagane 3x) po stawce min, 1.50zł, kilka razy wygrana w kasynie. Powód sprzedaży - nie moje dane osobiste, nic nie było kombinowane (nie kradzione!), nie chce mi się bawić w zmiane danych i czekać jak po tygodniu wypłacą kasę, konto odsprzedam za 50% salda, więcej info GG: 5230717

Niemasz co sie bawic bo nikt nie wyplaci z niego kasy :]
Hubert czemu tak sądzisz?Podziel sie swoimi rozmyślaniami z ogółem na temat tego konta......

hubert_23 42

hubert_23

Forum VIP
Po pierwsze weryfikacja danych przy pierwszej wypłacie

Po drugie brak mozliwosci wyplaty na moneybookers itp

Po trzecie jakby byla mozliwosc to koles by sam wypłacił

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Trzeba chyba do regulaminu dodać: Zakaz sprzedaży/kupowania/ zamiany kont u bukmacherów, a także zakaz umieszczania reflinków na forum, a także w podpisach...
Bo coraz bardziej mi się to nie podoba...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom