B 0 barteks90 Użytkownik Czerwiec 18, 2007 #1 Witam sprzedam 100 zl na MB, prosze o kontakt na pw :mrgreen:
B 0 barteks90 Użytkownik Czerwiec 18, 2007 #3 uważajcie na niego! To OSZUST!!! Kliknij aby rozwinąć... Buhahahahahahahah.... czekaj jeszcze raz buahhahaahhahhhahahahah ! Na jakiej podstawie tak sadzisz? Prosze powiedz mi gdzie i kiedy kogos oszukałem !?
uważajcie na niego! To OSZUST!!! Kliknij aby rozwinąć... Buhahahahahahahah.... czekaj jeszcze raz buahhahaahhahhhahahahah ! Na jakiej podstawie tak sadzisz? Prosze powiedz mi gdzie i kiedy kogos oszukałem !?
B 0 barteks90 Użytkownik Czerwiec 18, 2007 #5 Uwaga !! DO ADMINA: Prosze zbanowac usera kubal456, Dowody: gdy odpisałem ze nie dam, dostałem kolejna wiadomosc. Oto ona: Wiec prosze zrobic cos z tym userem !
Uwaga !! DO ADMINA: Prosze zbanowac usera kubal456, Dowody: gdy odpisałem ze nie dam, dostałem kolejna wiadomosc. Oto ona: Wiec prosze zrobic cos z tym userem !
2 andreoid Użytkownik Czerwiec 18, 2007 #6 Uwaga !! DO ADMINA: Prosze zbanowac usera kubal456, Dowody: Obrazek gdy odpisałem ze nie dam, dostałem kolejna wiadomosc. Oto ona: Obrazek Wiec prosze zrobic cos z tym userem ! Kliknij aby rozwinąć... popieram kubal456 to sozust chcial mnie z bonem tez oszukac
Uwaga !! DO ADMINA: Prosze zbanowac usera kubal456, Dowody: Obrazek gdy odpisałem ze nie dam, dostałem kolejna wiadomosc. Oto ona: Obrazek Wiec prosze zrobic cos z tym userem ! Kliknij aby rozwinąć... popieram kubal456 to sozust chcial mnie z bonem tez oszukac
B 0 barteks90 Użytkownik Czerwiec 19, 2007 #8 na razie nieaktualne.. sprzedałęm kase na innym forum. Gdzie nie wyzywaja mnie od oszustów i moderatorzy groza banem! jak bede mial to napisze
na razie nieaktualne.. sprzedałęm kase na innym forum. Gdzie nie wyzywaja mnie od oszustów i moderatorzy groza banem! jak bede mial to napisze
70 bodi Użytkownik Czerwiec 19, 2007 #9 Słuchaj kolego Barteks90, jesteś pod "lupą w tym dziale.Nikt Cię nie oskarża, ale gołym okiem widać ,że kręcisz.
Słuchaj kolego Barteks90, jesteś pod "lupą w tym dziale.Nikt Cię nie oskarża, ale gołym okiem widać ,że kręcisz.