4 pablozks Użytkownik Kwiecień 9, 2007 #1 Sprzedam 1 za 4zł. Mam 10 bonów! Jeżeli ktoś kupi hurtowo cena będzie mniejsza. Kontakt pw!
70 bodi Użytkownik Kwiecień 9, 2007 #2 Sprzedam 1 za 4zł. Mam 10 bonów! Jeżeli ktoś kupi hurtowo cena będzie mniejsza. Kontakt pw! Kliknij aby rozwinąć... Napisz konkrety skąd pochodza te bony , bo nie chcemy tu "przekrętów"-jeśli to z innego Forum nazwy nie wymieniaj , ale jeśli to z innej akcji rzuć hasło.....
Sprzedam 1 za 4zł. Mam 10 bonów! Jeżeli ktoś kupi hurtowo cena będzie mniejsza. Kontakt pw! Kliknij aby rozwinąć... Napisz konkrety skąd pochodza te bony , bo nie chcemy tu "przekrętów"-jeśli to z innego Forum nazwy nie wymieniaj , ale jeśli to z innej akcji rzuć hasło.....
4 pablozks Użytkownik Kwiecień 9, 2007 #3 Rozdawali podczas meczu Unia Tarnów - Atlas Wrocław. ps. Pozostały mi 3 bony tylko! Płatność MB ???? Edit 09.04.07 godz.23.37 : Zostały 2 bony, płatność MB. Będę jutro po 17.
Rozdawali podczas meczu Unia Tarnów - Atlas Wrocław. ps. Pozostały mi 3 bony tylko! Płatność MB ???? Edit 09.04.07 godz.23.37 : Zostały 2 bony, płatność MB. Będę jutro po 17.