>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

[Sprzedam] Bon 5E bet-at-home

Status
Zamknięty.
M 0

marek1989_666

Użytkownik
Po 1 zaznaczam że nie jestem oszustem, ponieważ większość uważa że jeśli ktoś zakłada konto i tego samego dnia wystawia bon na sprzedaż jest oszustem. Bon wygrałem w konkursie. Nie podam strony tego forum, ponieważ jest to chyba zabronione na tym forum. Bon 5 Euro -&gt; 18 zł sprzedam za 13 zł, czyli zarabiacie na tym 5zł. Bon oddam pierwszy gdyż dopiero dzisiaj się zarejestrowałem, oczywiście userom, którzy mają ponad 100 postów i około roku stażu na forum. Jeśli jest ktoś zainteresowany to proszę o odp pod tematem lub kontakt przez PW:spokodfhgfh:

M 0

marek1989_666

Użytkownik
przed chwilą napisał do mnie kubal456, który chciał bona,
jednak przed oddaniem bona dokładnie sprawdzę uczciwość osoby, której sprzedam bon, a kubal456 oszukał już min. 2 osoby????,
oszustom dziękuję

R 0

robert-20790

Użytkownik
bleh bon 18 zł za 13 zł lol na dodatek trzeba obracac. ale gówno, to ja wole sam wplscic do bah i po sprawie. jeszcze malo, bon w euro czyli tak na prawde nei wiadomo z jakiego on jest zrodla i czy dla polakow itd...

M 0

marek1989_666

Użytkownik
$robert to co z tego że trzeba obracać, 3*1,5 to chyba nie problem,dlatego daje go o 5zł tańszego, bon jak najbardziej dla Polaków, wygrałem go na polskim forum bukmacherskim, zainteresowanym mogę przedstawić dowód, że wygrałem bon

malutki_194 0

malutki_194

Użytkownik
bleh bon 18 zł za 13 zł lol na dodatek trzeba obracac. ale gówno, to ja wole sam wplscic do bah i po sprawie. jeszcze malo, bon w euro czyli tak na prawde nei wiadomo z jakiego on jest zrodla i czy dla polakow itd...
Po co ty oszuście zabierasz w ogóle głoś? To że nie dostałeś jeszcze bana nie znaczy że go w ogóle nie dostaniesz więc out z tego forum złodzieju!

R 0

robert-20790

Użytkownik
Po co ty oszuście zabierasz w ogóle głoś? To że nie dostałeś jeszcze bana nie znaczy że go w ogóle nie dostaniesz więc out z tego forum złodzieju!
Co ty wariacie sie do mnie przyczepiłeś ? To ty aut z forum za pisanie głupot.
Ty przed każdym napisanym postem przez ciebie powinieneś zgłosić się do lekarza lub farmaceuty.....!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom