>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Sprawdż konto w kasynie UNIBET!

Status
Zamknięty.
snap8 12

snap8

Użytkownik
na ruletce nie obrucisz przeczytaj regulamin

ale ja na ruletce grałem i na 20 kręceń 17 czerwone :jezora:

wilczur 0

wilczur

Użytkownik
Pewnie ktoś potraktuje to jako mały offtopic i jakis admin wywali ten post, to jednak, mimo wątpliwej zbieżności z tematem polecam jutrzejszy mecz snookera China Open Robertson - Dott. Każde pieniadze na Neila Robertsona!!!! Jakby ktoś zrobił obrót i zostałaby mu kasa to przelewajcie na zakłady i jazda!!!! W Unibecie kurs 1.60 (najlepszy w Expekcie 1.63 - tam zagrałem za 400, choć nie często to robię). Jutro około południa bedę bogatszy o 250 PLN za co mam zamiar zagrać w turnieju pokerowym za 30 dolców w sobotę ????
:spokodfhgfh: :spokodfhgfh: :spokodfhgfh:

K 18

klakson

Użytkownik
zdaje się że masz gdzie indziej miejsca na swoje typowanie . Dzieki za twoje troski ale ja jednak nie skorzystam z twojego typu ???? a czy wygrasz no to chyba zobaczymy jutro prawda ? zebys sie nie przeliczyl z ta twoja wygrana ????

kaczor5533 91

kaczor5533

Użytkownik
mam problem nie moge sie zalogowac na unibecie. Hasla i loginu jestem pewien na 100% nawet sprawdzalem programem revelation bo mam zapamietane na pokerze i tam sie loguje nie wiecie o co moze chodzic??? mogli mi jakos zablokowac konto jak wogle nie gralem czy cos takiego???

O 0

orez18

Użytkownik
mam problem nie moge sie zalogowac na unibecie. Hasla i loginu jestem pewien na 100% nawet sprawdzalem programem revelation bo mam zapamietane na pokerze i tam sie loguje nie wiecie o co moze chodzic??? mogli mi jakos zablokowac konto jak wogle nie gralem czy cos takiego???
napisz do supportu

K 18

klakson

Użytkownik
Pewnie ktoś potraktuje to jako mały offtopic i jakis admin wywali ten post, to jednak, mimo wątpliwej zbieżności z tematem polecam jutrzejszy mecz snookera China Open Robertson - Dott. Każde pieniadze na Neila Robertsona!!!! Jakby ktoś zrobił obrót i zostałaby mu kasa to przelewajcie na zakłady i jazda!!!! W Unibecie kurs 1.60 (najlepszy w Expekcie 1.63 - tam zagrałem za 400, choć nie często to robię). Jutro około południa bedę bogatszy o 250 PLN za co mam zamiar zagrać w turnieju pokerowym za 30 dolców w sobotę ????
:spokodfhgfh: :spokodfhgfh: :spokodfhgfh:
Nom To Masz Swoje 400 zł ???? HiHi ???? Mówiłem ? :spokodfhgfh: Pozdrowienia ???? a te 30 $ kiedy indziej wplacisz chyba :p

wilczur 0

wilczur

Użytkownik
Nigdy więcej snookera!!! :zy3ou: ????
Na Malta Cup pojechałem jeszcze bardziej w plecy jak O&#39;Sullivan przerżnął. Na Welsh Open Higgins przegrał z Higginsonem a kasa miała być na trzydziestodwucalaka LCD (nie całkiem, na cały, tyle tylko, że to co wrąbałem plus ewentualna wygrana pozwoliłoby mi go kupić). I teraz taki wałek z weekendowym mistrzem, który raz jeden wygrywa liczącą się imprezę, potem nonstop grzeje tyły, a tu nagle leje mojego faworyta na amen. Nie będę płakał, bo wczoraj wygrałem dwie stówki na piłce więc jestem do tyłu tylko połowę, ale do świąt nic juz nie stawiam. Jakiś omen, za każdym razem jak coś polecę to bęcki i wychodzę na tęgiego frajera, a jak gram dla siebie to jest znośnie. :oops:
Koniec topica, wiecej nie na temat nie będzie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom